Тема №106-та се задава, ФЕВРУАРЧЕТО почивката си продължава!

• 18 952
  • 290
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
ЕЕе,Изабелка,недей така,миличка! Heart Eyes
Стискай още Hug.Пий хапченца,ако трябва.Казват,че приемането на много вода-3-4л на ден също разрежда контракциите.
Аз още не съм си купила пижама Thinking.Ама вчера поне си взех едно много сладко гащиризонче за изписването,одеалце и пелена.Та се отчетох за първи път за госпожицата,че нищичко нямах за нея.И така....отнесох се

Цунки на всички февруарчета и майчетата им. Heart Eyes

# 46
и аз да се запиша Wink
Ние сме малко болни цяла седмица аз , а от вчера и Габчо му виси сопола ,ама друго му няма засега,утре ще го водя на лекар да видим Sad
Сложихме последния пентаксим и вечерта вдигна 38,3 ,а уж нямаше реакция newsm78
Дез оправяйте се , и аз постоянно го следя за температура и съм на тръни , на една моя приятелка и двете и деца са с гнойна ангина и ме е страх да не сме пипнали и ние ама ще видим.
Целувки на всички бебоци Hug

# 47
  • ВАРНА
Здравейте.
Катче, мерси за кафенцето.
Изабелка, хубаво, че малка бебка е добре, Евичка също. Ти се пази, важно е сега.  Hug
Миркам, и ти имаш време още. Hug
Пепинка, и Габо ли е болен, оздравявайте бързо.
И може като захладнее малко да организираме един следобед в Морската.  Heart Eyes

Аз го пиша този пост от 2 часа.

# 48
Момичета, благодаря за пожеланията!
Ние стягаме багажа и пътуваме довечера за Приморско!
Записах на еми телефона, и на Еления също - ще правим морска февруарска среща явно!
Всичко най -най!
Ще ми липсвате!

# 49
Здравейте!

gotika80  лек път и весело изкарване на морето.

izabela® пази кревата и се пази. Hug

За Софийската среща:

Ден:вторник
Час: след 16,30 - 17.00
Място - южен парк,някъде там

Хайде, всички които са си тук и не са на морето, идвайте, че после ще тръгнат дечицата на ясла, мамите на работа....

Весел ден от мен и Ина!

Hug

# 50
Ооооооо
Нова тема, записвам се и се връщам да чета

# 51
Първо да поздравя всички които имаха празник вчера  Hug Hug Hug. Мери, Готи  Hug.  bouquet  bouquet  bouquet

Готи, приятно прекарване на морето и лек път. Ще чакаме после снимки на малък черен гларус Тино  Laughing.

Алинка, аз ще дойда със сигурност. Валерия, Голдънче, айде елате и вие... стига почивка от почивката  Laughing. Гледам и
Чарита е на балкона  newsm78. Прибрахте ли се от Пловдив?
Миленка, на теб знам , че ти е лесно за Южния .

Изабелка, дръж фронта мила  Praynig.
Миркита, ти също.
Ех, какви хубави емоции ви очакват отново  Flutter.

Ама наистина много опустя темата  newsm78

# 52
Тони, радвам се че ще дойдеш, Хайде да се разберем за някакво място. Аз ще дойда с автобус 83 и ще сляза преди подлеза. Вероятно към 16,30 - 17.00 ще успея да съм там.

Hug

# 53
  • София
Здравейте и от нас Hug! Прибрахме се днес и до сега дочитах. В сряда пак заминаваме, така че може и да наминем за срещата Grinning
Честито на всички поводи, които пропуснах! Да сте много здрави и винаги да има защо да се усмихвате от сърце! Hug Роси и моята мама е родена на 13-ти Simple Smile. Ние август и септември се скъсваме от рожденни дни и други поводи Crazy. Нямам възможност да пиша повече и ще ставам. Само исках да кажа на Миленка, че още не мога да се отърся от ужаса, които ми сви корема като четох поста й! Не дай Боже повече никому такива преживявания Praynig! Има сокчета и на Хип за оводняване Peace Толкова за сега, целувки от нас Heart Eyes Hug

# 54
Ефросинка, много ще се радвам ако успеете  да дойдете с Анна  Hug Hug Hug

# 55
  • София
Тук съм Grinning, приспах децата, дочитам, дояждам една салата и трябва да ставам багажи да оправям Grinning
От утре съм на линия Grinning

# 56
  • Бургас
Ееех, да се зенимавам с болести пропуснах именичките.
Мери, Готи, честит ви имен ден! От здраве, обич и късмет да не се отървете и двете!  bouquet
Стефко наш от снощи е и с допълнителни екстри - ако и повръщане. Днес цял ден съм го борила ту за Хидрасек, ту за Ентерол, ту за Хидратин алфа. Нищо не иска да пие, дори и приятните на вкус. Панадола му намерх лесното, бутам свещичката и готово. Благодаря за идеята, много борба ми спестихте! Утре ще пробвам и ОРС -а на Хип да видим дали ще го пие, че днес е изпил има няма 300 мл течност, а ака 7-8 пъти. Добре поне, че още има цица-царица, донякъде ме успокоява. утру сутрента ще го водя при педи, да видим ще се почва ли тежката артилерия. Добре, че не сложихме в четвъртък Пентаксим, имала съм усещане явно.
Целувки и прегръдки от нас. Дано сме напълно здравички за срещичка с дон Тино и къмпани! Praynig

# 57
Ние се завърнахме  Simple Smile
Пак много болчнички има  Sad,оздравявайте  Hug Hug Hug
Виви , дано да го пие Стефко ОРС-а на Хип,че Мони не искаше ,а наистина много помага  PeaceАз давах също лечебна храна с ориз , правех я като кашичка ,Мони само това и попара без масло ядеше. Бързичко да се оправяте  Hug
Много хубави снимки разгледах , всички дечица са разкошни.
Отивам да простирам сега prostor ,че след гостуването 2 дни поне оправям багажи  Tired
Лека вечер на всички  smile3524

# 58
И аз пак набързо да се разпиша...
Виви, дано наистина всичко се размине и бързо се оправите! Рepinka83 и на вас желая да оздравявате бързо Peace Дез, как е Емчи днес?
Ави, Чара, Ефросинка и всички пътешественици - добре сте дошли Hug
Аз пък искам да се порицая пред строя - вчера поздравих всички мои познати и любими хора с името Мария, а забравих Мери  Cry Още ми е криво....
Изабелка, няма да се даваш - ще стискаш кълки! Не ти е лесно - 3-та бременност за 3 години, но ти си много силна и ще устискаш до щастливия финал Hug Миркам хайде тичай за пижама, много мина, мъничко остана Hug
Буб, кога ще постнеш снимки тук, та да допълним русокосата ферия Hug
Кас къде си слънце?
Тони, дано успеем да се видим още веднъж преди да заминете на запад bye
Каттт, страхотни снимки Hug
Ками, как мина ВИП кръщенето?Ще ми е интересно да разкажеш Simple Smile

Аз днес съм тихия луд с децата. Незнам защо, но изпотрошиха всичко, което можеше да се троши, разливаха се течности, и за капак едвам се отървахме от пожар. Алекс пипа котлоните и имахме късмет, че беше завъртял котлон, върху който стоеше току що изваденото ядене от фурната. Ако беше задния котлон, пожарът не ни мърдаше ooooh!
Ив унисон на всичко, тъй като ме хванаха лудите(те май не са ме пускали от няколко седмици hahaha) реших, че трябва да сготвя най-сложните и пипкави неща и да МЕСЯ питка за ПЪРВИ път в живота си. Явно днес съм получила много сигнали от космоса, щом си причиних всичко това Mr. Green
Ето на който му се гледа, какво правиха ВЧЕРА и в добрата част от деня ДНЕС моите зверчета:

Домашен любимец Simple Smile
Сам на бара
На закуска...

Хайде лека нощ от мен, а аз имам още час докато питката се опече Joy

# 59
Роси, кви питки, кви 5 лева! Я лягай, че утре те вдигам да пием КаФе!

Благодаря за изпращането - тръгваме след минути.

Весела Софиянска среща!

Общи условия

Активация на акаунт