Лятото си отминава,а МАРТенчето още повече се забавлява

• 27 028
  • 730
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Марги, Hug!
Момичета, искам да си сложа от тези банерчета в подкрепа на Поли в подписа, но не знам как newsm78. Влязох в сайта, харесах си банер, но как да го копирам си нямам идея Embarassed Моля, споделете как става.

Застройката аз я правя варена. В една малка тенджерка разбърквам половин кисело мляко, един жълтък и една лъжица брашно. Слагам на котлона, докато се сгъсти, разреждам с 1- 2 чирпака от супата и накрая изсипвам в тенджерата. После варя още около 5 минути за по- сигурно.

Рали, честита розова новинка!

Радостина, страхотен купон! Големи сладури са ти децата, пу- пу!

# 151
Наде, не мога да ти обясня как си сложих банерчето, но ако ми кажеш кое точно си харесваш, ще ти напиша всичко необходимо, и ти само ще го копираш в подписа си.

# 152
  • Лондон
Здравейте от нас с Аннабел

Отдавна не съм влизала тук, че нещо се затрупах с работа и задачи.

Много се радвам, че почти всички са добре и специални поздрави за бременните мами, пожелавам ви всичко да е наред до края Hug

Чета за Поли в другата тема, много ми е мъчно за нея, но се радвам, че толкова хора откликнаха и помагат, сигурна съм, че накрая всичко ще бъде наред Praynig

Прочетох за притесненията на повечето от вас във връзка с тръгването на градина на децата и искам да ви споделя от нашия опит, че на Аннабел градината много, много й харесва, ходи вече 5ти месец на половин ден, на обяд не иска да си тръгва , а сутрин едва се обръща да казва чао, когато я оставяме. Много хубаво играе и се забавлява, яде много по-дисциплинирано, най-вече много добре общува с децата и се чувства, че доби самочувствие и увереност. Четох някъде из форума, че до 3 години децата нямали нужда от друг освен от майките си, но поне за моето дете това абсолютно не е вярно, виждам я как се просто порасна за тези месеци, колко е щастлива да ходи в градината и после да ни показва разните номера, които е научила там.
Според мен не трябва да се притеснявате и да гледате положително на тази новост в живота на децата ни. Виждам, че повечето сте се насочили към частни градини, така че се надявам да се грижат добре за тях

Поздрави на всички и малко ви завиждам за слънцето (и морето на тези от вас, които са там), при нас е вече дъждовна есен Wink, не че имаше лято де

# 153
  • София, Борово
Привет отново на всички
За застройките - ако е за Виктор не застройвам Stop, най-много една лъжица кисело мляко да сложа.
Имуностимулант- давам Саностол. Зимата давах ИмуноКид
Рали, честити розови пантофки Hug
Тинче, Лили е прекрасна Heart Eyes
Виктор в крайна сметка направи реакция от ваксината - днес вдигна 38 Т. Дано утре да е ОК! е ги разбирам педиатрите защо казват, че нямат реакции, като аз проследих повече от 30 деца, които вдигнаха температура след 7 ден! Някои от тях много висока, а едно влезна в болница с гърч! Освен това в интернет е пълно с информация, че дава такива реакции, като висока Т и обриви, но по-рядко.
За температура давам само Панадол, а в комбинация с нурофен, ако панадола не помага Peace
Нурофена е по-агресивен от панадола и може да се получи рязко сваляне на Т, което не е добре.
Наде, за банерчето на мен ми го сложи mamma до колкото си спомням.
Поздрави на всички, после пак ще пиша, че Викончето ме вика. Heart Eyes

ПП: Към всички бременелки - как сте, дами? надявам се да нямате неразположения нормални за бременността Hug

ПП@: С Поли си говоря почти всяка вечер, гледам уж да не я притеснявам... нощес пак е имала силен кръвоизлив..... дано спре и повече няма такива премеждия...

# 154
Привет отново на всички
За застройките - ако е за Виктор не застройвам Stop, най-много една лъжица кисело мляко да сложа.
Имуностимулант- давам Саностол. Зимата давах ИмуноКид
Рали, честити розови пантофки Hug
Тинче, Лили е прекрасна Heart Eyes
Виктор в крайна сметка направи реакция от ваксината - днес вдигна 38 Т. Дано утре да е ОК! е ги разбирам педиатрите защо казват, че нямат реакции, като аз проследих повече от 30 деца, които вдигнаха температура след 7 ден! Някои от тях много висока, а едно влезна в болница с гърч! Освен това в интернет е пълно с информация, че дава такива реакции, като висока Т и обриви, но по-рядко.
За температура давам само Панадол, а в комбинация с нурофен, ако панадола не помага Peace
Нурофена е по-агресивен от панадола и може да се получи рязко сваляне на Т, което не е добре.
Наде, за банерчето на мен ми го сложи mamma до колкото си спомням.
Поздрави на всички, после пак ще пиша, че Викончето ме вика. Heart Eyes

