Лятото си отминава,а МАРТенчето още повече се забавлява

• 27 039
  • 730
  •   1
Отговори
# 180
Диди да не те е хванало и теб безсънието TiredАз съм така от 2-рия месец CrazyБудя се по 10-тина пъти и трудно заспивам ooooh!

# 181
  • София, Борово
Рали, аз и с Виктор бях така.. не съм спала нормално повече от 2 годни. По 3-4 часа на денонощие.
Добро утро на всички Hug

# 182
Добро утро и от нас  Simple Smile
Много ви благодаря за отговорите,успокоих се.като й биха ваксината,през деня й нямаше нищо,но вечерта беше много превъзбудета,една приятелка ми дойде на гости към 20.30 ч. малко след това отидох да приспя Натали и я оставих сама да гледа филм и до 22.00ч. не можах да я приспя,за първи път ми прави този номер,спи й се ,заспива и само докато се мръдна ококорва очи и започва да плаче,сякаш ме дебне да не я оставя,даже нарочно заспиваше прегърнала ме,да ме усети като се опитам да се измъкна  Crazy и така 10-тина пъти,накрая се отказах,отидох при приятелката ми с Натали да можем поне за малко да се видим,като я изпратих сложих натали да спи и заспа за 5 мин. Какво чудо беше това,направо ме побърка  Crazy
За памперса-не мисля,че скоро ще го махнем,натали ми прави напук  Close Казва ми,че има ако,слагам я на гърне,стоя седнала на земята до нея и я занимавам с разни неща,защото иначе иска да става,така около 30мин-1 час тя става от гърнето отива на терасата и се изаква права  Twisted Evil

# 183
майка ми днес ще взема Натали за целия ден,искала да я изведе в морската,и аз се хваля на мъжо,че днес ще съм мома и Нати както си стои и започна да повтаря мома,мома и като я питаме каква е мама,казва -мома  Grinning

# 184
Привет и от нас Hug
Наде и вие много сте порастнали,страхотно семейство сте Heart Eyesкакто е писала Диди си толкова лъчезарна че спри да мислиш за кг.
Ронибони много сте хубави с Али.
Пепе и аз от два дена се мъча да махам памперси и биба и днес наобед бях пред нервна криза,по скоро Мартин мен ще побърка,всичко е опикано а за бибата...............кошмар,чудя се дали да не пробвам като стане по голям.
Козмо дано Нати е по -добре,и аз съм чела че е нормална реакция за няколко дена,но за тебе е неприятно и притеснено.
Диди ние сме много зле с водата,просто видиме ли локва малка голяма или чешми и фонтани е вътре с двата крака а в локвите директно ляга по корем,отначало виках ,но и затова се отказах все си мисля че ще му мине един ден,всеки ден му организирвам велико къпане на терасата че на плаж съм против да го водя и по 1-2 часа откарваме поливайки се до пръсване.ей такъв кеф-http://stefgr80.multiply.com/photos/album/18#photo=1

Последна редакция: сб, 05 сеп 2009, 16:25 от isihia80

# 185
  • София, Борово

Привет на всички в тази дъждовна утрин - а как я чаках само да излезна с Викторче...
 isihia80, ние сме същата работа, види ли локва сяда в нея, ляга и т.н. Не знам дали споделих, че пред време реших да го заведа при фонтаните на НДК и стана чудо!!!!
 Сега не знам в тия дъждове какво ще правя. Аз също го оставям да ляга или сяда в локвите, защото оправия няма... Сега търся дъждобран и гумени ботушки поне да ми сухичък, че влагата е много опасно нещо.
Снимките са много сладки, аз също правя къпане на балкона и изобщо го къпя по 3-4 пъти на ден. Съблича се сам и влиза в банята и чака, ако не го изкъпя плаче много.
да споделя, че Виктор спря да ми вика мама, а ме нарича Диде, не знам дали ме нарича по име или е нещо средно между дядо и тати Laughing
за памперса - Виктор вчера на обед спа без памперс и няма поражения. Днес пак ще спи така, пък да видим. Ако изкара една седмица без да се напишква, че почна и през нощта да не слагам.
Хубав ден на всички с пожелания за много слънце в сърцата  bouquet

Последна редакция: нд, 06 сеп 2009, 08:10 от Diana

# 186
привет и от нас.. Whistling Whistling ето днес се сбъдна моята мечта за дъжд.... Hug сега ми е комфортно макар 4е не можем да излезем....
 Диди, Оги ве4е почти месец вече спи без памперс на обяд...но за вечерта не си правя сметка защото много пишка сутрин памперса е пълен..а трябва да е сух за да го махнем....
  пожелавам ви много мързелив ден

# 187
Рали, аз и с Виктор бях така.. не съм спала нормално повече от 2 годни. По 3-4 часа на денонощие.
Пожелавам ти и много се надявам да не си на мое място и да не разбереш какво е 4години да си така  Sad Умората е неистова просто....
Дано имаш кротанка - писанка, да влязат бързо в ритъм с Виктор и не се преуморяваш  Hug

# 188
Привет!
Мале, Диди, isihia, как издържате на тези мокри пориви на хлапетата, направо ви се чудя на здравите нерви! Но затова пък децата са щастливи.
Олимпия, пусни някоя снимка, де!
Дея от петък е с хрема. Мислех си, че аз съм й я докарала, заради малоумието си да й слагам доста концентриран разтвор на клеева тинктура и физиологичен разтвор, но май се оказва, че е някакво вирусче, защото два дни след нея и аз се разсополивих. Сега много ме е страх да не започна да кашлям, защото дробовете ми са толкова зле след двете пневмонии от последните месеци, че е много вероятно пак да се окажа в болница. То верно, че съм се затюхкала без особена причина, защото за сега имам само хрема, но наистина се притеснявам.

# 189
  • София, Борово
Марги, взимай цитросепт. 3 пъти по 7 капки за пиене, ако искаш и профилактично направи капки за нос. Бързо оздравяване на Дея и теб Hug

# 190
Славундер (+ 1 Скрит/и) и 0 Гости преглежда(т) тази тема.
Веднага на отчет, девойко!!!

# 191
Ех, изловихте ме Simple Smile Аз си ви проверявам от време на време, но не пиша, защото моето пате това лято го изкара в България. Не съм я виждала от 3 месеца и сега я чакам да пристигне през септември.
Гледам за детски градини се вълнувате - не е страшно. Теди тръгна, когато беше на 8 месеца, даже непроходила, и й беше любимо. Отиваше с усмивка, по цял ден - игра с други деца и разбира се, къде сополки, къде кашлица, каквото е прихванала.
Сега съм се заровила да гледам снимките на кака Лили.
Терре, имате един глас и от мен, точно се зарадвах на ларедутската рокличка. Ето как ни стои на нас

Целувки на всички пупи!
И аз съм стиснала палци на Поли!!!

# 192
Славундер, радвам се да те "видя"  Hug
Малката е много сладка, давай още снимки  Peace
ЛаРедутската туника с кърпата и ние я имаме  Laughing  Laughing
Поздрав за всички бебета, които са напред с материала  Joy
http://www.youtube.com/watch?v=_PHnRIn74Ag

# 193
 ЕЕЕй, Славундер, радост за очите, къде се изгуби така??? МНого липсваш на всички, сигурна съм:) Теди много е пораснала, сладурка голяма. Дай повече снимки дееее!!!

Аз с голям мерак направих резервация да идем на прословутото Езеро над Костенец.. обаче в събота сутринта се събудих с болящо гърло, до обяд вече кихах, изкарах ужасна нощ, защото едвам преглъщах и само смучех разни прополки и др.глупости... Иначе вчерашния ден си беше хубав, разходихме се малко, вечерта похапнахме в ресторанта на комплекса. Къпахме се в минерално джакузи с доста гореща вода, Бела плува с пояс и много се раздваше. Сутринта като видях как вали, директно си дойдохме в СОфия. Само дето до вечрта и тя се разкиха:(( сега очаквам тежка нощ, вече 2 пъти се буди с рев.
 Ето малко снимкии от вчера:
 http://kikiniki.snimka.bg/travel/kostenec-5-09-2009.418959.14675181

# 194
Здравейте, момичета!
Диде, какви неразположения имаш с бременността? Извинявай, че питам, ама се притесних.
И ние сме така – като види локва и е пръв да цопне вътре. Той така прави и като се напишка – започва да шляпа в напишканото. Мисля да започна по-постепенно с отучаването, че Марти май още нищо не разбира.
Днес бяхме на рожден ден на едното момиченце в компанията. Бяхме 15 майки с 15 деца и беше голямо шоу.
Марги, бързо да оздравявате с Дея.
Ей, Славундер, кога ще си идвате към БГ? Много е сладка малката. И много е порастнала. Не съм я оттогава http://mart2008.snimka.bg/baby/bebe-marti-na-mama-pepe-80.234272.14677801

Общи условия

Активация на акаунт