Дюкан ни показва какво да ядем, а ние докато не отслабнем не ще се спрем - 206

• 24 758
  • 487
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Е последните 3-4 поста ме разбиха!!!!! smile3515 smile3515 smile3515
Особено пък Лабело, дето ми беше за пример!!! fight

# 166
Здравейте, момичета! След провала на третата ми фаза и значтелно наддаване, отново се присъединявам към вас. Надявам се този път да съм сериозна. Започвам от 69 кг (10 кг над старите ми дюкански резултати #2gunfire #2gunfire #2gunfire) и мисля да направя П дни. Разчитам на подкрепата ви.

С теб съм, понеже съм на същото дередже.... Не е лесно... ама да му се невиди... не мога да си сложа старите дънки, когато бях 56 кг... защото сега съм на стартова позиция .... направо ме е срам..

УСПЕХ!  Hug

Бройте и мен! Започвах втори опит, след поровал в трета фаза. Въпреки че качих само три кг от април месец насам, мисля да започна отначало и да стигна заветните 55 кг. Спрях на 57, стигнах 60 след това, а сега, след новото начало, съм свалила само 1 кг. По-трудничко ще е - то е ясно.
Успех на всички!

Какво може да каже човек след такива постове.... Трета фаза е най-гадната възможна фаза от режима. Изключително коварна фаза... Колко лесно и приятно беше във втора...
Усещам че и аз започвам да се отпускам леко и то не в друго ами в плодовете... Ям повече плодове отколкото е позволено. особено диня.... няма ли да свършват тия дини вече....
След такива постове като горните ми идва да се върна във втора фаза и да не мръдна от там повече...
Какво ли ще стане ако карам цял живот втора фаза...  newsm78

# 167
Здравейте! Embarassed
 От доста време чета форума,но виждам,4е сте хора с по-сериозни проблеми от моите и затова,не се включвах.От скоро съм дюканка,но от 13 годишна се боря  килограмите,а сега сам  на 24.Щастлива сам,че ви открих и се надявам да ме приемете!
  Започнах от 58 килограма,като преди това с много глад и мъки свалих 6.Но от 15 дни съм на диета и съм свалила 1 килограм.7 дни бях в ударния и сега съм във втора фаза.Чакам търпеливо,но някак се обезверих.Хапвам около 400 гр кисело мляко на ден,яйца и телешко или пилешко.Къде бъркам?
  Ще съм ви благодарна,ако ме подкрепите...                                                                                                                     
  Пропуснах да спомена,че в продължение на 5 години теглото ми варира от 50 до 60 килограма,с резки спадове и качвания.Да си кажа честно понякога просто си гладувах.Сигурна съм,че повечето от вас разбират защо съм толкова щастлива сега!
  Успехи на всички!!! smile3525

# 168
Добро утро момичета и момче  Hug
от вчера вече си имам електронно приятелче и мога с точност да си следя килограмите  newsm44 тъ днес съм 71,300 а стария кантарин ме показа 69кг  goodscale  newsm43
момичета аз започвам да се плаша с тази трета фаза-май ще си остана вечно във втора че пък какво лошо-и без товаалкохол не пия свикнах без хляб и сладко е айде сега от време навреме една фафличка ми се дояжда и газирано не обичам ,само проблема ще е със соковете и плодовете и маи не е никак малко  smile3506 ама нали съм си инат  smile3512
хаиде мили мои да пием кафенце че работа ни чака  smile3521
много   love001  love001  love001 и не се предавайте   261uu
хайде  newsm57 Animal Cow smile3536  Animal Snail за обяд cook

# 169
Ха Добрутро! kaffeetrmker_2

Четох, четох и мога да пожелая на момичетата успешна поправителна.

Помня на Розовата среща , когато за пръв път видях Фоли  love001, нашата вълшебница  babydust7,

някой ми каза, че тя ограничава храната, не помня в коя фаза беше.Аз тогава бях във втора.Тези думи

ми се запечатаха в съзнанието.След първото неуспешно начало на трета, сега втория път определено

знам какво правя,и дали понякога просто е нужно да се случи това, за което прочетох по-назад, за да

влезе човек в реслсите на режима и да си преосмисли поведението????

