СЪЛЗИ НАД БОСФОРА-цената на щастието 5

• 43 773
  • 439
  •   1
Отговори
# 345
Ох,дано тъпкано да му се върне на тоя гадняр Мурат. #2gunfire

# 346
  • София

Малко инфо в аванс за епизод 50 на 27 август

ББ Еге умолява Лале да се върне у дома.
Еда научава, че Туна е бременна от Атеш.
Шейда разговаря със Зейнеп и я моли  да убеди Керим да се завърне в семейното огнище.
Атеш научава, че Туна няма връзка с Чаалар.
Мурат и Шейда се скарват и ножа, с който Шейда се отбранява, се забива в нейния корем.
Едже и Наз намират в къщи Лале припаднала.

# 347
  • София
Сватба свързва „Мелодия на сърцето“ със „Сълзи над Босфора“

Този месец Тансел Йонгел /Керим/ и  Йозге Йоздер /Джавидан/ от Мелодия на сърцето празнуват 2 год. от сватбата си.

Цялата статия  тук  http://tvoeto.info/2009/08/%D1%81%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B1%D0%B0- … %BE-%D1%81%D1%8A/

Последна редакция: ср, 26 авг 2009, 23:25 от Kati52

# 348
ммда, ето ги

Йозге Йоздер, принцеса Джавидан от турския сериал „Мелодия на сърцето“, е омъжена за Тансел Йонгел, който играе ролята на учителя Керем в „Сълзи над Босфора“. Този месец двамата празнуват две години от щастливото събитие.

Актьори обаче са толкова ангажирани, че рядко имат време да прекарат заедно. „Ако се срещнем с мъжа ми, ще си направим дете”, казва през смях Йозге, която е влюбена в професията си. На 1 април тя навърши 31 години, но не смята да има деца преди да стане на 33-35. „Има толкова неща, които искам да направя. Когато съм готова, ще имаме и деца”, казва тя.

Най-голямата й мечта е заедно с Тансел да направят пътуващ театър и да обикалят с него по села и градове.

През последните четири сезона Йозге игра в два сериала и има непрекъснати ангажименти в театъра: „Изморих се, но толкова обичам професията си, че като почина един месец, веднага започва да ми липсва”.

Последният филмов проект, в който участва Йозге Йоздер, е „Игрална зала” на режисьора Бопач Ергювенч. Това е психотрилър, който Йозге оприличава на известния „Паник стая“ с Джуди Фостър. Това ще бъде първата главна роля за Йозге, играла вече в няколко филма, но все второстепенни героини.

Тя има много ангажименти в театъра. Играе редовно в постановките на Истанбулския държавен театър, а има предложения и от частни театри. Гост актьор в Истанбулския държавен театър през миналия сезон беше и нейният съпруг Тансел Йонгел, който играе постоянно в държавния театър в Трабзон.

# 349
  • sofia
Момичета , изгледох филма сутринта. Серията беше една от най-силните . Страхотна . Силно впечатление всички ни направиха .Евала на Атеш , на Селчук, на Еге ... Еда още се дърпа , но такава сие.

# 350
Интересно как ще се развият нещата само за 2 дена? Ами болестта на Ляле?

Днешната серия. Източник Мах2.тв
Скобичките са от мен, пояснения.

Еге моли Ляле да се върне у дома. (Тя се съгласява.)
Еда научава, че Туна е бременна от Атеш.
Шейда разговаря със Зейнеп. Моли я да убеди Керим да се завърне в семейното огнище.
Атеш научава, че Туна няма връзка с Чаалар. (И обмисля да се събере с нея, заради детето.)
Мурат и Шейда се скарват. Ножът, с който Шейда се отбранява, се забива в нейния корем. (Шейда ще умре.)
Едже и Наз намират вкъщи Ляле припаднала.

# 351
  • София
Скобичките са от мен, пояснения.
Благодаря за скобичките, иначе инфото е публикувано още снощи в 23 ч в пост  #346  Hug

# 352
  • Бургас
На финала нали ББ  дават след 1 година,което според мен значи ,че се е оправила Леле,даже е с по-дълта коса .Няма и намек за болест .    Rolling Eyes

# 353
  • София
ББ Така е Hug

Mожеш да погледнеш снимката на стр.22 пост 322

# 354
Накрая Еге, като поиска Ляале да се върне, голям рев му дръпнах.
Хубава серия. Селчук прекрасно постъпи с Керим, но със Зейнеб...не разбирам как ще предпочетат да избегнат клюките и "какво ще кажат хората" за сметка на щастието на дъщеря си. Не я ли виждат колко е нещастна. И Зейнеб ме учудва. Аз на нейно място ще бъде с този, който обичам, независимо от всичко, ноо не винаги е толкова лесно.

Едже!!!  Hug Hug Hug

# 355
Опа, извинявай много не съм видяла.  Embarassed Четох за Керим и Джавидан и съм се унесла. Извинявай пак, Kati52.  Hug
И аз забелязах, че косичките са по-длъжки на финала. Не знам. Утре ще видим.  Whistling

# 356
За Лале и Еге разбирам,но Зейнеб и Керимк кка ще се събепат?Леле само за 2 епизода какви неща ще се случат.Мисля,че на днешната и утрешната серия ще падне голям рев!
На мен пък пак не мие ясно.Щом Лале оздравява,защо тогава всички плачат и се сбогуват с нея накрая.Много ми е чудно.Само да не умира!Ще съм благодарна ако някой ме светне! smile3525

# 357
  • sofia
хайде момичета. Готова съм за днешната серия. ТЪкмо тука съм се натсроила от Ламията /доста сълзи имаше на тая серия /// Сега да видим и Босфора . То какво стана -ние само ревем по цял ден. БОже , боже мъж ми ще ме изгони....

# 358
  • София
Господи, Еге е станал друг човек Hug newsm10 Two Hearts
Всички са изпаднали в откровение! Peace
Атеш най-после се осъзна Hug

# 359
За Лале и Еге разбирам,но Зейнеб и Керимк кка ще се събепат?Леле само за 2 епизода какви неща ще се случат.Мисля,че на днешната  Twisted Evil
На мен пък пак не мие ясно.Щом Лале оздравява,защо тогава всички плачат и се сбогуват с нея накрая.Много ми е чудно.Само да не умира!Ще съм благодарна ако някой ме светне! smile3525
ББ Заминават някъде, явно за постоянно, но не съм сигурна, не разбирам турски.  newsm78 Няма да умира, доколкото знам..

Общи условия

Активация на акаунт