Лятото си отминава,а МАРТенчето още повече се забавлява

• 27 024
  • 730
  •   1
Отговори
# 660
Това, което пишете, за цените на детските дрехи в чужбина е много тъжно. Тук даваме луди пари за дрехи, които се носят само 2-3 месеца. Харесах на Дея дънки, които са с вата отдолу и са много подходящи за това време. Цената им е 40 лв. и тук не става въпрос за маркова стока, а за турска или китайска дреха. Комплектите от две части, обикновено са между 25 и 35 лв. /говоря за тънки дрехи, само трико/, панталоните около 20-25 лв. Аз все още не съм й купила зимни дрехи и се очертава яко охарчване.
Аз живея близо за Бейби мола и тук има един щанд на испанка фирма "Tuc-tuc" /или "Tup-tup", все забравям коя марка е испанската/. Дрехите са невероятни, изпипани до най-дребния детайл, направени са така, че в една и съща разцветка или нюанс, да има и рокли, и панталони, и блузки, и пуловери, та дори и къси чорапи, чорапогащници и шапки. Можеш да правиш десетки комбинации и те ще са уникално красиви. Така са ми влезли в сърцето, че все ходя да гледам какво да докарали и какво може да се купи. Лошото е, че цената на един пуловер е 54 лв., панталончето е 47 лв., чорапогащника е 16 лв., якето е 120 лв. и т.н. Ако искам да направя комплект /какъвто е и замисълът на тези дрехи/, трябва да отделя поне 120-150 лв. Ама само с един панталон не може, така че... няма да пазарувам от там. Wink
Крокодилче, имаш ли наблюдение върху марката в Испания? Аз до сега си мислех, че и там цените са толкова високи, но вие ме накарахте да се съмнявам.

# 661
  • София, Борово
Добро утро на всички!
Поли  Heart Eyes
КикиНики, хайде де! съвсем се загуби  Hug Много липсваш, както и останалите калпазанки-красавици Grinning
Целувки на Бела - белисима!
По темата за обувките - аз не че робувам на марки, ама предпочитам да изчакам намаленията и да му купя нещо наистина качествено. Не харесвам Колев и Колев, защото пропускат и не ни пасват на крачето. Виктор носи 23 номер, но е с пухкаво краче (бебешко), а на КиК този номер вече е удължен и не става. Купила съм му гумени ботушки на КиК, краката са му студени винаги. Не знам дали е  нормално, нямам с какво да сравня, но цените са като на ботушките на Бенетон, само дето Бенетон са по-красиви.
Предимно взимам обувки GEOX, ама на намаление излизат 30-60 лв, което е доста по-малко от българските обувки.
Рихтер са страхотни обувки! Много добре направени, удобни, качествени и лесно за обуване.
Тракийски крокодил, на мен ми е много мъчно за българските пенсионери... Хората живота са си дали и са се скапали от работа, а накрая нямат и какво да ядат. Направо голяма ярост ме обзема!
аз не исках да се местя да живея извън Бг, но сега като имам Виктор и съм в очакване на друго бебе все повече се замислям дали да не се преместя в Германия. Там е цивилизовано поне и за децата ще е по-добре.
Марги, Tuc-tuc много ми харесват - точно по мой вкус - весели и прекрасни дрешки за дечица.
Веси,  гумените ботушки според мен не стават за зима. те не пропускат, но държат студено. Може би апрески е по-добрият вариант.
Желая на болничките да се излекуват бързо!
И накрая, но не на последно място - Благодаря на всички за стиснатите палци и пожеланията! Hug
ПП: да споделя, че съм с прекрасни впечатления от ЖК на Тина Киркова - бях при Д-р. Илиев. Вчера ми беше последния преглед и само дето с пита не ме изпратиха. Толкова са мили Heart Eyes А и гледам кака се отнасят с другите бременни, понеже аз едва в 30-та ГС се записах там.

# 662
  • BG
Ха добро утро,
Днес ви сервирам и закуската

Тъй-като вчера бяхте доста активни,което разбира се се харесва на всички ни.
Дрехите наистина за съжаление  у нас са доста на високи цени ,и то тези които,както Марги казва все турски или китайски.Между другото повечето неща,които купувам са на турската фирма Breeze.Нещата са качествени,или поне не сме имали фалове и има на що годе прилични цени.
Днес ли беше очаквания ден за Диана.Стискаме й палци и чакаме новина.

П.П.Докато го напиша поста и видиш ли Диди ме изпреварила,тъкмо за нея си мислех.

# 663
   Здравейте момичета.

Баща ми е още в реанимацията и не знам кога ще го преместят в отделението. Надявам се да се възстанови бързо.

Славундер, и ние носим дрехи от племенника ми и от братовчедките. Те са запазени. Ние дрехи не купуваме. Бабите и дядовците от мерак купуват, чичото и вуйчото също, а ние много рядко. Купуваме единствено обувки, но досега сме давали най-много 35лв. Ботушите и те няма да са по-скъпи. Нямаме възможност да дадеме 100лв. Ще се надяваме на по-евтините да са качествени и да й топлят на крачетата.

Диди, не остана.    Grinning   Прегръдки и целувки от нас.    Hug

Бързо оздравяване на всички хремави и болни дечица.

# 664
  • София
Hug и от нас!

Диди,стискам палци за утрешният ден,всичко да мине леко и безпроблемно и да гушнеш жива и здрава принцеса! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Веси,аз също като Диди мисля,че тези ботушки са за есен или пролет - да си играе в локвите като жабка  Grinning.Ще и е много студено зимата с тях.В Белгия децата много ги носят ,защото там често вали,а като има сняг(това е рядко там де) са с апрески повечето.
Щом и във Венеция,където си е бая скъпичко (там единствено съм видяла примерно такса за тоалетна от 1,5 евро  Shocked) дрехите са на тези цени,направо направо нямам думи - тук са за бесене търговците.

Вивиан,страхотна закуска мери много ,направо ми потекоха лигите  Hug,вчера точно хапвахме такива.
Космо,много добра цена за ботуши,направо се учудвам,че продавт на такива цени някъде.

Диди,а кога започват тези намаления дето споменаваш,че откак се е родил Жори ,не съм пазарувала нищо от БГ за него,а преди това не съм се интересувала от магазини с детски неща.

За живота в чужбина - ако можех да си взема родителите и част от родата,веднага тръгвам. LaughingНищо друго не ме задържа тук,нито имаме кой знае какви приятели(само кумувете,но те са в Бургас,та и сега не се виждаме чак толкова често).Все по често се улавям да мисля с носталгия за някои неща от живота ни в Белгия.Но там пък като бяхме мислех за тук ,заради родителите ми и изобщо няма пълно щастие.

Жорко го хвалят в яслата,че бил много добро дете,че ядял без проблеми - викам сигурно за някое друго ми говорят. LaughingПрез деня бил добре и бързо се заигравал като влезе,но още плаче като го водя и още като види яслата се започва " мама ,тате дойди вземе" и задължително като го взема ,трябва да "носи боня"(има едни желирани бонбони,които много обича).

# 665
Здравейте  Hug
Голямо оживление тука  Wink
Вие говорите за ботушки и зимни якета, а ние още сме по къс ръкав тука  Sunglasses Вчера към 20часа термометърът в колата ми показваше 23 градуса и бях с тънка блузка и клин.
В нашия район за 11 години е валял сняг точно 2 пъти и е държал 2-3 дни. Така че, ботушки няма да купувам  Peace
Гледам, говорите за цените на дрешките  - тук има много качествени и изключително красиви, но и цените не са малки (стават нормални по намаленията).
Обувките за деца са ужасно скъпи (сандалките почват от 28 евро нагоре, даже и най-миниатюрните 17номер) и като средна цена отбелязвам 40евро. Нали се сещате, че не купувам от тук  Laughing Единствено на Константин от намаленията пролетта купих 3 чифта маратонки по 10евро.
За дрешките обачеееее - откачам и купувам не само по намаленията  Embarassed Майорал, Джелато, Мату Франс и ЛапинХаус са моите фаворити, просто не мога да устоя...Естествено, имаме много ЛаРедутски дрешки и гуменки, досега не съм се разочаровала от тях - понесоха филии с лютеница, пясък, морска вода, флумастери - и пак са като нови  Peace
От Константин съм обличала дрешки на Джорджи, също така и обувки - ами че той имаше голямо краче, и повечето обувки ги носеше като декорация в количката, та не ги е деформирал, а и тя сега носи 21 номер (13.5см)- с малко стъпалце е.
Ботушки на Константин купих български миналата година за 28лв - сега си стоят чисто новички, защото нямаше студ и сега ще заминат за племенника.
Бебка има ботушки на Текс - не знам дали е хубава марка, много са красиви и са топлички - подарък са ни. А, имаме и гумени на Некст за локвите  Mr. Green
Обичам и кукленските моделчета на Некст, Скечърс и Джордж - такива ни бяха обувчиците лятото и пролетта.
Сега сме на маратонки Дора и Мечо Пух на Дисни - много е щастлива, че докато тича й светят отстрани  Laughing

