СЪЛЗИ НАД БОСФОРА-цената на щастието 5

• 43 821
  • 439
  •   1
Отговори
# 315
Хоп цоп
Не съм гледала мин. седмица - четох назад коментарите, но не разбрах кой е този мъж който се върти около Туна и др. мислят че детето е негово. На ББ някой ще каже ли влюбва ли се Атеш в Туна или "по задължение" заживява с нея.
Една реплика от старите серии чакам да се развие, но може и да не е важна - Лaле казва на Атеш, че той много преди нея е избрал да си тръгне - нещо за миналото им става въпрос - не съм чула досега пояснение във филма, ако има и е напред може ли ББ Simple Smile Мерсиии

# 316
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Не мога да повярвам, че филма свършва в петък...Сякаше много скоро.. сякаш няма да им авреме да се развие и нареди всичко??!! Rolling Eyes

# 317
Сериалът си е кратък. За което съжалявам, много ме заплени, въпреки че някои неща куцаха. Провокира дискусии.
А Ляале... хем ми е жал, хем ме изнервя. Точно в момента е права, но в началото на сериала..Нищо не и пречеше да каже на Еге. Предаде съпруга си. Можеха лесно да скрият от децата. Такива самариянски постъпки хич не ми се нравят. Не беше нужно изобщо децата да я гледат как умира. Можеха даже да не ги водят по болници.
Щом Ляале си е мислела, че така или иначе ще умре, поне да се беше разделила с децата си с добро, а не гледайки ги как тичат боси след колата. Тя дори не им даде шанс да се сбогуват. Като каква щяха да я помнят, ако беше умряла, като изоставила ги? И от това по-малко ли ги боли?  ooooh!
А Зейнеп просто много обича децата като цяло и идеята да има такива, не толкова Наз и Едже. Не казвам, че не се е привързала, напротив, просто...не ги познава достатъчно добре. Имаше шанс да ги опознае, но нещата не се развиха добре(или обратното, май стана добре).
Така че нито Зейнеп, нито Ляале се справяха отлично. Ама с Наз кой може да се справи.  Rolling Eyes

И все пак, Зейнеп и Туна се оказаха най-НЕсебичните в сериал, пълен с егоисти. Не мога да не ги харесвам, отличават се.
Еге и Ляале трябва да са заедно. Обичат се, но пуст инат и пуста гордост...достойнството не винаги е над любовта. И над щастието на децата ти. Да се събират, че ме дразнят  Laughing Иначе пък са сладки.
А Зейнеп и Керим, те ми пълнят душата.

# 318
  • София
Искам да помоля с две думи и ББ утрешнта серия , защото няма да мога да я гледам.
Предварително благодаря   bouquet
Хубава вечер! smile3525

Какво ще се случи в епизод 49 на 26 август

ББ Еге взема децата от Лале!

Еге, придружаван от адвоката си, отиват в дома на Лале. Адвокатът съобщава на Лале, че попечителството над децата е присъдено отново на Еге. Вземайки със себе си Едже и Наз, Еге се прибира вкъщи.

Допускайки, че Асу може да е отишла у Зейнеп, Керим и Шейда отиват там. Зейнеп заявява на майка си и баща си, че никога повече няма да се среща с Керим.
Лале съобщава на Атеш, че няма намерение да завежда ново съдебно дело за попечителство.

Хората, отвлекли Асу, телефонират на Шейда и искат откуп в размер на 20000 нови турски лири.

Атеш научава от лекуващия лекар на Лале – Зухал, че здравословното състояние на Лале не е никак розово.

Звъни на Еге и отива на среща с него.

Източник Мах2tv

# 319
Може ли линк към вчерашния епизод Praynig

# 320
  • София
Не е качен все още в Вбоха

Ето малко снимки

Последна редакция: ср, 26 авг 2009, 10:30 от Kati52

# 321
Kati52, все си мисля да те питам за аватара - много е хубав, но какво си казват  Simple Smile Да не е от края на филма?  newsm78

# 322
  • София
                               Щастливия финал

# 323
Някой да знае как ще свърши филма,защото няма да мога да гледам ooooh! Praynig

# 324
  • София
Не съм съгласна с мнението, че е пълна егоистка!  Naughty
Ако беше егоистка нямаше да напусне Еге и децата, щеше да легне болна и всички да се грижат за нея- и съпруг и деца. Но тя не постъпи така, всички знаят какво направи. И в момента пак не иска лечение - за да бъде с децата си до последно и да ги направи щастливи. Харесвам я!

Позволи ми да опонирам на поста ти. Добре приемам в случая тя го прави за Еге и децата. И така щеше да бъде ако не беше оживяла.  В един момент се получи бумеранга -да си носиш последиците от решението. Когато взимаше решение трябваше да си остави и възможността за изцеление и да си зададе въпроса какво ще правя след това? Ако оздравея ще мога ли да живея без Еге и децата? Не, тя не обмисли докрай вариантите, тя прие един единствен вариант че няма да оживее. И ето тук трябваше да изчезне от живота на децата си и бившия си мъж именно за да не страдат децата. Нали това беше целта да е най малко болезнено за тях. А тя какво направи? Появи се изневиделица след като ги остави да тичат и плачат по нея-не ги искам и сега хоп много ви искам. Те са деца майка им е, но можеше да им спести болката. А сега, сега тя отказва лечение просто от страх, този страх, който трябваше да вземе в предвид още първия път, че този път ако го направи ще е завинаги.
Това е мое мнение, надявам се да съм го направила без да те обиждам по някакъв начин.

# 325
Незнам дали някой от вас е имал отношение в живота с раково болни,единственото което мога да ви кажа,е че при тях има много отклонения както в поведението ,така в мисленето и действията.И нямат нищо общо със същия човек,който са били преди да се разболеят.Така,че главната героиня  прави много нелогични постъпки под действието на болестта.И всъщност именно Атеш е най-виновен,защото като толкова добър специалист трябваше да вземе това под внимание и още в началото да каже всичко на Еге,тогава обаче нямаше да има филм.Това е от мен.

# 326
Незнам дали някой от вас е имал отношение в живота с раково болни,единственото което мога да ви кажа,е че при тях има много отклонения както в поведението ,така в мисленето и действията.И нямат нищо общо със същия човек,който са били преди да се разболеят.Така,че главната героиня  прави много нелогични постъпки под действието на болестта.И всъщност именно Атеш е най-виновен,защото като толкова добър специалист трябваше да вземе това под внимание и още в началото да каже всичко на Еге,тогава обаче нямаше да има филм.Това е от мен.
[/quot
Не съм усетила никакво отклонение ,нито в мислинето нито в действията  си.По скоро вие околните променяте отношението си  към нас.Ако беше на мястото на героинята незнам дали щеше да се изкажиш по този начин.Мисля ,че е права да се бори за сем.си.И въпреки всичко да докажи ние раково болните колко сме по силни от здравите.

# 327
  • София

Не съм усетила никакво отклонение ,нито в мислинето нито в действията  си.По скоро вие околните променяте отношението си  към нас.Ако беше на мястото на героинята незнам дали щеше да се изкажиш по този начин.Мисля ,че е права да се бори за сем.си.И въпреки всичко да докажи ние раково болните колко сме по силни от здравите.

Ти сериозно ли? О, моля те дано да е шега!

# 328
  • София

Привет на всички  Hug
Заповядайте по едно следобедно кафенце за ободряване преди започване на филма! Peace

Да ви е сладко! Hug
Хайде започна  Peace

# 329
  • somewhere near the sea
"Нейните деца са и мои деца"-хе-хе, тоя съвсем изтрещя. Ами нали ще имаш свое, бе. NaughtyНе мога да повярвам ooooh!

Лале пък ще ме убие:"Дръж се здраво за живота,не губи своя ентусиазъм"-да, шестгодишната й дъщеря направо я "разбра" #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт