Лятото си отминава,а МАРТенчето още повече се забавлява

• 27 036
  • 730
  •   1
Отговори
# 165
  • София
angelfish, честит рожден ден!!!

Марги, хиляди благодарности!  bouquet Както виждаш в подписа ми, успях Laughing Което значи, че си ми го обяснила достатъчно добре. Още веднъж ти благодаря! Направо се притесних, защото не се съобразих колко те натоварвам. Embarassed Много се радвам, че при теб всичко е наред и малкото голямо сърчице бие толкова силно! Това са едни от най- вълнуващите моменти в бременността Heart Eyes Иначе скайпът ми е nadeto745 и можеш да ми пишеш винаги, когато поискаш, стига да съм на линия, което напоследък все по- рядко ми се случва.

isihia80 , леле колко сте порасналии ooooh! Много е сладък Марти, да го нацелуваш от нас Heart Eyes Снимки ей сега ще пробвам да пусна, стига някой да не ме прекъсне.

За ваксините- ние още не сме сложили тази за 1г. и 4м., май беше противохепатитна.

# 166
Здравейте и от нас от морето  Hug

Пиша набързо, че много ми липсвате.

Стискам палци за Поли и всеки ден си мисля за нея и очаквам само хубави новини.

За имуностимулантите - започнах да давам на Али всяка сутрин сребърна вода + клеева тинктура. Сега, заради морето, а после и заради яслата - Али тръгва на 15.09  Rolling Eyes Очаквам инфо от Къдричка, как е Али на яслата. И как се спрява с кърменето, защото мен това много ме притеснява.

Рали, честита розова новина. Дано малката е красива като кака си  Flutter

Тук е страхотно, Али не иска да излиза от морето, голям кеф й е. Не може да каже море, а му вика Мони, по особено сладък бебешки начин. Та още като се събуди започва да вика Мони, мони и сочи към морето /то се вижда от стаята/.

Ето малко снимки от нас http://alicedelcheva.multiply.com/photos/album/31/ALICE_MORE_2009

# 167
  • София
Ето ги и обещаните морски снимки от нас. Сега да споделя и преживяванията. Беше една много шантава почивка. Всяко дете си имаше свое мнение и дестинация и аз търчах непракъснато след тях. Мъжът ми много ми помагаше, но въпреки това, изхабих доста нерви. А иначе съм много търпелива. Е, разбира се, имаше и страхотни моменти и като цяло оставам с положително усещане.

Ронибони, страхотни снимки! А ти как изглеждаш... Направо се засрамих Grinning

# 168
EХххх момичета .....много хубави снимки видях.Как ми се ходи пак на моренце Rolling EyesИ Бети обожава морето,но като ходихме нали се разболя там и го видя за 3-4 дена Cry/то и аз за толкова/
Диди не съм си правила БХС.Ранната ФМ отхвърли риск на Даун.Тази го потвърди.Нарочно отидох сега на 2-та в 19 г.с.,за да мога да отреагирам навреме.Но слава богу/и дай боже/ всичко е наред Praynig
Ти как си.Пусни снимки с коремчето.Вече си много близо до финала?Как се справяш с толкова много задачки,малък Вики и голям корем не зная Rolling EyesАз покрай Бети не мога къщата си да оправя Embarassed

# 169
Здравейте, момичета!

Angelfish, честит рожден ден! Бъди здрава, усмихната и много, много щастлива!

Аз вчера реших да започна с опитите да махам памперса. Резултата – за 1 час и 20 мин.– 11 напикавания по килимите, ламината  и 1- върху контакта със зарядните. Аз изпаднах в нервна криза, но на Марти хич и не му дремеше. Днес обаче не съм му махала памперса, защото ни слагаха Пентаксима и двамата сме много криви. Надявам се от утре да съм по-упорита. В нашата компания всички дечица са по-големи с мин. 2 месеца и като гледам при всички първоначалния период на жестоко напикаване беше около 10 дни. Така че трябва да сме упорити.
Днес ми се скъса сърцето като ни слагаха Пентаксима. Горкото гледаше само в инжекцията  и се дереше, а аз едвам го удържах.
Радостина, много сте хубави на снимките. Heart Eyes
Тере, имате и нашия глас!
Рали, много се радвам, че всичко е наред. Честито ви розово щъркелче!
isihia80, много сте порастнлаи. Целувки на адашчето. Heart Eyes
Марги, радвам се да чуя, че всичко около теб върви добре. Heart Eyes
Рони, разкошни сте на снимките. Много целувки на малката сладурана. Hug
Наде, и вие сте много хубави. А как се забавляват двамата заедно...

# 170
Angelfish,честит рожден ден!здраве,щастие ,късмет и любов ти желая..
 Рони снимките са страхотни и ти изглеждаш зашеметяващо....
Наде и вашите не падат по долу..... и искренно ви завиждам ...и аз искам на море ама няма.....
Диде време е ве4е пак да ни покажеш корем4ето...много ще се радвам...
Поли мисленно сме с теб

# 171
  • Тук и там
Привет на всички, които все още са на линия /а и на останалите разбира се  Laughingbouquet
Със закъснение да честитя
рожденния ден на Angelfish с пожелание за много здраве, по-малко проблеми и несгоди в живота и семейството.  Wink
Разгледах много хубави снимки на мартенски семейства.  Hug
Рони, личи си, че на Али й е много забавно на морето  Peace
Наде, бе оплакваш се, но все пак смяната на обстановката си е друго нещо  Crazy А двамата сладури много кротко си играят заедно, но само ти си знаеш как е  Laughing
Рали, прекрасна розова новина си имаш - дано нататък ти бъде по-леко и Бети да си те слушка повечко  Peace А може и някоя снимка да пуснеш  Crazy
Пепе, ще чакам да споделяш как върви отказването на памперса, защото и написаното от Тинчето ме амбицира, но винаги успявам да си намеря причина, за да отложа в бъдещето тези занимания  Embarassed  А рано или късно трябва да се почва  newsm78
Хайде лек ден от нас, по-малко болнички и повече усмивки  Mr. Green

Последна редакция: пт, 04 сеп 2009, 17:12 от Iva-1977

# 172
Честит рожден ден Angelfish!/със закъснение/
Ронибони,Наде,Исихия,снимките ви са страхотни  Heart Eyes
Вчера биха Пентаксима на Натали и мястото е зачервено и надуто,нормално ли е да е така? Сега ме хвърлихте в размисли за тази новата пневмококова ваксина,аз мислех да бием ноември месец Превенар,ще се консултирам с педи,да видим тя коя ще ми препоръча.
Рали,честита розова новина!
Дано чуваме само хубави новини за Поли  Praynig

# 173
  • София, Борово
Приветки на всички  bouquet
angelfish, честит рожден ден! Да си здрава, с много късмет, обичана и  желана!
За Поли, аз нямам повече информация от това, което тя пише в темата или новините в сайта и.
Успех на всички, които ще махат памперса. Виктор до сега е доста успешен. Само с памперс за сън и през нощта, е понякога на вън се изпуска и се напикава, но това е доста рядко. С акането в тоалетната свикна за по-малко от седмица. Понеже не може да говори идва при мен, хваща ме за ръка и ме води в тоалетната. Минахме и през лъжливата фаза за тоалетна, понеже иска да му давам хартия и да се бърше, после да пускаме водата. Laughing
Пристрастен е към къпането, иска постоянно да е във вода.
Реакцията от ваксината мисля че мина, но вчера получи и лек обрив и леко увеличение на лимфните възли - днес вече няма обрив. Температура вчера вдигна към 17 ч. и сама спадна за 1 час някъде.
За коремчето... да ви кажа нямам снимки май. Все аз снимам, а мен няма кой да снима и така се получава. С Виктор също нямам много снимки  Confused
Рали, да си призная вече ми е много трудно, аз съм и с усложнения и последните 2 месеца ми е тежко и трудно много. Вече много ми тежи, с Виктор не ми е било толкова тежко.. ама крайният резултат е важен.
Наде, прекрасни сте на снимките. Имате невероятно сладки деца,а ти си толкова слънчева! И не на последно място изглеждаш прекрасно!
Рони, много сте сладки с Алис! не знаех, че още се кърмите.. поздравления! Надявам се този път и аз да успея да кърмя, ама Божа работа е това...
Наде, ти кърмиш ли още?
isihia80, прекрасни сте! Heart Eyes
Марги, давай отчети по-често Hug Записа ли се вече за ЖК? Ще правиш ли ранен скрининг за Даун? - леле, само разпитвам, моля да ме извините, но се вълнувам много Hug Embarassed
Ако ви кажа, че ми се пие едно уиски с 1-2 цигарки... направо не мога да повярвам за какви неща мисля ooooh! и на море много ми се ходи, и ми се тича, и... абе много неща ми се правят!
За детските ясли - няма да давам Виктор, те и никъде не са го записали де, но ако случайно го приемат някъде ще го пускам до обяд само.

# 174
  • София
Благодаря на всички за хубавите думи! Grinning
Диди, още кърмя, но само вечер при заспиване и през нощта, ако тя си потърси. Не мога да й откажа, просто. Вика "цицааа" и ми дърпа блузата надолу.На мен вече ми се иска да се отбиваме, но ще чакам подходящ момент. Страх ме е да не стане като при една позната. Нейното момченце вече е на 3 години и при всяко безпокойство си търси цица. Така на тържеството в яслата се беше разревал неистово и майка му срам- не срам го кърмила там, пред всички майки и татковци...
А за уискито и цигарките... още малко дръж фронта, Диди Laughing Представям си колко ти е трудно сега.. Вики е толкова малък още. А ще бъде батко. И най- големият стимул да издържиш е да си представиш как ще си играят заедно след време, а той ще е горд, че е батко! Прегръдки и целувки от нас! Hug Heart Eyes

# 175
За имуностимулантите - започнах да давам на Али всяка сутрин сребърна вода + клеева тинктура. Сега, заради морето, а после и заради яслата - Али тръгва на 15.09  Rolling Eyes Очаквам инфо от Къдричка, как е Али на яслата. И как се спрява с кърменето, защото мен това много ме притеснява.

Алина тръгва във вторник - 08.09 ... голям сдух Sad

# 176
Аз пак ще питам,че ми е  малко притеснено-нормално ли е да се подуе мястото,където е бита ваксината? Подутината е около 3см в диаметър,за първи път й става така и е зачервено и топло мястото,моля за отговор  Praynig

# 177
  • София
Cosmopolitan, миналия петък слагахме пентаксим и педито ни предупреди,че може да стане бучка / да правя компрес с реванол/ и да давам нурофен след ваксината, след 4 часа и преди лягане. Реимунизацията почти винаги е съпроводена с неразположения.

# 178
Аз пак ще питам,че ми е  малко притеснено-нормално ли е да се подуе мястото,където е бита ваксината? Подутината е около 3см в диаметър,за първи път й става така и е зачервено и топло мястото,моля за отговор  Praynig
Да явно е нормално.И ние сме с бучка Rolling Eyes/биха ни я във вторник/Четох,че е нормално и може да се задържи 2-3 седмици newsm78

# 179
  • София, Борово
Космо, нормално е Peace

Общи условия

Активация на акаунт