СЪЛЗИ НАД БОСФОРА-цената на щастието 5

• 43 785
  • 439
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Горката Лале, каква сила, трябва да има, а тя има за да преодолее всички неволи, които и се случват! Чак ме  newsm45
Силен човек е Лале! Не случайно ми е фаворитка HugКолко мъдро и какви думи каза на момичетата, да са такива каквито са  Hug

# 331
  • София
Каква трогателна сцена , Лале прегръща Еге, само тя си знае какво и е newsm45 ".....Този път се сбогувах с него. Няма право да ми се сърди...." newsm45
Сега като дадоха сцените на спомените на Лале и се сетих, че първия път когато Лале си тръгна, тичането на децата беше по вина на Еге. Той ги събуди, сграбчи ги от креватите и хукна с тях след Лале, и те неволно станаха свидетели на заминаването на майка им, плачейки и тичайки след колата newsm45
Но явно, така е трябвало да стане! newsm12
Страхотно играе Едже Услу, перфектно изпълнява ролята си! Hug
И на  Еге от известно време му дойде акъла в главата. Започна да разсъждава както трябва. Трогна се от сбогуването на децата с Лале newsm17Ще уреди личните контакти на момичетата с майка им! newsm78

Последна редакция: ср, 26 авг 2009, 18:31 от Kati52

# 332
  • София
Възхитих се на Селчук! Браво  smile3501 Само човек с голямо сърце може да помогне newsm51 smile3525 newsm51 "......Това е дете, нищо, че е на Керим,  и той е баща, не искам да страда......" Евала на Селчук newsm10

# 333
Това да не е последна серия?

# 334
  • София
Не е последна, има още две серии!

Многооо силна серия беше днес ! Hug
Най после Еге подтисна гордостта си и отиде при Лале! Браво!  smile3501Това ще и даде кураж! Hug newsm10

# 335
еееееееее,,каква серия   newsm45

# 336
Кажете какво каза Атеш на Тона?

# 337
Е,добде.Силна серия,не упреквам.Страхотно изиграна от абсолютно ВСИЧКИ.
Но имам един въпрос:Щом Леле е болна и тумурът се разраства с такава скорост...какво ще стане с нея?То две серии останаха,а пък тя умирала. ooooh! Някой да напише с ББ.Защото знам,че финала всички са радостни..Цари любов и т.н....Както си му е редът.
Но какво става с болестта на Леле?

# 338
  • София
Кажете какво каза Атеш на Тона?

Да подготви документи за развод! Thinking

# 339
  • област Софийска
 newsm45 Aаа, поревах си стабилно тая серия... Наистина много силна беше. Cry

# 340
Кати52,благодаря за инфото  bouquet

# 341
  • София
Но какво става с болестта на Леле?[/i]
ББ Ще бъде оперирана и операцията ще бъде сполучлива и се оправя!

А биологичния баща на Асу, Мурат е за разстрел #2gunfire #2gunfire #2gunfire, заедно с поддръжничката си  hahaha hahaha hahahaШахика fight

Последна редакция: ср, 26 авг 2009, 19:10 от Kati52

# 342
Здравейте от скоро следя филма и искам да попитам колко серии е ? Embarassed

Благодаря ви ,прочетох по-горе

# 343
Леле каква серия! newsm45
Едно голямо браво на Лале,Еге,Атеш,Сеучук,Зейнеб,Керим и дечицата! newsm51
Какви емоций само!Всички дето писах отгоре се представиха отлично в ситуацийте си.Всички проявиха разбераемост,уванежие и съчувствителност!Просто нямам думи да опиша каква емоция за мен е това!Отново едно голямо БРАВО! smile3525
Ама тоя Мурад....нямам думи за него.Егати образа е...буклук! smile3513Това чудовише дано си намери майстора! newsm61
А пък тая лисица Шахика...чудя и се на акъла!Да каже на Шейда,че имал зет чудо...  smile3532

Финала май няма да е щастлив.Или поне така мисля.Щом така ще се случи със Лале и Шейда... smile3518

Но да се надяваме да имаме един щастлив край! newsm10

ПП : Щом Лале се оправя накрая...защо всички плачат и се сбогуват с нея? Може ли някой да ми каже с ББ!Благодаря! smile3525

# 344
  • Бургас
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт