Лятото си отминава,а МАРТенчето още повече се забавлява

• 27 059
  • 730
  •   1
Отговори
# 540
Марги,мила не е на патерици,но с една минутка съм избързала да пиша.
Благодаря ви още веднъж момичета за поздравите Hug

Аааа, поправям се веднага, тогава. Simple Smile

# 541
  • София, Борово
Марги, колко е риска?
За  Веси Динкова гледам че и във скайп е писала че са в болница - дано се оправят бързо!
Тинче да погушкаш Лили от мен.

ПП: сега си говоря с Веси, Елорка е с бронхолит, а.. Стискам палци да минава бързо! Hug

Последна редакция: ср, 07 окт 2009, 20:42 от Diana

# 542
Марги ако това те успокоява при близнаците изобщо не можеше да се направи такова изследване като биохимичен скрининг и наблегнахме на феталната морфология.Правих три такива. WinkВсичко ще е наред.
Ние още сме болни само сополи,но не минават.

# 543
Диди, не е фатално висок риска, ама не е и такъв, че да съм напълно спокойна - 1:1900 е. Не го приемам трагично, но ми е едно такова напрегнато, като пред изпит. Ще видим как ще го приеме лекарят, който ми следи бременност. Ако той се притесни и заговори за амниоцентеза, аз ще рухна. Знам, че теб те бяха шашнали с много висок риск, когато прави с Вики. Около 1:420 ли беше? А до колкото разбрах, при ин витро оплождане, метода на изчисляване на риска е съвсем различен и само дето ти изкараха акъла тогава.
Олимпия, май предпочитам момиченце. Ама докато бях бременна с Дея поне 10 пъти си смених предпочитанията, така че след ден сигурно ще мечтая за момче. Но нали знаеш как разсъждават майките - няма значение какъв пол ще е, важното е да се роди живо и здраво!

Ох, дано Елора бързо се оправи, че много страшно звучи тази история с болницата!

# 544
   Момичета, благодаря ви за загрижеността. Днес Лили вдигна пак 38.2, но с Панадол я свали много бързо, а не се качи над 39 както беше предишните дни. Още кашля, но доста по-рядко и не повръща. Вие сте помогнали със сигурност. Благодаря ви.     bouquet

Дано Елора да се оправя бързо. Ще чакакме добри новини.    Hug

Марги, радвам се, че не се стряскаш и не се вкарваш в излишни филми.    Hug   Всичко ще е наред и в никакъв случай не спирай да ни казваш всичко, което те вълнува.

Бързо оздравяване на всички със сополи, температури и разни други гадориики.

Прегръдки и целувки за всички от нас с Лили.

# 545
  • София, Борово
Марги, аз с Виктор бях 1/178 - много еисок, но не посмях да направя амнио за да не загубя бебето. Взехме решение, каквъвто е да си го гледаме.
Тогава Кременски  ми каза, че при инвитро се ползват други реактиви, които ги няма в БГ.
Сега риска ми беше 1 към 3500, ноооо никога няма да съм спокойна, дори ако риска е най-ниският. Всичко е въпрос на късмет. ако е писано да не е добре детето, дали ще е Даун или нещо за което няма тестове... абе не трябва да ги мислим. Децата ще са здрави!
Марги, а пола знаете ли вече?
Зори, как сте вие?
Целувки на всички, пих една чашка вино и сега отивам да припсивам Виктор Heart Eyes Последните 2-3 вечери той мен ме приспива обаче Laughing

# 546
Всички мъничета бързо да оздравяват.Много целувки и прегръдки. Hug Heart Eyes
И ние сме с лекарства. А тези капки - Коларгол нацапаха всичко вкъщи.

# 547
ВИВИ АН Честит рожден ден!Много щастие,късмет и здраве!
  кака Лили бързо да оздравява и да не шашка мама.
Нали и ние  сме в групата на болните,продължаваме си със сополите,горкото дете направих му нослето на нищо,физ.разтвор,мас помпичка  #Crazy и продалжава да се закашля от сополи.
Марги не си мисли лоши неща Hug
 Милото Елорче,дано бързо да се приберат в къщи Praynig

# 548
  • София
Марги,няма как да не се притесняваш знам,но не е чак толкова зле резултата. Hug
Тинче,дано се оправя Лили! Hug

Бързо да се оправя и Марти,Емили,Елора,Мони и всички болнички.

Много болни дечица нещо.

Жорко си е все така - ужасни сополи постоянно,носленцето му е в ужасно състояние - разранено много.Подкашля,но основно като спи - според мен от сополите.От очичките още си има секрет.Утре ще стане 6-ти ден ве4е и се чудя,какво да го правя.

# 549
  • около Варна
Честит рожден ден Вивиан!

Тинче, радвам се, че Лили се подобрява Hug

Веси, пожелавам ви и на вас с Елора скорошно прибиране у дома!

Марги аз втория път изобщо не си направих БХС, реших да си спестя тревогите, правих само феталните морфологии, сигурна съм, че няма да има нищо притеснително.

Лека вечер на всички мами и дечица!

# 550
  • София, Борово
Добро утро на всички Hug
Първо искам да пожелая болничките да се оправят бързо. всеки ден се надявам това вечеда се е случило...
Гале, как е Ванеска? Не си писала скоро - надявам се да е добре вече.
Да ви кажа много се притеснявам с тия вируси и скоро бебето като дойде в къщи да не се разболее. На всякъде всички са болни... Виктор си изпи Саностола, сега ще търся нещо друго да му давам за да се бори с вируси  и т.н.
Също се чудя дали биха ми разрешили в ТК Виктор да си дойде при мен, ако наема апартамента - няма да издържа толкова време без него.
Днес в 10 ч. ще се виждам с екипа, дано вече имат час, защото и аз ставам доста изнервена от това, че не знам нищо.
Хубав ден на всички Hug  bouquet

# 551
  • София
добро утро!

Честит рожден ден , desi.a!Да си здрава,щастлива и много обичана от твоите мъже!Весел празник!

Диди,стискам палци за прегледа днес,дано си имаш вече дата и поне за това да си спокойна! Hug

Жорето докато спи няма никакви сополки,но щом стане и реките започват.Дано се оправя скоро,че се измъчи милият ми. Praynig

# 552
  • BG
Цялото щастие на Земята,да ти се стовари на главата!Любовта да не те напуска,и здраве в тебе корени да пуска!
                                        Честит рожден ден,Деси!

Дара сутринта повръща,че и я къпах,не иска да яде.Явно всички ще си минем по реда.Много е отпаднала милата.
Диди,ще чакаме по-късно с нетърпение да пишеш какво са ти казали.

# 553
   За тези като мен, които навестяват рядко чата имам новина.

Поли е родила вчера момиченце Паола.

ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА ПРИНЦЕСА И МНОГО ДА РАДВА МАМА, ТАТЕ И БАТКО ИВАН. БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И НА ДВЕТЕ.

Деси, честит рожден ден. От здраве да не се отървеш и усмивката да не слиза от лицето ти.

# 554
Да е жива и здрава Паола! Да е борбена и силна като прекрасната си майка, да е щастлива и усмихната, да се радва на чудесен живот! Бързо възстановяване на смелата мама Поли и малката принцеса! Дано скоро ги посрещнем на българска земя в чудесно здраве и прекрасно настроение!

Последна редакция: чт, 08 окт 2009, 13:42 от Margy

Общи условия

Активация на акаунт