Лятото си отминава,а МАРТенчето още повече се забавлява

• 27 064
  • 730
  •   1
Отговори
# 555
Лелеееееее, каква хубава новина   bouquet
Плача от радост!!!

Да е здрава и борбена малката кукличка!!!
Бързо възстановяване на Поли   bouquet

# 556
  • BG
Тинче,наистина новината е страхотна.
Честито на Поли!Да ежива и здрава малката принцеса!

Опа,развълнувах се,толкова за сега от мен.

# 557
Поли, честита малка принцеса! Да е жива и здрава и много борбена като мама! Бързо възстановяване и не се предавай на депресии - имаш най-хубавото нещо страхотно семейство (вече четиричленно  Simple SmileHug  bouquet

# 558
  • около Варна

Поли, честита ти принцеса, ще бъде красива, силна и борбена като майка си!
На татко Делян и батко Иван също едно голямо ЧЕСТИТО, да са ви живи и здрави и двете и много да ги глезите!

Бързо възстановяване на Поли и Паолаи скоро всички да се приберете в България и оставите лошото зад гърба си Hug

# 559
  • София
Извинявам се, че се намесвам в темата ви (аз съм от комшийките - Априлка 2008), но ... има ли някакви новини за самата Поли?
Не смея още да се зарадвам на щастливата развръзка, докато не разбера как е мама....

Последна редакция: чт, 08 окт 2009, 15:33 от ВаняМ

# 560
И тук да кажа ,Честито Поли Hug!!!Няма новини от Поли, Praynigмоля се да са добри  Praynig

За сополи ли говорите? smile3511Имам трима сополиви от две седмици и с нищо,ама НИЩО не минават smile3514
Радвам се ,че лека полека всички болнички започват да се оправят.Има страшни и много вируси в момента,самата аз изкарах два,а мъжо е на АБ даже,а децата със сополи безкрай Sick
Скоро всички да се похвалим ,че децата ни оздравяват  Hug Praynigдано.........

# 561
  • София

Добре дошла на бял свят , малка принцесо Паола!Бъди здраво и щастливо детенце;красиво,слънчево и борбено като мама!

Поли,честито мамче!Да ти е здрава ти пожелавам,това е най-важното!Бързо възстановяване на теб и много щастлие за 4-ма ви! Heart Eyes Hug  bouquet

ВаняМ,добре е Поли,но таткото ще напише повече информация.

# 562
Честита дъщеричка мила Поли!!!Да си жива и здрава Паола,а на мама бързо възстановяване!

Последна редакция: чт, 08 окт 2009, 21:29 от Бебинщайн

# 563
Мила Поли, честита дъщеричка! Да ви е здрава и жива и да расте умна и красива, силна и борбена като майка си! bouquet

# 564
  • София
Миличка Поли, честита малка принцеска! Пожелавам много щастие, здраве и топлина на твоето голямо семейство и повече никакви премеждия Naughty!!! Надявам се, че всичко с теб е наред и очаквам скоро да се разпишеш в добро настроение и здраве!

Момичета, имам предложение да се организираме и да посрещнем Поли  и Паола подобаващо на летището, когато си пристигнат!

Честит рожден ден, Деси!

# 565
На всеки 5 минути влизам да проверя дали има новини за състоянието на Поли. Вече нямам търпение! Ама като си представя, че в този момент хич не им е до форума... нека цялото се семейство се любуват един на друг, пък ние ще почакаме за новините. Hug

# 566
На всички, които нямат търпение като мен, ето тук Делян е писал:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=423615.1425

# 567
  • BG
Е,сега вече наистина радостта е по-голяма,след такива добри новини.Нямам думи да се изразя от радост.А и малката кукла се е появила и на моя вчерашен рожден ден(имам си и другарче значи) Heart EyesМного,много целувки и на двете героини.и аз като Марги влизам през 5 минути за новини.

# 568
Поли честита дъщеричка  мамче  bouquetЖелая ви много здраве и щастие на цялото  семейство.Прегръдки от нас Hug

# 569
да е жива и здрава малката принцеса паола!много късмет ,здраве и любов!желая на цялото семейство много щастие и винаги много да се обичат!поли,на теб ти пожелавам много бързо възстановяване ,скоро всички да си се приберете и да направите една истинска почивка(имате нужда)
   Страхотна новина Grinning
Диди,ще чакам новини и от теб утре Grinning
немога да си събера повече мислите....

Общи условия

Активация на акаунт