Диди, остават часове до срещата с бебинка  Heart Eyes Първата целувка да е от мама, втората - от форумските "лели", дето толкова я обичат и чакат  Hug  На мен и двата пъти при д-р Ташков баща и син ми подаваха бебенцето да си го нацелувам  Heart Eyes - възрастният Ташков го носеше и ми казваше: "Цункай си, маменце, рожбичката"  Heart Eyes  Heart Eyes Е, няма такава наслада!!!

Дядото ни развали днес деня - боядисва оградата и малките не могат да си играят в пясъчника...А синът ми специално си облече костюма на Спортакус, за да направи една "ог'ьомна кула"  Laughing

Досега си търсих чашата с кафе и се ядосвах на склерозата си...Оказа се, че съм го изпила и чашата е в мивката  Mr. Green Изтрещявам...

Последна редакция: вт, 20 окт 2009, 10:36 от Анонимен

# 666
  • Лондон
Добро утро, влизам набързо да пожелая на Диди всичко да мине лесно утре, стискам палци много, много силно Hug Praynig

Страшно много се радвам за Поли и цялото й семейство Hug Също искам да кажа, че по повод нея съм приятно изненадана, че все още има каузи, които могат да обединят толкова много хора, признавам си, че бях песимист в това отношение...

По последната дискусия за цените на детските неща - да ви кажа честно, по-високи цени от България не съм виждала, много е тъжно, и донякъде неморално, с такива проценти работят тези търговци #Cussing out За количките Quinny например надценката беше 30%, когато попитах господата, които са и сервиз, защо си позволяват такова нещо, те ми отговориха, че продават по много малко бройки и затова продават с висок %, нещо като яйцето и кокошката...

Иначе според мен обувките Рихтер са най-доброто, което съм пробвала досега, тук ги намерих само през интернет, но не обичам да купувам обувки така, и затова купих 3-4 чифта от магазина на Пушкин последния път, когато бях в БГ, последователни номера поне да имаме до пролетта Simple Smile Цените бяха обаче също по-високи от тези тук и жената ми каза, че постепенно ще приключват този бизнес, че нямало търсене...

Последно от мен - качих известно количество снимки от нашата почивка, която започна доста зле, но приключи прекрасно (всички снимки са от последните 5 дни). Много съм горда, че си имаме дете родено пътешественик, издържа на всички пътувания и препятствия. Много неща правихме за първи път, което направи тези няколко дни незабравими

# 667
Диди,пожелавам ти утре всичко да мине по план,стискам палци и ще чакаме новини за малката принцеса  Heart Eyes
Преди няколко дни купих на Натали палтенце на бенетон и сега чакам да се застуди,че да й го облека/пусти мерак/ То е идеално за зимата и много ще й топли.
На Натали ботушите й са 24 номер и са й добре,тя си се роди с голямо краче,но й е тънко и лесно й намирам обувки.Колев и Колев никога не съм купувала,изобщо не ми харесват и мисля,че са прехвалени,но това си е мое мнение разбира се,на мен любима марка ми е некст и адидас/за детските неща/

# 668
  • София
Диди, пожелавам ти успех!Малко остана до срещата с  малката бебка!

# 669
Здравейте, скоро не съм се включвала, но ви чета и следя  Mr. Green
Честита принцеса на Поли!! Да е здрава и щастлива, красива като мама и много обичана Simple Smile Бързо да наддава грамчета и да се прибират в България   bouquet

Диди, малко остана, вече май всички сме нетърпеливи Simple Smile Утре ще чакаме да прочетем хубавата новина. Желая ти леко и безпроблемно раждане. Ти си много смела Hug

Ние сме по разходки всеки ден, въпреки лошото време. И сутрин и следобед излизаме. Обличам я добре и сме навън, много обича да джапа в локвите. И в тая връзка мислих и аз да купувам гумени ботуши, но апреските й въобще не пропускат и затова ще оставя гумените за на пролет. Зимни купихме от Геокс, когато ни трябват обувки първо там търсим и винаги й харесвам по нещо. Зимни дрехи няма да купувам повече, защото съм купувала, купувала, няма да може да ги износи даже ...и сега няма нужда от нищо. А последно поръчвахме от сайта на Некст, и добре че действах от рано, че ми се бавиха месец и половина Twisted Evil

Айде стига толкова, ще ида да си направя едно кафе, че напоследък нощите са тежки и по това време много ми се доспива Crazy Абе вашите деца спят ли добре? Тя до година и нещо си спеше, а сега какво й стана, не стига че вече се намести окончателно на спалнята, ами и пак е недоволна нещо и се буди по мноооого пъти на нощ. Аз имам чувството, че нощите ми минават в някакъв полусън, все едно постоянно съм будна.

Айдее  Hug Heart Eyes

# 670
Диди стиснати палци и от мен с Мартин,пожелавам ти най-прекрасната среща с малката чаровница,и лека и безпроблемна операция Heart Eyes
п.п. Пепе,Марги страхотни снимки както винаги а Дея и Марти са много сладки Hug,извинявам се че се включвам от време на време ,но седнах да пиша дипломната ми работа,че два пъти я отлагах.Единственото свободно време ми е само на обед когато спи Мартин,тъй като гледам сме от малкото деца които сами не искат да играят,просто е свикнал винаги някой да се занимава с него.За дрешките купувам Кокодрило,Марикита и Адидас(обувките),защото сме с много широк крак и освен адидас нищо друго не му става а и Варна е много зле откъм детски хубави магазини.
Марги ще чакаме хубавата новина утре от тебе Laughing
Ането радвам се да те видя,ние до година и половина не спяхме въобще аз го карах караул по цели нощи,и се сменяхме с мъжа ми,но сега спи по добре,да не ви никнат кучешките?

# 671
добър ви ден!  Аз като една несериозна съфорумка....
..   няма да се включвам по темите защото вие сте казали достатъчно!  
 Днес влизам тук за да "порицая" всички които почнаха да играят във фермата и след това я зарязаха..ще кажете ми това е право на избор да така е но имам една молба към отказалите се идете и продайте животните и дърветата..защото макар и виртуални ми е жал да ги гледам всеки ден как седят готови в очакване някой да ги оправи... ако искате се посърдете но това е.........

Диди ти си знаеш...стискаме ги палците и на краката даже...  bouquet
 лек ден!

Последна редакция: вт, 20 окт 2009, 15:15 от radi^

# 672
Здравейте  bouquet
Минавам да дам малко кураж на Диди HugДиди стискаме палци и чакаме с нетърпение да се похвалиш Laughing
Ането Бети не е преставала да спи неспокойно нощем.Спалнята отдавна е окупирана..а аз през деня съм TiredТо и за напред няма да се спи при мен...та ме поддържа във форма Wink

# 673
  • София
Ане и Жорко е така от началото на септември  - от тогава спи само на нашето легло и не ще и да се докосне до своето.Буди се по много пъти,дърпа ми ръката и "мамо гуши".Освен това и на обед спи на спалнята и то максимум час и половина - в повечето случаи по час,а преди си откарваше по 3ч.Не знам ,какъв е този период,но да минава по-бързо,че сме се схванали вече.
Той от как се е родил ,има 3-4 нощи спане без да се буди,но сега направо ни изтормози.

# 674
  • София, Борово
Толкова сте мили, че ме разплакахте Heart Eyes Hug
Влизам на бързо понеже бях обещала линк за Телетъбис на български. Пак казвам, че качеството е ужасно.. http://www.DMCA-removal-from-Google/index.php?page=torrents& … ry=0&active=1 Най-долу.
Който иска на английски или руски с хубаво качество ще дам и за тях линк.

Прегръщам ви всички и много ви обичам Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт