Лятото си отминава,а МАРТенчето още повече се забавлява

• 27 010
  • 730
  •   1
Отговори
# 120
   Здравейте.

Моля, някой ако има новини за Поли да сподели.

Зори, съжалявам, че пак сте с дрискане. Бързо оздравяване.    Hug

Марги да се включи и да каже как са с Дея.

Гледам разисквате храненето. Лили не харесва анимация. Обича да гледа Енимъл Планет и народни танци, понякога се заглежда и по Кой е по-по-най. Не обича да слуша детски песнички, но покрай Мелодията на сърцето разбрах, че обича да слуша цигулката. Като свърши музиката вика "Още".    Mr. Green   Свалих диска й го пускам понякога.

Видях много хубави дечица.    Heart Eyes   Та се сетих да пусна и аз малко нови снимки по-късно.

Вчера бяхме на море в Гърция. Еее, то е голям кеф. Ние се радвахме като малки деца    newsm44   , а по погледа на Лили ясно се четеше, че се чуди кой е сложил толкова много вода на едно място.    newsm78   Не я беше страх. Нямахме и никакви проблеми с ходенето по камъчетата. На мен доста ме боцкаха (имаше една тънка ивица с по-големи камъни), но на Лили не й правеше впечатление. Изкарахме си страхорно.

Говорите и за яслите. Същите терзания имам и аз. Как ще я пусна? Дали ще я гледат да не падне, дали ще се сприятели с децата, дали ще е добре нахранена (все още не яде сама, въпреки, че й предотстъпвам лъжичката понякога). Лили постоянно е в движения. Все се катери някъде, отваря си железната врата на двора и излиза и съм много притеснена дали там ще я наблюдават достатъчно добре.

Не знам дали съм се похвалила, но вече почти нямаме дни, в които да сменяме напикани гащички. Научи се да си казва чишката и аката (то и двете са чиш). Случва се понякога да не си каже, но имаме и доста дни без да намокрим гащите.

# 121
  • Тук и там
Eeee Тинче, расте ни кака Лили и дано дава добър пример на останалите като нас, които все още си носим памперсите с удоволствие  Laughing
И мен много ме е страх от даване на ясла, градина... Искрено съчувствам на тези, които тези дни се готвите за оставянето на дечицата там  Rolling Eyes Ясно е, че плюсовете са много, но само майката си знае как го преживява  Confused
Нали кандидатствах за ОДЗ-та в София и като гледам на едното място сме сред резервите /вярно, че са доста резерви  Crazy/ и на моменти просто се чудя ако вземат, че ни приемат какво ще правя  ooooh! Бе то си е ясно, че няма да си дам момичето още  Twisted Evil Мъж ми да му мисли как ще си ни гледа, поне до 21-вата й година   Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 122
   Ха-ха Иве, нали е кака. Трябва да дава пример. Истината е, че никога не съм се опитвала да махна памперса. Реших, че лятото ще й е некомфортно и запарващо с памперса. Махнах го и я оставях по гащички и къси панталонки. Когато се начишкваше само казвах " Лили се начишка" или " Лили направи чиш". Никога не съм й се карала. Просто свалях мокрите и слагах сухи.Слагах я на гърнето и ако до минута си свършеше работата добре, ако се опъваше я вдигах. Сама започна да си казва, когато има чиш без да я насилвам. Така и аз бях по-спокойна, защото от самото начало бях с мисълта, че постоянно ще сменям мокри гащи и не се терзаех много.

Ето и обещаните снимки, ако ви се разглежда.

http://mart2008.snimka.bg/family/lilian.407375

Забравих да честитя рождения ден на дъщеричката на Радостина. Да расте весело и здраво дете и винаги да е заобиколена от обичащи я хора.

# 123
Тинче ,дай паролата да я видим кака Лили Heart Eyes Hugколко ли е пораснала...... Flutter

# 124
   Ако иска парола 270108

# 125
  • под жаркото слънце
Здравейте, мами и бебета - отнова от гръцка земя  Sunglasses  Hug
После ще ви чета, но искам и тук да пусна едно клипче, което преди седмици бях пуснала във Фейсбук. Четете надписите на пауза, че бързо минават.
Дано съм била полезна  Peace
http://www.youtube.com/watch?v=kvyIv9QVRBE

# 126
Здравейте мами и бебета!
Аз не пиша, не пиша, ама като ми дойде музата.....
Тинче, много сте хубави на снимките. А Лили си е станала вече истинска госпожица.
За пишкането - мисля тези дни да започвам с опитите. Накупила съм един куп слипчета и само остава да се наканя. Но ми е много чудно как ще стане, като той още не говори и не може да ми каже като му се пишка. newsm78
За яслите - направо още малко ако го коментираме - ще отида да си изтегля молбата. Само едно ме успокоява - зимата ще му е много по-интересно с дечица, отколкото да си седим вкъщи. А пък и като гледам децата в компанията - по-малките свикват доста по-лесно от тези, които са вече на 2 год.
Лека нощ на всички.
П.С. Ние от няколко вечери заспиваме към 21.30. Пу-пу. И ние най-накрая да станем като малките децата. Laughing

# 127
Влизам да ви кажа,че днес Нати прояде  Simple Smile Пробил й е още един кучешки зъб и вече има два кучешки,а общо всички са 14 бр. Значи съм познала защо не иска да яде момиченцето ми  Simple Smile
Лилиан е прекрасна  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
лека вечер.

# 128
Кака Лили е прекрасна....много е пораснала.... Hug
 Космополитан.....ми 4естит зъб...другите дано излязат по лесно
Пепе не си тегли молбата.. а пускай детето да се забавлява

# 129
  • Тук и там
Привет от нас на оределите редици   bouquet
Тинче, наистина Лили вече е госпожица  Flutter Гледахме я двете с Галя и тя специално й се радва на снимката, където се храни самичка. Аз пък си я харесах в тоалетната - мечтата ми е да видя и Галя така, но кога ли  Whistling Оставяйки шегата настрани, наистина много е пораснала Лили, а и се държи като по-голяма - поне така изглежда от снимките ви  Peace
В мартенския албум забелязах и такъв със среща от миналата седмица - май никой не се похвали или аз съм пропуснала  newsm78
Космо, честито ви поредно зъбче  Hug По последни данни ние сме с 6 ясно изразени  Mr. Green и 2 пробили. И тук изоставаме  Crazy Всъщност днес девойката отказа обяда и така я метнах в кревата - дали пък не е следващ зъб  Thinking
Зори, как е положението при вас ? Има ли подобрение или Жорката е все така ?
Хайде оставям ви, за да попише и някой друг  Hug

# 130
Здравейте и от нас Hug
От доста време не съм писала тук,но нали си имаме чат и всеки ден си барборим там Wink
Разгледах всички снимки,страхотни сладури са ни дечицата.
И мойта кокона има проблем със зибите.По цяла нощ се мята като риба на сухо,а по някое време изревава горката.Толкова ми е мъчно като я гледам как се мъчи,а аз нищо не мога да направя SadНо ще мине,това да е Praynig
 Искам да честитя на новите бременилки HugЛека и безпроблемна бременност ви желая момичета  bouquet
Айде приятен ден на всички! След два,три месеца ще пиша пак Laughing

# 131
  • София
Здравейте и от нас! Вчера се върнахме от морето и сега седнах да прочета набързо темичката.
 Притеснявам се за Поли, дано всичко да мине добре и Точица и Мама (с главно М) да се гушкат, когато му дойде времето, най- добре близо до термина Praynig Понякога си мисля много за тях и стигам до извода, че просто не мога да осъзная колко е голям проблема. Вече няколко пъти паля свещичка за добър изход и здраве за тях!
 Исках да пиша и още, но нещо ми е тъжно. Ще се включа по- късно и ще пусна снимки от нашето летуване.

# 132
  • София
Хайде едно записче и от мен, че срамота  Embarassed Чета си ви, но нещо не ми се пише, пък и няма кой знае какво...
Еми е добре и тръгва на 14ти най-вероятно на ясла... не ми се мисли...
Събота бях на невероятния концерт на Мадона и още ме тресе адреналина! Пускам едно поздравче с любимата ми за момента песен ( дано се усети тръпката от видяното ) http://www.youtube.com/watch?v=fX4T7ddwGQI
Поли, мисленно сме с теб...  Praynig

# 133
  • BG
Привет,
и на мен както на Лори май не ми се пише много,но чета постоянно.
Ей така,сега като седях та ми хрумна следващото заглавие да бъде -Целият ни мартенски отбор,за Поли се моли без подбор.А ако искате направо да го сменим,още сега.Защото май на всички не ни излиза от главите нейното състояние.

# 134
Честит Рожден Ден на дъщеричката на Радостина(на патерица)! Да е здрава, весела и много щастлива!
Вярно е Виви_ан, на всички не ни излиза от ума Поли, постоянно следя за нова информация и се моля всичко да мине добре  Praynig
Лори, мерси за поздравчето  Hug Представям си колко вълнуващо е било, аз на клипчето настръхнах а на живо да я гледаш е било слабо казано невероятно шоу.
Говорите за този чат, аз не че съм много редовна в писането, повече ви чета, но на някой ако му се обяснява нека напише за какво става на въпрос  Blush
Искам да споделя с вас, че моята Дарина (Казанлък) участва в конкурс на "Моето бебе и аз"  http://moetobebe.net/babies/ - ако ви хареса, ще се радваме да ни подкрепите и като стана дума за снимки, разгледах снимките на "кака" Лили - ще я изпапкам тази лъчезарна къдрокоска  Heart Eyes
Сега пипнах Дари, гори цялата, има 38.8 темп. и и дадох Панадол. Ще си умра от притеснение тази нощ  Sad

Общи условия

Активация на акаунт