Дюкан ни показва какво да ядем, а ние докато не отслабнем не ще се спрем - 206

• 24 711
  • 487
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
 ВАРНЕНКИ, СРЕЩА ВТОРНИК 18  АВГУСТ ОТ 18.30 ЧАСА В МОЛ ВАРНА КРАЕВ СТИЛ! ДНЕВЕН РЕД - ДА НЕ СЕ ИЗЛАГАМЕ ПРЕД ЧУЖДЕНЦИТЕ НА 29 АВГУСТ!!!!

МОЖЕ И БЕЗ ЗАПИСВАНЕ ЩЕ БЪДЕМ ТАМ!

Не можах да се вредя за тази така желана първа страничка, но пък Котето винаги обещаваше поне 2 килца надолу. А така ми трябват! На 23 съм на сватба и имам много, ама много голямо желание да изглеждам добре. Но като правих 6 месеца схема П/ГГЗ трябва да съм благодарна, че поне не са големи пораженията.... сега няма да мога да блесна пред бившата съпруга на милия както се полага, ама вие ми стискайте палци да се срещнем по европейски...

Последна редакция: пт, 14 авг 2009, 16:26 от кали 08

# 16
Здравейте, момичета! Поздравления за постигнатите резултати! Аз отново влизам във вашите редици.

# 17
Да ви споделя нещо - бях при козметичката си и си поговорихме за режима. Тя ми каза, че по нейни наблюдения всички Дюканки, които ходят при нея, са оформили много хубави мускули. Някои разбира се са се поотпуснали, но тя смята, че ако се положат усилия в началото, това отпускане може да се намали и контролира. Визираше отпускане на кожата, естествено. Вътрешната част на бедрата, според нея, е най-често срещаното място, което се отпуска. Не ми препоръча кремове - смята, че нямат ефект. Правите ли някакви упражнения за краката? Смятате ли, че кростренажор по 15-тина минути на ден е добра идея?

# 18
  • София
Здравейте, момичета! Много съм заета и нито мога да чета нито да пиша. При мен в четвърта всичко е окей. От утре съм отпуска. Може да дойда и на срещата във Варна на 18-ти.

Шуши, благодаря ти мила за записа на първа!  Heart Eyes  Hug   bouquet

Честитя на всички месечинки, рожденни дни и минуси!   bouquet   bouquet   bouquet

Хубав ден и приятна събота и неделя!  Hug  Hug  Hug

# 19
  • София
Привет и от мен   bouquet
Първо искам да благодаря на всички за милите думи, пожелания и цветя   bouquet  bouquet  bouquet Направихте деня ми специален и много ви обичкам  Hug Hug Hug
Шуши - мерси за записчето  на първа  Hug Hug Hug
Данигод, Бодливка newsm59 nbirthday - много любов и сбъднати мечти   bouquet
tanyatais, Миши69 - честити месечинки - браво на вас, давайте смело към целта   bouquet
Да ви кажа какво ми се случи вчера - нещо напоследък кръвното ми май ми прави номера - стана ми лошо в трамвая, добре че не бях сама и имаше къде да седна. Стана ми едно черно пред очите, зави ми се свят, ужас ooooh! Но съм сигурна, че не е от режима - все пак съм в трета, такова чудо не ми се беше случвало във втора, а и на спорт ходех. Hug
Иначе вечерта мина страхотно - вечеря, романтика, кино, торта - еххх Crazy
Стана дълго - желая ви невроятно хубав ден   bouquet

Едит: Ламята Неспаска - аз си мисля, че, ако имаш сили и желание, можеш да въведеш някакви упражнения, не много натоварващи. Аз втора фаза ходех редовно на фитнес, от септември почвам пакSimple Smile

# 20
ХепиСмайл, имаш ли възможност поне няколко дни да мериш кръвното си в едни и същи часове - сутрин, обед и вечер? така ще можеш да сравниш стойностите. Иначе е хубаво да се консултираш и с лекар, ако прилошаването продължи.

Имам проблем със свободното време и не мога да ходя организирано на фитнес. Имам крос и гребен тренажор в къщи, непрекъснато качвам стълби от 1 до 3 етаж, понякога с 11 кг. тежест - дребосъчката.

Последна редакция: пт, 14 авг 2009, 11:31 от Ламята неСпаска

# 21
Благодаря Ви момичета за подкрепата -happysmile ,DanyGod ,mmmshushy80, много ти благодаря!Лек и успешен петъчен ден! Hug

# 22
  • Пловдив
Панталона и той раиран...дано никога не ми седи панталон по този начин.

Значи въпросът се променя на "Раиран панталон или раирано потниче"  Crazy

# 23
Здравейте,не съм влизала от сумати време ,но да се отчета-достигнах кг по калкулатора на Дюкан и вече ще влизам в трета.Пожелайте ми успех да не се издъня,че ггз е в сила ooooh!
успех на всички и лек ден от мен.ще се опитам да кача снимки преди и сега,но не съм голям фен на компа така ,че стискайте палци да се справя Peace

# 24
Здравейте, момичета и (зачезнали) момчета!  Hug

...изчаках 2 страничка за да могат нуждаещите се да се запишат персонално Peace ... Шушинко, благодаря за записа (това не отказвам)   bouquet

DanyGod,  newsm59 От всичко хубаво в живота (здраве, щастие, любов, късмет, успехи ...) - по много!

Мihi69, танятаис - честити месечинки!   bouquet

Ламке, поверието гласи, че който се запише на 1стр. има гарантирано минус от 1кг (много момичета споделят, че наистина е така Peace). И да добавя и други поверия/наблюдения - след среща също се сваля, както и ако те "наритат"/"натиганосат".  Peace Даже преди малко Блеки искаше ритници...
Блеки   Hug  , хайде и да ти е на минус - ritnik

За всички -  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug!

Лек и отслабващ петъчен ден!
 smile3558  Party

P.S. Ламке, така е... не пречи да включиме всички средства в борбата с килцата - освен режима и малко спорт, а дори и свръхестествените явления като запис на 1стр, ритник и т.н  Laughing  Peace

Последна редакция: пт, 14 авг 2009, 12:01 от blumchen_fee

# 25
  • София
ХепиСмайл, имаш ли възможност поне няколко дни да мериш кръвното си в едни и същи часове - сутрин, обед и вечер? така ще можеш да сравниш стойностите. Иначе е хубаво да се консултираш и с лекар, ако прилошаването продължи.

Имам проблем със свободното време и не мога да ходя организирано на фитнес. Имам крос и гребен тренажор в къщи, непрекъснато качвам стълби от 1 до 3 етаж, понякога с 11 кг. тежест - дребосъчката.

Мерила съм го, по принцип е ниско, но стабилно - т.е. не варира сутрин и вечер - 90/60 е. Ако продължи, със сигурност ще ида на лекар. И без това от няколко дни ми е много отпаднало и уморено.  Hug
Крос тренажор звучи страхотно, ако имаш време - възползвай се  Hug Hug Hug
пепи1975 - добре дошла при третофазничките   bouquet Стискам палци - но успешното задържане зависи най - вече от теб Hug Умната и успех  bouquet

# 26
blumchen_fee, мерси за разясненията! Важни неща са, хубаво е да се знаят!

Joy
Дано!

# 27
Шушинко, благодаря за записчето!!!
целувки на всички и бягам, надявам се уикенда да имам време да ви поизчета...

# 28
# 29
 DanyGod   -  newsm59 много здраве ,любов и свалени килограми  Peace

Честити месечинки tanyatais и mihi69 и двете сте страхотни,смело на пред  Peace
шушинко мерси за записа,имам нужда.Ясно ,че онова беше майтап и аз в този ред ти отговорих.Знам че ме искате  Hug  Hug  Hug
пепи1975 ,честита ти трета.Успех със задържането,и ....покажи някоя снимчица   smile3509

Едно кило от плюса падна,но имам още докато си стигна линийката.
Направо не се побирам в кожата си.
Момичета мисля да сменям схемата.Какво ще ме посъветвате.
Карам 5/5 от началото.последните два месеца се закучиха нещата.
Едвам изкарвам 5 ден на Протеини.Към 1/1 клоня.Нали Дюкан казва дните на П и ПЗ да са по равно за месеца.Защо не се практикува т схеми като 2/2 или 3/3.Мисля че ще са ми по удобни.
Как мислите ,дали си струва да си правя свободни съчинения?
Или да продължавам 5/5 колкото и да ми е тежко... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт