И аз иначе съм с 2-а аборта и наистина е ужасно.
За нааканото Лили - много ме е яд и мен така.Жорко се прибра сменен,но дупето му е подсечено и плака като го мих.Той много лесно се подсича и аз веднага го сменям като се наака,но там явно не са го усетили навреме.

Веси,страхотни снимки,с много настроение,Мони много е пораснала!
Аз не знам защо,но нещо по-скоро се разочаровах от Венеция като ходихме,може би имах по-големи очаквания.
Марги,ние имахме същата случка тая нощ у нас,само дето не ставах до тоалетна.Жоро спи по този начин от началото на септември и вече ми идва в повече цял месец неспане.Снощи вече така не издържах по едно време ,че към 4.30 се преместих в хола и мъжо остана при Жорето.При него освен да са последните кътници,че другите ги имаме отдавна вече,но не са надути сякаш.
А Дея как е с кътниците,че и те са голям зор.Жоро е с 16 зъба от 4м. и сега последните 4 кътника.
Олимпия,да се оправят бързо дечицата ти!

Жорето сутринта влезе с бойна крачка и без никакви проблеми - едва изчака да му обуем пантофите,само сочеше стаята с децата и казваше "там".Като влезе ,изобщо не ни обърна внимание и докато говорехме разни неща с лелите ,не се чу да се сърди.Казаха ни ,че ако не плаче много ,ще го вземем на обяд ,за да не седи цял ден - нали му е първи и да не му дойде много.Мъжо го взе към 13.30 - заплакал е веднъж и ме е търсел,но са го забаламосали с играчки и е престанал,но мъжът ми като отишъл,плачел.Като цяло са много дололни от него ,за първи ден се справил много добре.Сутринта закусвал,на обад си изял и мусаката и десерта,само таратора не харесал.
Вечерта бяхме на родителска среща и го оставихме в двора с другите деца.Като излезнахме обаче седеше сам в тревата и плачеше и едни сополи точеше.Много ми стана мъчно.

Ще видим утре как ще е ,но според мен ще реве повече ,защото ще започне да се усеща,че ще е ежедневие това.