Лятото си отминава,а МАРТенчето още повече се забавлява

• 27 009
  • 730
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте момичета. Ние от седмица сме на морето с Али.
Стискам палци за Поли и бебката. Дано всичко е наред Praynig
Поздрави на всички!

# 106
Дрън Дрън , доста често виждам че четеш темата. Ако си мартенка защо не се включеш при нас  Hug

# 107
  • София
Честит рожден ден , terre !Да си здрава,щастлива и обичана!

Ане,много хубаво да си изкарате и да нямате  проблеми! Hug

# 108
  • Тук и там
Както винаги Зори ни подсеща за хубавите поводи сред редиците  Flutter

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН terre !!!   bouquet

Нека само обич топли твоите очи! Нека слънцето огрява дните ти с лъчи!
Здравето да ти е спътник всеки божи ден и 100 години да празнуваш този ден!

И да разкажеш после как мина празника  Party

Цвети, кака Хриси наистина е пораснала много  Peace
Ането, ще чакаме после разкази за вашите морски приключения  Sunglasses
Марги   Hug Дано по-бързичко минат тези неразположения  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 29 авг 2009, 18:06 от Iva-1977

# 109
Честит рожден ден, terre !!! Твоите желания са мои пожелания !

# 110
честит рожден ден,terre! пожелава ме ти много здраве ,щастие и късмет...

Поли ти си знаеш ,4е не излизаш от мислите ни! Hug

# 111
  • София, Борово
terre, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Желая ти много здраве, любов и щастие, както и много нови мечти!

# 112
  • Sofia
Честито на празнуващите!   bouquet
Ето обещаните снимки
http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=672919&cat=500
http://srgn.snimka.bg/children/novi.400073

# 113
Честит рожден ден на Терре/със закъснение/!Бъди здрава,щастлива и много обичана!
Аз ще пускам Натали на ясла може би юни месец,януари ще подам молба.Има време до тогава,но и на мен ми минават същите мисли като на Савина   Sad
Сега се вълнувам за университета,от 14-ти септември започват лекциите,та да видим как ще е  Simple Smile
Марги,дано скоро минат неразположенията ти,поне идва есента,сигурно ще ти е по-добре като не е горещо.
Днес бяхме цял ден на вилата на свеки,правихме си зимнина и направо каталясах  Tired
Натали взела телефона на дядо си без да я видим и набрала мъжо,а дядо й миеше колата отвън и ние се чудим за какво звъни,мъжо му вдига и повтаря ало,ало,а Натали си трае,после много се смяхме  Simple Smile
Много са хубави снимките,които сте пуснали  Heart Eyes
Заради никненето на кучешките зъби,Натали не иска да яде,сутрин винаги си изяжда попарата,но оттам нататъка яде само солети ,бисквити сирене и плодово мляко/и всякакви други боклуци в пакетчета/хич не ми е хубаво така,дано скоро прояде  Confused
Лека вечер!

# 114
Привет милички! Благодаря ви за хубавите пожелания! Много ме трогнахте  Hug
Рождения ден ми мина в спокойна домашна обстановка Simple Smile Една скромна почерпка от мен:
Заради тези кучешки зъби и Дари спря да яде. Сутрин се храним с 300 зора, на обяд също, а 2 дена вече ми отказва напълно следобедната закуска. Единственото нещо която си хапва (пие) без проблем е млякото вечер. Иначе и тя кара на солети, зрънчовци и Данонино, но и на него му се мръщи понякога.
Честито на мамите - студентки и на новите бременни мами!  Hug
Следя събитията около Поли и стискам палци всичко да мине наред  Praynig

# 115
  • София
добро утро!

Честита 7-ма годинка на пораснала принцеса на мама Радостина!Да е здрава,щастлива и отлична ученичка!Весел празник с много игри и подаръци! Heart Eyes

Сави,много са сладки бандитите ти!
Космо,весели студентски дни и много нови приятели!

Моето Жоре пак дриска от 4 дни.Хора писна ми вече.В началото на август се разболя на морето и 10 дена дриска,сега в края на месеца пак.Какво е това чудо бе.В Белгия веднъж ми е имал Т за 2 дни,тука се скъсава да боледува.Направо не знам вече какво да го правя.Тъкмо се посъвзе от предишният тък и айде отново.
А да им имам и тъпите ваксини - 150 евро дадохме за 3-те дози ,е няма що.
Айде оплаках ви се. Blush

# 116
  • Тук и там
Валят рожденни дни, хубави поводи  Crazy
Нека и аз да честитя днешния ден на мама Радостина с пожелание порасналата кака да е много послушна, здравичка и да помага да мама!

Зори, много неприятно това с Жорката Confused Ние нали преди да заминем на морето бяхме същата история и бях в тотална паника как ще е там и какви ще ги вършим ако така продължават нещата  Rolling Eyes Дано по-бързичко приключи всичко  Praynig
Космо, ще видиш, че ще ти хареса студенството  Crazy Който не е бил студент е изпуснал много... никога не е късно  Mr. Green
А за номера на Нати - хихихи, те сега започват дечицата с номерата. Тепърва ще има да ни изненадват  Laughing
Такаааа, понеже знам, че има някои мартенчета като нас, които имат нужда от помощ под формата на забавление при хапването си - моля споделайте клипчетата, които пускате, както и аз ще помагам при нужда. Ми научих ги вече всичките, сънувам патенца, слончета, мечета, магаренца...  ooooh! На интересуващите се ето песнички с gummibear /или gummibar  Thinking/и всичките му производни, които все още са актуални за яденето ни Peace
http://www.gummibar.net/videos/
Някакви новини от Поли ?

# 117
                                                  Честит рожден ден на дъщеричката на Радостина! 

Зори,много неприятно това  Sad Дано много бързо отмине,че много му се насъбра на Жори,пък и на теб ,силно гуш от нас с Нати  Hug
Натали от няколко дни ми казва не мамо,а "мами"  Flutter точно като една малка глезанка  Heart Eyes
Приятен ден!

# 118
Здравейте и от мен. Напоследък само чета - и в темата, и в чата - и все не мога да се включа да се отчета.
Честит рожден ден на патерици на terre. Бъди щастлива, здрава и преследвай мечтите си Hug
Честит рожден ден и на дъщеричката на Радостина. Пожелавм й весело детство, да й спори ученето и да е едно много, много щастливо дете.
Зори, много неприятна работа е тази с дрискането. Дано Жори се оправи бързо. Сокчетата на ХИП ORS200 много помагат за такива случай. И не давай мляко (АМ, кисело или каквото и да е друго) - то обикновено поддържа проблема по-дълго време.
Ние наскоро открихме филмчетата и когато имаме проблем с храненето Бебе Айнщайн са ни пръв помощник. Слава богу не се налага често да прибягваме до този вариант.
Калоян ще тръгва на ясла от 28 септември. Колкото повече наближава датата, толкова повече почвам да се замислям дали да не се откажа. Ще се побъркам от размисли и страсти. Дано бързо се адаптира, че какъвто ми е слаб ангела при най-малкия проблем ще го спра. А ми се иска да ходи, иначе зимата ще полудее в къщи. Той сега 1 ден като не излезе и става ужасен, представям си зимата... Абе, такива драми са ми в главата.
Поли Hug
Надявам се от сега нататък да съм по-редовна.

# 119
Здравейте, момичета!
Честит рожден ден на дъщеричката на Радостина! Да е жива и здрава и много да радва мама и тати!

Иве – 1977, ние се храним само пред музикалните програми. The Voice ни е пръв помощник. Не знам как ще яде в яслите. newsm78
Зори, много кофти е това с боледуването. Дано бързо да се оправя Жорето.  Heart Eyes Hug
Поли, стискам палци само за добри новини около теб. И да си идвате в увеличен състав с малката Точица, когато му дойде времето.

Ние от скитосване хич не сме редовни напоследък.Особено събота и неделя сме или на пикник,или на плаж, или на рождени дни.....Тази неделя ходихме в Акваленд. Малкият се размаза от кеф, а майка му се побърка от спускане по пързалките. Бях достойна конкуренция на дечурлигата.  Много хубаво си изкарахме. А сега в Пловдив вали. Sad

Мамчета, от 14 септември сме на ясли. Направо ми се къса сърцето. Хем искам да си го гледам до 2 год., хем ми предлагат една работа в университета, който съм завършила и съм в голяма чуденка. Парите са малко, но пък в 16.00 часа ще съм си вкъщи и ще мога да си отделям достатъчно време на детето. Ние сме без баби в Пловдив и няма на кого да разчитам да ми взима детето от ясла и т.н., така че доброто работно време е голям плюс  в случая. Пък и в никоя часна фирма няма да ме търпят с болнични и т.н. Направо незнам какво да правя.
Имам едно въпросче - някой знае ли как се изчисляват осигуровките при граждански договор? И дали ще си взимам цялото майчинство до 2-те год.? Защото офертата е за граждански договор.
Отивам да готвя, чистя, пера, гладя и още куп други задачи, докато Марти спи.
Лек ден на всички. Hug

Общи условия

Активация на акаунт