ПП: Към всички бременелки - как сте, дами? надявам се да нямате неразположения нормални за бременността Hug

ПП@: С Поли си говоря почти всяка вечер, гледам уж да не я притеснявам... нощес пак е имала силен кръвоизлив..... дано спре и повече няма такива премеждия...
Благодаря ви мамчета.Твърдв кратка бях днес,но нямах особено настроение да пиша.Бети и тя вчера ми направи реакция от ваксината.@ часа след като й я биха повърна....след,което я хвана и дрискането...вечерта температура.......Ужас направо.Днес не е повръщала и не е дрискала рядко,но има температура ooooh!Дано да се оправи,че като си помисля че може да сме лепнали летния вирус и лошо ми става/особено в комбинация с ваксина #Crazy/
Иначе аз съм ОК.Все едно не съм бременна Rolling EyesТичам като гламава след Бети.
Ами това е засега.
Дано с Поли всичко да е наред.Постоянно ми е в мислите и се моля за нея и бебка Praynig

# 155
  • София, Борово
Рали, ти в коя седмица си вече?
Правихте ли ранен скрининг за Даун?

# 156
  • София
Марги, ето това си харесах http://help-polly.info/images/stories/banners/helppolibg1.jpg  Hug
Рали, дано бързо да й мине на Бети, и да е само реакция от ваксината. Ние още не сме я сложили тая ваксина и все повече ме хваща страх. Но не може да отлагаме вечно.
Диди, Hug

# 157
  • BG
За коя ваксина става въпрос?Тази дето е сега на 1.6г.Ние я сложихме миналата седмица,само че в крачето и в ръката.Не съм купувала Пентаксима.Ако ви кажа,че без да се разплака,нито да помръдна или физиономия да направи.Абе все едно нищо не й направиха.За втори път се държи геройски и всичките ги смая.А за реакцията абсолютно нищо нямаше-нито Т,нитоповръщане-нищо,за което се радвам разбира се.Дано на тези ,на които им се е отразило по някакъв начин се оправят бързичко.
Диди кажи нещо повече за Поли?
Рали честито розова новинка  bouquet
Всички снимки са суперски.Айде лека от мен сега Hug

# 158
Наде, много съм проста. Написах какво трябва да сложиш в подписа си и естествено то ми излезе като банер в отговора, а не като текст. Какво ли не пробвах - махах букви, слагах звездички и чертички, само и само да изпише текста, за да го видиш и да да го копираш, но не става. Ако имаш скайп, ще ти го пратя там. Ако не, ще мисля друг вариант.

Диди, дано утре Вики да е добре и без температура. И моята педиатърка твърди, че реакциите от ваксините са изключително рядко срещани. Как пък все на нас и на нашите познати се случват?

# 159
 Марги, а  ти как си? Нищо не казваш, ходи ли на лекар, как върви бременността? Аз ти следя лентичката де, остават ти само някакви си 222 дни:)) Какво е вътрешното ти усещане, ще има ли Дея братче, или тате ще е щастливец с 3 дами около него:)

# 160
Първо пишеш [url , след това = , после слагаш адреса на сайта  http://help-polly.info, после наклонена черта и затваряш скобата, ето така /] . След това идва ред на [i, после mg], след това адреса на банерчето, който е  http://help-polly.info/images/stories/banners/helppolibg1.jpg и накрая [/img][/ и  url]

Знам, че стана много объркано, но ако предварително съединиш символите в червено и линковете и после ги копираш в подписа си, ще е по-лесно. Раздробих ги ужасно, но само така можаха да се изпишат, така че да ги прочетеш. Като съединяваш червените символи, няма нужда да оставяш интервали или да слагаш някакви знаци. Лепиш всичко едно за друго и ще се получи. Все пак ако ми дадеш скайп адрес, ще ти го пратя, за да не се мъчиш.
Ох, толкова бързах да напиша всичко, за да не ми направи някой номер експлорера и да изтрие всичко, че нямаше дума, която да не съм сгрешила. Laughing

Ники, Heart Eyes
Днес ходих на преглед и бебока вече има зачатъци на ръце и крака, с които мърда усилено. Не спря да се върти мъничето, даже и главата си мърдаше. А най-ясно от всичко се виждаше сърчицето, което е огромно в сравнение с тялото и много хубаво се вижда как бие. Иначе за пола смятам, че ще е момиче, но като знам, че никой лекар няма да може да го види, ще се готвим и с мъжки и с женски имена.

Последна редакция: ср, 02 сеп 2009, 23:21 от Margy

# 161
Привет  Hug
Марги, много се радвам,че всичко е наред при вас  Heart Eyes На всичките ни бременни мамчета желая лека и безпроблемна бременност до финала а на Поли  Praynig всичко да завърши със щастлив край!
За ваксините - ние още тази която се бие на 1.4г не сме били, а сега Дари като е болна кой знае кога 6те и дойде реда. Тази нощ ми мина почти в безсъние, температурата и неможа да спадне и сутринта си гореше. Давах и само Панадол. Одеве като я слагах да спи я пипнах по челцето и бузките и не беше много топла. С 300 зора съм и давала Панадола и с още толкова мерих температурата. Последния път като беше така нямах проблем с тези работи, явно е забравила тези процедури.
Благодаря ви за гласовете за моята Дарина  Heart Eyes Hug

# 162
  • София
Честит роднен ден , angelfish!Бъди здрава и щастлива, обичана и уважавана жена!Нека имаш само поводи за положителни емоции през цялата година и постигнеш всичко, което си си пожелала!Весел празник!

# 163
Добро утро,
Angelfish Честит Рожден Ден,да си жива и здрава и нека цялата година изпълни семейството Ви с повече радост и хубави емоции   bouquet
Ние също не сме вдигали темп. от тази ваксина на 1.1 месец,дано бързо им мине на дечицата,според мен всички ваксини са опасни и може да се случи всичко,затова педитата си говорят едно и също,но.....момичета да ви питам,който мисли да бие ваксината за пневмонии,има някаква нова на пазара Синфлорикс,четох много за нея ,но повечето майки се притесняват да я бият,и аз съм в голяма чуденка дали нея или преванара,ако някой може да даде повече инфо мерси.
Диди казвай по често новините за Поли,много е хубаво че се чуваш с нея постоянно Heart Eyes
Наде чакаме снимки от морето,как изкарахте.
Ние бяхме в Каварна за няколко дена с малкия и много му хареса страшно чист град http://stefgr80.multiply.com/photos/album/16/16#photo=1 ,и малко снимки от там

Последна редакция: чт, 03 сеп 2009, 08:36 от isihia80

# 164
   Благодаря на всички, че споделихте за имуностимулантите и застройката.     bouquet   Записах си имената и следващия път ще питам и педито. Ще споделя, какво е казала.

Ангелфиш, честит рожден ден. Весело изкарване на празника.

Много съжалявам, че Поли пак е имала кръвоизлив. Стискаме палци да се държи и Точица да си стои още на топло в коремчето на мама.

Ако говорите за ваксината, която се прави на 1г. и 1м. Лили не ми направи никаква реакция. Тогава доста се шашнах, че не съм й давала нещо против алергия, но всичко мина ок. Ние още не сме били Пентаксима, който трябваше да направим на 1г. и 4м. Треска ме тресе. Все едно за първи път ще бием ваксина.

Рали, Тере, бързо да минава температурата при вас.

Марги, браво за добрите новини и при теб.    Hug

Хе-хе, isihia80, много сте пораснали.   Каква гъста и хубава коса има Марти.

Момичета, кажете нещо за тези ваксини, които коментирате. Те от задължителните ли са? За какво са? Колко струват? Кога се слагат? Аз знам, че последната ваксина е Пентаксима, който ни предстои.

Днес записах Лили на ясла. Остава да направим ваксината и изследванията и като решим, да я пускаме. Моето лично мнение е, че до 3г. възраст най-добре детето да се гледа от майката, което не изключва контактите с други деца. Просто в момента сме финансово зле и се налага да започна работа. Много ще ми е мъчно. Почти съм сигурна, че първите няколко пъти Лили няма да плаче за мен. Досега не е плакала от чужд човек,отива във всички, а като види деца и играчки направо ме забравя. Мисля обаче, че след няколко дни в яслите нещата ще се променят. Ще започне да осъзнава, че всеки път като я водя там, я оставям и ще започне да плаче. Е, ще видим.

И една история, колкото смешна, толкова и тъжна. Вчера с една съседка си говорим за яслите и тя обяснява на детето й, което е вече в градини, че Лили ще ходи на ясли, а неговата реакция: "Леле, и на Лили ще я бият."    Shocked   С това детето свързва яслите. Съседката ми каза, че доста често се е прибирал с нахапани ръце.

Общи условия

Активация на акаунт