СТефи, лека работа и внимавай кво газиш по пътищата............. Heart Eyes

# 170
Добро утро и от мен!
lora_1
labello
Elena_T
жозефа
стискам ви палци момичета и ви желая успешна трета поправителна Peace Peace Peace.И аз съм на косъм от поправителна newsm78,спазвам спазвам третата и в един момент като започна  ooooh!... и хапвам само нережимни неща,а после се ядосвам #Cussing out,Боре и аз омитам плодове в промишлени количества,като всеки ден си казвам,че е за последно Embarassed
desi_sw попита ме колко съм свалила-общо 5 до момента,засега все още са 5 Praynig,но ако продължавам с нережимности мога и да си ги върна.В началото на трета свалих още един кг.,но после си го качих отново.
Оплаках ви се,дано ми олекне.
На всички лека и режимна седмица,придружена с много минуси Peace Peace Peace

# 171
Добро утро!  Laughing
stefi_svishtov, nelsun, mmmshushy80, zorita, mariana74, Kumata, Рени67, Мимииии, mihi69, amadis, Ламята неСпаска , благодаря ви за поздравите!
Добре дошли на старите нови момичета, неприятен повод да се върнете, но пък приятното е, че отново се вземате в ръце. От сърце ви желая тоя път да е напълно успешно и за последно. Ние, които идваме след вас, се нуждаем от повече положителни примери   bouquet
amadis, ти ме подсещаш, че отдавна не съм си писала менюто за деня, май взе да ме помързява нещо, а идеята е добра и полезна. Ще взема да се върна към нея, призовавам и останалите да пишат - хем за контрол, хем да си даваме идеи.
Та днес, 5 ден П, на закуска ще хапвам прясно мляко с трици, обяд - пангасиус на тиган, следобедна закуска - извара с накълцано варено яйце и парченца шунка, вечеря - пиле със сос от къри и кисело мляко.
Agapi, не намирам грешка (освен много дългата ударна, но тя едва ли е причина за проблема). Според мен просто килограмите ти са малко и затова падат бавно. А и явно вече влизаш в категорията на имунизираните.
Следва масово нагушкване  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug, а сега да потанцуваме в понеделник сутрин http://vbox7.com/play:23b2e24a

Последна редакция: пн, 17 авг 2009, 07:55 от miss Marple

# 172

Започнах от 58 килограма,като преди това с много глад и мъки свалих 6.Но от 15 дни съм на диета и съм свалила 1 килограм.7 дни бях в ударния и сега съм във втора фаза.Чакам търпеливо,но някак се обезверих.Хапвам около 400 гр кисело мляко на ден,яйца и телешко или пилешко.Къде бъркам?

Защо си мислиш ,че нещо бъркаш.Защото си с - само 1 кг ли?
Колкото по малко имаш да сваляш ,толкова по бавно ще падат килата.Сбъркала си единствено с това че си направила ударна фаза 7 дни.Аз правих толкова и съжалих ,нямаше смисъл.Дюкан препоръчва за повече кила повече дни.и 3 дена при теб щяха да свършат същата работа.Струва ми се че не ядеш достатъчно,ако искаш си напиши вчерашното меню,да видим все пак дали не бъркаш някъде.
Мис Марпъл вчера три пъти ядох от твоето варено пиле с къри....   chef Ммммм то голяма вкуснотия бре,ще ми стане любимо май .... newsm78
Днес съм -200гр  newsm68 ,отивам да местя линийка
лек и отслабващ ден на всички  Hug  Hug  Hug
Гардения къде е ?Губи ми се нещо ..... newsm78

# 173
lora_1 , Elena_T , labello , моля ви, дайте подробности - колко време трябваше да ви е 3-тата фаза? Колко време изкарахте, по кое време я 'осрахте' и до колко се отпуснахте? Колко качихте и за какъв период от време?
За мен и предполагам всички като мен, които са в трета фаза и са на ръба (   Laughing ooooh! ) това е важно и мотивиращо - полезно като информация!
Благодаря ви за споделеното предварително!  Peace

# 174
  • Пловдив
Не съм правила кафето тук от сто години  Laughing

# 175
С голямо закъснение - и аз да се включа,ама мноу ангажименти имах ,та затова ...
Вещи - със закъснение - Честит Имен ден ! Да ти живо и здраво името ,а на теб - много усмивки и положителни емоции   bouquet
Мимии - слабост моя - Честит Имен ден и на теб на патеричка Blush Бъди здрава,все така усмихната,чаровна и красива   bouquet
Мис Марпъл - честита месечника ,пак със закъснение  Hug пожелавам ти бързо и безпроблемно да достигнеш целта си и също така да задържиш постигнатото  Heart Eyes
За срещата - какво да кажа - чудна ,прекрасна,фантастична - който не е дошъл,може само да съжалява ... гледах снимките - фен съм на последната снимка на Мименсита - е,нЕма такъв бедър  Shocked
Относно постовете за трета фаза -  Rolling Eyes мдааа,това шубето е голЕм страх ша знайте ... борбата тепърва
започва ... много воля,много инат ,търпение,упоритост са необходими - туй на теория,пък на практика ще видим  Mr. Green
Хубав ден ви желая,а аз се моля да оцелея днес - започва един много тежък ден  Sick

# 176
Здравейте, милички!

В трета се оказа, че не е толкова страшно. И аз се страхувах, но организмът си знае работата. А това, че е по-трудно, идва от главата ни - като е забранено, е лесно, като е позволено - не можем да се ограничаваме. Но според мен по-страшното е, че вече сме постигнали целта си и мотивацията рязко намалява. Ненапразно Дюкан предупреждава колко много се провалят в трета. Та мисля, че не трябва да възприемаме трета като край на режима, а като сериозно продължение на ограниченията от втора. Веднъж като си позволиш отклонение, става верижна реакция. Затова - много внимателно.

Вчера установих, че в ресторант Добро в София, на Гоце Делчев има две страници диетично меню, в което всичко е с овесени трици. Е, в пицата има и малко кашкавал, но за трета е супер.

Поздрави и хубав ден на всички!

# 177
ДобрИутрУ!

След 5 дни ударна-резултата е -1.2кг.Струва ми се малко сякаш.. Thinking

От днес съм във втора Party,от прочетеното разбрах,че най-добри резултати дава 5/5,нали и Дюкан така препоръчва..

Днес закуската е от мен,много подходяща за ПЗ дните Wink

Присъединявам се към питанията на pinaчудно ми е защо след неуспешна трета започвате от начало,не може ли от втора? Rolling Eyes

Успешна седмица на всички и много минусииии! Hug

# 178
  • Варна
добро утрооо!
Вещи, благодаря за кафенцето! Hug
Бодливка Hug

Мимиии, я ми напиши рецептата за това пиле с къри, че и на мен ми се дояде!

спорна и отслабваща седмица на всички!

# 179
ДобрЮтро  Hug Hug Hug Hug Hug
Вещи,мерси за кафенцето  Hug Hug Hug

Леле-мале,какви неща прочетох...Поправителни,върнати килца,омацани положения  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Що така се получи бе момичета? Tired Tired Tired Tired

Ма те хората са го казали де.....Кат' се опариш после не пипаш директно котлона нали?!
Айде,дано тоз' път да се справите и да преборите килограмите.

Моята цел обаче е следната...Да нямам издънки...За сега се справям успешно.Борбата обаче е безмилостно жестока и трудна,особено за псохиката ми.МНОГО ми е трудно признавам си!!!
Особено сега,когато се боря да падна под калкулатора.....

За отчета...Режимна съм!

Днес ще похапвам:

Телешко фрикасе за обяд
За вечеря - рибни кюфтета(замесила съм ги вече да отлежават)

ЕДИТ
 Shocked Shocked Shocked Shocked
Брях! Мименситке...К'ъв бедър  си заформила  Crazy Crazy Crazy

Мирка останах пак така  Shocked Shocked Shocked Shocked Альооооу..виЙ в кой клас стИ бря????Да 'н' сИ забравитИ учебницитИ днеска кат' УтиватИ на училищИ.....

Последна редакция: пн, 17 авг 2009, 09:36 от TheNMaster

Общи условия

Активация на акаунт