Лятото си отминава,а МАРТенчето още повече се забавлява

• 27 025
  • 730
  •   1
Отговори
# 135
За новото заглавие - подкрепям! Дано скоро имаме добри новини от Поли!

Тинче, наистина си личи, че Лили е кака на всички мартенчета. Снимките са много хубави, а и ти изглеждаш прекрасно. Явно почивката на морето ви се е отразила много добре. Лили е като принцеса с хубавата рокля и чаровната розова шапка.
Наде, радвам се да те видя, макар и виртуално. Надявам се да сте изкарали страхотно и скоро да пуснеш снимки.
Лори, страхотно клипче! Направо ти завиждам, за това преживяване. Аз спах и блях като пуснаха билетите в продажба, пък после съжалявах. Гледам да се успокоя с това, че тъй като често ми се гади, сигурно нямаше да ми е много комфортно и приятно.
Зори, как е малкият юнак? Оправи ли се вече? Да го оставя вече тая диария на мира Naughty
Олимпия, срамота!!! Качи снимки на прекрасните ти малчугани, че не съм ги виждала от 1 година сигурно. От клипчето тръпки ме побиха, но определено ме накара да се разровя за още информация и да си направя изводи.

# 136
Тере, писали сме едновременно. Simple Smile Доста висока температура е вдигнала Sad Нали знаеш, че вечерно време се покачва повече и успива децата? Наглеждай я през нощта, да не вдигне още по-висока, защото става по-трудна за сваляне. Дея беше с 39,2 и много трудно я свалихме. Викахме Бърза помощ и те ни казаха да редуваме през три часа Панадол и Нурофен, но ако температурата стигне 39,5 градуса, веднага да дам течен аналгин. Спомням си, че писа, че няма апетит, защото й растат кучешките зъби. Дано да е от зъбите и бързо да й мине!

# 137
Момичета, благодаря ви много  за поздравите за моето момиче. Вие също бъдете живи и здрави и много усмихнати! http://picasaweb.google.bg/milen.tsonev/7#5376211296986129730

А за памперса -  никакъв успех при нас, трагично е положението  отвсякъде. Гледам, че Тинчето имат успехи, браво и да вмъкна, че при каката беше много лесно, на 1г. и 6 месеца и нощното  пишкане го нямаше, но явно при всяко дете е страшно индивидуално.

# 138
Добро утро.
Радостина много хубави снимки,а малкия много е пораснал  Heart Eyes
Тере,дано е от зъбките и скоро отмине,пиши как е Дари.Имате моя глас за конкурса  Hug
Гледах клипчето на Лори без звук,защото ПС нещо се повреди и няма звук,а може пак да е вирус.
Искам да попитам за клипчето,което пусна Олимпия,тъй като не знам достатъчно английски и не го разбрах  Embarassed Извода е,че децата трябва да се возят обратно на движението,така ли?

# 139
   Момичета, благодаря ви за милите думи за нашата принцеса.    Hug

Стискам палци с Поли всичко да е наред и подкрепям новото заглавие.

Дано болните дечичка да оздравяват бързо. Прегръдки и целучки за всички.

Аз имам няколко въпроса които ми се въртят в главата и ще се радвам, ако ми отговорите.

Тези, които готвят в къщи, застройвате ли супата с яйце? Аз все още не съм давала на Лили застроена супа и се чудя от кога да започна.

Днес бяхме на яслите да попитам за нужните документи и ми изникна въпроса какви имуностимуланти давате, че по яслите има всякакви вируси. Иска ми се да почна да й давам нещо, че много ме е страх от болести, температури, дрискания и все такива неща.

Тере, имате и нашия глас.    Peace

# 140
  • София
Тинче,много е сладка Лили! Heart Eyes
Аз нищо не давам на Жоро ,имам 2-3 неща в предвид ,но ще видим кое ще избера,че и с възрастта трябва да се съобрази.

Тере,имате глас от нас,много е хубава Дарето! Heart Eyes
Дано и с Т се справите бързо!Аз до 38 давам Панадол,от 38-39 давам Нурофен и качи ли над 39 (случвало ни се е 39,6 ) давам Хексалгин 10 к. и свещичка Парацетамол в дупето.

Жорко си дриска ,но за мен не е вирус това.Има огромна разлика от предишният път - яде,пие,весел е .Днес мисля да го водим на лекар и да изследваме ако.То и без това за яслата ще ни трябва.

# 141
  • София, Борово
Terre и от мен глас за Дари.
После ще пиша пак, че съвсем загубих нишката...

# 142
Привет мамчета:)
Днес бях на ФМ.Всичко ни е ОК и ще си имаме още една принцеса Heart Eyes
Целувки на всички Peace

# 143
Привет мамчета:)
Днес бях на ФМ.Всичко ни е ОК и ще си имаме още една принцеса Heart Eyes
Целувки на всички Peace

Рали, радвам се, че всичко е наред. Честито ви розово щъркелче.    Laughing

# 144
Тинче, аз застройвам супата, след позволение от педиатърката, но при изричното уточнение, че трябва да се вари повечко яйцето, за да е сигурно, че е напълно сварено.
Имуностимуланти не давам или поне не давам препарати, чиито основно действие е такова. За подсилване на имунитета и капвам по 5-6 капки клеева тинктура в млякото и от време на време й давам витамин С. От няколко дни й давам и по 4-5 капки Омега 3 и Омега 6 мастни киселини, но за тях не съм се консултирала с педи и ме е малко страх да ги давам, защото го правя на своя глава. Когато проимам пари, смятам да направя ваксината против пневмококи, тази новата, която е по-ефикасна, но и доста по-скъпа съответно.
Рали, браво за хубавата новина. За всяко момиче, а и жена е прекрасно да си има сестра, така че Бети се уреди с най-добра приятелка. Simple Smile

# 145
  • София
Рали, радвам се, че всичко е нормално!!!
Тинче, аз по принцип не застройвам... а за имуностимулантите много се чудя и аз... дали да давам, какви? Зори, сподели кои харесваш ти (голямо доверие ти имам по тези въпроси  Wink )

# 146
   Момичета, благодаря ви за отговорите.     bouquet

Марги, при варенето яйцето не става ли на парцали?

# 147
Тинче, аз правя застройката с яйце и кисело мляко. Разбърквам яйцето с млякото, прибавям и малко вода и ги сипвам заедно в супата. Като смеся продуктите, яйцето не става на парцали. След това варя десетина минути на силен котлон и готово.

# 148
Тинче, аз правя застройката с яйце и кисело мляко. Разбърквам яйцето с млякото, прибавям и малко вода и ги сипвам заедно в супата. Като смеся продуктите, яйцето не става на парцали. След това варя десетина минути на силен котлон и готово.

Благодаря ти.     bouquet   Вече ще я правя така. Ние сме свикнали със застройка. Отначало отделях на Лили в едно тенджерче, но вече ми писна да ми се въртят много съдове и ние взехме да я ядеме без застройка. Ще пробвам да варя супата със застройката.    Hug

# 149
Привет......!
 и аз съм за заглавието..както и да отредим място на нашите бременни май4ета на първа страничка.... Peace
 застройка давам отдавна...и я правя като Марги......
за имоностимуланти давам Есберитокс(извинете ако има гешка в писането)-много съм доволна сега мисля и на двамата да ги давам ..
    Рали    ,4естита розова новинааа  bouquet

Последна редакция: чт, 03 сеп 2009, 02:21 от radi^

Общи условия

Активация на акаунт