Лятото си отминава,а МАРТенчето още повече се забавлява

• 27 061
  • 730
  •   1
Отговори
# 525
  • София, Борово
Тинче, съжалявам да чуя това..
Дано не вдига Лили повече висока температура.  Hug Пиши лекарката какво еказала.
Наде, открих една статиа за спиране на кърма - в другслучай, но все пак http://www.ivf.no-meat.org/pregnancy/lact_after_miscarriage/

# 526
Тинче, съжалявам  Hug Тедката имаше същото, когато тръгна на детска градина - предписаха й физиологичен разтвор да пие, за да не се обезводни, някакво за температурата и за отхрачване. Дано кака Лили се оправи бързо-бързо!!!

# 527
   Диди, Славундер    Hug

Направихме пълна кръвна картина, за да може докторката да прецени дали да започваме с инжекциите. Резултатите са добри. Сменихме антибиотика. От тази вечер почваме Зинат. Пак вдигна 38.7 и въпреки Хексалгина след час беше 39.2. Сега започна да спада температурата, но имаме проблем с отхрачването. Кашля, задавя се и повръща. Днес е хапнала сутринта няколко лъжици попара и след час ги повърна, в 18.00 изпи 220мл. АМ мляко и след половин час повърна и него. Дано утре да се похваля, че е по-добре и че яде.

Благодаря ви за подкрепата.     bouquet

# 528
  • София
Тинче,бързо да се оправя милото Лили!
Някаква диета не ви ли казаха,щом е с повръщане.А повръщането ,кога започна - преди или след като започна да пие АБ.Питам,защото при някои деца АБ дават такива реакции - при едни повръщане,при други разтройство,при трети и двете.
Жоро април беше с много висока Т 39.7 ,която с Хексалгин и панадол свещички едновременно,смъквахме до 38.5 и след чак пак бепе над 39.Изписаха ни АБ и го започнахме,но той получи разтройство.Спряхме го на 2-рият ден.
След 2м. пак беше с такава Т ,но този път реших да не давам АБ и му мина и без него.
Ако повръща от АБ,според мен е по-добре да сте без него.

Жоро няма подобрение,още точи ужасни сополи и си има Т.Ние с баща му също се разболяхме. ooooh!
И около нас адски много деца са така и съвсем ве4е съм сигурна,че не е от яслата,защото другите не ходят на ясла= явно си има гаден вирус.

# 529
  • BG
Привет на всички ви,
Вчера така ме тръшна един вирус,че не съм станала от леглото.Сега пък съм като нова вече.И каква тази работа за един ден толкова злеи до вечерта добре.
Тинче,дано бързичко и вие се оправяте,че хич не михаресват тия болести.Ох,ще се връщам назад да дочитам,нооооо преди това искам да ви почерпя всички,по случай днешния ми рожден ден!

# 530
  • София, Борово
Вивиан, да си жива и здрава! Да се сбъдват мечтите ти и да ги допълваш с нови! Винаги да се чувстваш обичана, желана и ухажвана!
Честит Рожден Ден!

# 531
  • София
Честит празник , Вивиан!Да си здрава,обичана и много щастлива!

# 532
  • София, Борово
Хайде болничките на отчет с добри новини! Дебна темата от ранни зори Hug

# 533
  • BG
Диди,Зори-сърдечно ви благодаря за пожеланията.
Аз днес съм в редиците на уж здравите,но Дара май е с разстройство и даже сега и заспа.По прринцип преди обяд не спи,но явдно нещо не е наред май.Ох дано поне температура да не вдига.Помъчих се да й дам да изпие един ентерол,обаче без успех.Как да й го дам незнам?
От сутринта до сега съм сменила 4 памперса за отрицателно време.Оплаках се,но ще гледам да не си развалям настроението поне днес.
Дано другите болни са вече здрави.Лек и усмихнат слънчев ден от мен  love001  love001

# 534
  • София
Честит рожден ден Вивиан!

# 535
   Виви ан, честит рожден ден. Да си здрава и усмихната и винаги обичана майка и съпруга.

Снощи беше първия прием на новия АБ и тази вечер Лили не е вдигала температура, но повръща 3 пъти. Зори мисля, че не е от АБ, защото започна да повръща чак на третия ден. Тя е задръстена от сополи. Кашля зверски и при напъна да се изкашля повръща. Не е повръщала в други случаи и се надявам да не е от АБ, но така или иначе вече го сменихме. Надявам се днес да е по-добре.

Зори, бързо оправяне на Жори и на вас.    Hug

Диди и в рими си го написала.    Hug

Виви ан, аз давам всички лекарства с мерителната пипета от Панадола или Нурофена. Така давам и АБ, защото Лили като види лъжичка и се крие. Ако можеш да го разтвориш в нещо и после пробвай с пипета. Бързо оздравяване.    Hug

Бързо оздравяване на всички болни дечица.

# 536
  • BG
Тинче,пробвах със спринцовката от нурофена и стана.Така си го изпи ентерола.За сега не е имало други аварии от сутринта насам.
Благодаря и на останалите за пожеланията.

# 537
Виви ан, честит рожден ден! Бъди много щастлива с прекрасното си семейство и се радвай на здраве и любов!

Тинче, дано още днес се похвалиш с добри новини за Лили. Направо ми се сви сърцето. Сигурно ужасно се мъчи детето, а какъв ад преживяваш ти в този момент, не мога и да си представя. Надявам се антибиотикът вече да е подействал и да има чувствително подобрение.

Аз днес си взех резултата от биохимичния скрининг и никак не ми харесва определения риск за Даун. Не е чак толкова висок, че да налага амниоцентеза, но е далеч над стойностите, за които се надявах. С Дея риска беше възможно най-малък и се надявах, че и сега ще е така. Хубавото е, че не се притеснявам, не рева и не изпадам с умопомръчителни мисли, както щях да направя докато бях бременна с Дея. Може би съм спокойна, защото лекарят, който ми следи бременността, при два прегледа и мери нухалната транслуценция и двата пъти каза, че всичко е в норма.
Не знам защо ви занимавам с това. Сигурно ви е супер далече този проблем. Ама някак си ми е много по-хубаво да споделям с вас, отколкото с другата отчетна тема.  Hug

Последна редакция: ср, 07 окт 2009, 18:58 от Margy

# 538
Вивиан, честит ти ден рожден   bouquet Много здраве в семейството, бързо се оправяйте  Hug
Не знам защо ви занимавам с това. Сигурно ви е супер далече този проблем. Ама някак си ми е много по-хубаво да споделям с вас, отколкото с другата отчетна тема.  Hug
И на нас ни е много хубаво, че тук споделяш  Hug Искам да изживеем заедно трепетите, вълненията и всичко, свързано с това чудо бременност и раждане на бебенце  Hug Чакаме всички новини за още едно бебче с екзотична красота като на кака си! А ти какво искаш да е - момиченце пак или пишонче?  Wink
Тинче, как е днес кукличката?
Във Фейсбук Весела Динкова пише, че е в болница с Елора  Sad

# 539
  • BG
Марги,мила не е на патерици,но с една минутка съм избързала да пиша.
Благодаря ви още веднъж момичета за поздравите Hug

Общи условия

Активация на акаунт