Аз живея близо за Бейби мола и тук има един щанд на испанка фирма "Tuc-tuc" /или "Tup-tup", все забравям коя марка е испанската/. Дрехите са невероятни, изпипани до най-дребния детайл, направени са така, че в една и съща разцветка или нюанс, да има и рокли, и панталони, и блузки, и пуловери, та дори и къси чорапи, чорапогащници и шапки. Можеш да правиш десетки комбинации и те ще са уникално красиви. Така са ми влезли в сърцето, че все ходя да гледам какво да докарали и какво може да се купи. Лошото е, че цената на един пуловер е 54 лв., панталончето е 47 лв., чорапогащника е 16 лв., якето е 120 лв. и т.н. Ако искам да направя комплект /какъвто е и замисълът на тези дрехи/, трябва да отделя поне 120-150 лв. Ама само с един панталон не може, така че... няма да пазарувам от там.

Крокодилче, имаш ли наблюдение върху марката в Испания? Аз до сега си мислех, че и там цените са толкова високи, но вие ме накарахте да се съмнявам.
Много липсваш, както и останалите калпазанки-красавици 
Вчера към 20часа термометърът в колата ми показваше 23 градуса и бях с тънка блузка и клин.

За количките Quinny например надценката беше 30%, когато попитах господата, които са и сервиз, защо си позволяват такова нещо, те ми отговориха, че продават по много малко бройки и затова продават с висок %, нещо като яйцето и кокошката...
Цените бяха обаче също по-високи от тези тук и жената ми каза, че постепенно ще приключват този бизнес, че нямало търсене...
Абе вашите деца спят ли добре? Тя до година и нещо си спеше, а сега какво й стана, не стига че вече се намести окончателно на спалнята, ами и пак е недоволна нещо и се буди по мноооого пъти на нощ. Аз имам чувството, че нощите ми минават в някакъв полусън, все едно постоянно съм будна.
То и за напред няма да се спи при мен...та ме поддържа във форма