Тема №106-та се задава, ФЕВРУАРЧЕТО почивката си продължава!

• 18 998
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
Много се радвам за Злато! Hug Hug Hug Hug
 Praynig Praynig PraynigЛека бременост миличка,с теб сме! Praynig Praynig Praynig
Ние днес се видяхме с Готи и фемили Grinning,ама набързо,защото бяха изморени.Та утре-повече.Еми-сутрин съм на работа,на обед пък спим,става ли след 17ч?Мисля,че и на Готи ще им е удобно тогава....
Виви,може ли да ми пратиш едно бурканче от твоята кърма,че сме леко запечени Mr. Green

Миркам,еххх исками аз такива тръпки Winkама като се сетя накрая как се влачихме с Пухка,Виви и Еми hahahaнаправо откачах от чакане.Плановото секцио ми го отложиха и ми назначиха дата 2-3 дни преди термин ShockedТа си отидох "готова" и "разкрита"с 2см Laughing
..пак малко спам..но пък приятен Wink Peace

# 91
Авинка,аз все се сещам за теб,как беше за накрая и все викаше има време,споко-моко и накрая -хайде една от първите.

Mr. Green :mrgreen:Aми тя Мони беше с термин 27.02 ама нали бързаше да излезе  Laughing Сега ми е смешно ,но като ми изтекоха водите посред нощ никак не ми беше смешно , на мъжа ми още по-малко  hahaha

Жаси
, и аз видях ,че термина й е 28.02 . Много ,много се радвам за нея  Heart Eyes

Малко снимки от последния ни плаж  Sunglasses

# 92
Ааа жестоки снимки и весели клипчета!   Heart Eyes
А с Катините бабички се попиках  Joy
Изабелита почивай душо, недей така, има време  Hug
За Злато и аз се зарадвах много като научих, дай Боже всичко да е прекрасно!
Ели голяма си скица  hahaha
Миркам и Ави, върнахте ме назад и ми стана едно топло на душата  Heart Eyes
Вив да минава бързо! Аз не давам нищо до 39.
Лягам че съм гроги, момичета вече седмица ставам най късно в 9  Tired, чудо невиждано, както съм свикнала да спя до обед. Свеки ме превъзпитава явно чрез Ива  Mr. Green научила детето да става в 8.
Хайде че не виждам какво пиша, лека нощ!

# 93
Добро утро милички,Нямаше ме малки, ходихме на палатки и сега не мога да наваксвам с работата и четенето.
Да честитя на патерици на всички с рождени дни и имен ден. Били сте много, няма да изброявам да не пропусна някой.
Много хубави рими прочетох Бубу, Ели, Кат  Hug
Изидка исках да те питам къде се намира тази площадка със зелената настилка?
Ели за възпитанието от бабата и при нас е така.
За яслите в нашата госпожите хранят малките и спят един път на ден. Незнам каква е разликата с градината и аз.
Много радостна новина за Злато, мерси Ави.
Сега качвам малко снимки от палатките после ще се включа пак.

# 94
  • Варна
Докато Слънчицето качи нейните снимки,ето малко и от нашата почивка на Еленския балкан.

Стига толкова.Има и още,но не съм ги качила.

# 95
  • sofia
Е, как да не се разпише човек след новината за Злато. Направо се просълзих - пак чака февруарче - този пък всичко ще е наред. Дано да е момиченце - живо и здраво!!!!!! И аз колко пъти съм й влизала в профила да видя хубавата новина, но сега Ави ни зарадва!
Онзи ден надникнах при априлките - и там има хубава новина - майчицата, която загуби рожбата си - малкия Станиславчо в същия ден с нашия Теди - и двете душички се бориха до последно в адски мъки и болки - и тя чака момиченце в началото на януари, сега им предстой сватба - и както тя самата казва *изобщо само хубави неща се случват покрай мен* - и на двете стискам много палци и вярвам ще бъдат щастливи!!! Heart Eyes
Ави, много сладък розов бонбон видях.
Роси, стискам палци да успеете за концерта! Супер!
Хайде да ходим на плаж, желая много слънчево настроение на всички!  bouquet

ПП - Жаси, много сте пораснали - братче сестриче -  голями  сладури. Много хубаво сте си изкарали.

# 96
  • София
Страхотна новина! Много се радвам за Злато! Нека изкара лека бременност, а през февруари да ни зарадва с прекрасна новина, че гушка най-сладкото бебенце!
Така се надявам и при Слави да дойде щастието...  Толкова изстрада тя.

Относно срещата, там сме! Ще дойдем с автобуса, надявам се навреме. Алинка, нали тел. ти номер е същият?

Значи,
 С Р Е Щ А
Днес, 17.00ч
Южен парк
езерцето на Нишава

# 97
  • Пловдив
Честит Рожден Ден на Мозилка!

Много здраве на нея и цялото семейство ,късмет и сбъдване на всичките мечти.

И нека по-честичко се отчита,че съвсем ни забрави Wink

# 98
В Пентаксима противоменингитната компонента е за бактерията Хемуфилус инфлуенце тип Б, а в Превенар е за различни подтипове на бактерията Стрептококус пневмоние. От вирусен менингит, който е най-опасен не предпазват.

Това каза и нашата докторка - причинителите на менингит са 1300 бактерии, а ваксините са само за няколко вида от тях. Каза, че са  за типовете А и С, които се срещали в западна Европа, за нашите географски ширини е характерен тип Б, а ваксина за него нямало. Аз предполагах, че няма да одобри, тъй като е привърженик на хомеопатията, но за себе си продължавам да се чудя, ще чета и темата за ваксините. Каза също, че всичко е (освен божа работа) въпрос на имунна система и е по-добре да се прави така, че да се укрепва имунитета, ваксините го понижавали.

Много, много, много се радвам за Злато!!! Hug Hug Hug

Мозила, Честит рожден ден!!!  bouquet

# 99
Страхотна новина! Много се радвам за Злато! Нека изкара лека бременност, а през февруари да ни зарадва с прекрасна новина, че гушка най-сладкото бебенце!
Така се надявам и при Слави да дойде щастието...  Толкова изстрада тя.

Относно срещата, там сме! Ще дойдем с автобуса, надявам се навреме. Алинка, нали тел. ти номер е същият?

Значи,
 С Р Е Щ А
Днес, 17.00ч
Южен парк
езерцето на Нишава

Да, същият ми е телефона.

Каттт
, вие нали в Надежда живеете или се лъжа? Защо не се качите на трамвай 1 и да слезете преди пазара Иван Вазов, на Витошка. От там е много близо главния вход на Южен парк, а този трамвай е удобен за качване с количка.

Мозила, честит рожден ден!

Hug

# 100
Момичета и аз покрай новината за Злато да се разпиша,толкова много се радвам за нея.

Гледам софиянки и среща ще правят, очакваме голям снимков материал после.

Вчера се видяхме с Ади на едно от кафетата в града, първо познах Ивко от аватара и и след това питах къде е мама. Виждали сме се с нея и преди, но поради голямата ни възрастова разлика/предполагам/  сме нямали никакви контакти.

Бяхме на море преди 3 седмици,мислех да пиша на Роси и на Ави/ бяхме в Бургас/, но покрай толкова деца и време не остана. Имаме много снимки, ще кача тези дни няколко и ще пусна да ни видите. Много са пораснали близнаците.
След 3 седмици тръгват на ясла, а аз от октомври се връщам на работа, вече няколко пъти ме викат и най накрая се решихме. Да ви кажа имам нужда от друг вид контакт, като че ли майчинството ми дойде в повече. Много малко поработих между двете майчинства и сега някак си съм се изнервила. Когато са с баща си малките са много кротки, а аз там ли съм започва се едно мрънкане, дърпане, хапане. Александра още е залепена за мен и суче, не мога дъх да си поема.
Пооплаках се малко, но не ми обръщайте внимание. По принцип съм много позитивен човек и знам че нещата се оправят.

Хайде че се събудиха.

# 101
Естрелка Hugизобщо не си ни натоварила-напротив,затъжихме ти се и се радваме,че се разписа. Hug
Като започнеш работа ще се оправят нещата,ще ти се затъжват малчовците и ще слушкат повече Peace
Мозила Ч.Р.Д!
Еми,много силно бият вълните и не си чуваш телефона Laughing

Жани,много са сладки на колелото hahaha Heart Eyes Heart Eyes

# 102
  • София
Честит Рожден Ден на Мозила!
Желая ти от здраве да не се отървеш и да си обградена от щастие и обич!

Честита годишнина на lidia dimitrova!
Още дъъълги години любов, хармония и весел детски смях!

Днес празнува и най-възрастният ЛЪВ в моята фамилия - дядо ми! Нека да ни е здрав! (утре пък ден ден ще има най-малкото ни лъвче - племенничката ми) Tada

Алинка, бих могла да хвана трамвая, ако не бяха решили, че трябва да местят тр.линии от един булевард на друг. Така че не става. А и покрай копаенето за метрото тук е един малък хаос.

# 103
Честит рожден ден на Мозилка !!!

Честита годишнина на Лидия Димитрова!!!
Честит рожден ден на дядото на Кат!!!

Естрелка ,радвам се ,че се разписа  Hug И аз ще чакам снимки на близнаците  Heart Eyes Heart Eyes
Жаси , много са ти хубави дечицата  Hug Hug

# 104
Привет!

Новината за Злато е направо страхотна!Лека бременност и всичко най-хубаво и желая   bouquet
Честит празник и на Мозила   bouquet
На всички Благодаря за стиснатите палци,позакрепих се.Сега ще се пазя и така ще се търкулнат 2 месеца и ще се излюпи малката
бонбонка.Баща и е харесал името Мишел.Нямаме близки с М или нещо подобно,просто си го харесал.Аз немога да го приема
още.Не че не ми допада,ама не ме грабна.Вие какво мислите?
Попрочетох че обсъждахте ваксините Преванар.Искам да споделя,че нашия педиатър препоръча Симфлорикс.Немога да намеря обаче инфо в нета.Някой да я е слагал?

Ще ставам от компютъра че нещо не ме свърта и не ми върви писането.Този пост го мотая няколко часа....  Tired
Надявам се да се стегна малко че сама немога да се понасям вече.
Целувки на всички  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт