Лятото си отминава,а МАРТенчето още повече се забавлява

• 27 069
  • 730
  •   1
Отговори
# 570
Влизам само да кажа:
Честито момиченце, Поли! Да ви е жива и здрава и много да радва мама, тате и бате!
Ах, как се развълнувах. Радвам се, че и ти си добре. Бързо възстановяване и много целувки!

# 571
Браво,Поли!Честита ви принцеса!Да расте здраво и слънчево детенце!

# 572
  • София, Борово
Най-накрая и аз да успея да се разпиша в темата. Вчера само пиша и като искам да публикувам всичко изчезва.

Поли, честита изстрадана дъщеричка! През много болка и страхове мина, но сега всичко е в миналото и остава само да бъдете щастливи и да се радвате на взаимната си любов.
Желая и да расте здрава и борбена, щастлива и безгрижна!
Специални поздрави и за татко Делян! Аз лично не познавам мъж, който така да подкрепя жена си.
Честита сестричка и на батко Цар Иван!
Най-хубавото за вас предстои. Прегръщам ви силно!

Desi.a, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! (с малко закъснение)
Да си здрава щастлива и само положителни емоции да изпълват живота ти!

ПП: Наде, за посрещането би било хубаво, ама тази малка душичка  с тия вируси тук е по-добре да я пазим...

# 573
  • BG
Добро утро,
нека да започне днешния ден с малката сладурана на Поли.Момичетата в другата тема са пуснали нейна снимчица.
Ето я и нея

Диди ти нищо не казваш за себе си.Как мина вчера/Казаха ли ти вече датата?

# 574
  • Sofia
Честита щерка на Поли! Да е жива и здрава и много щастлива! А мама да се оправя бързо!   bouquet
На болничките бързо оздравяване!
Ние да се похвалим, че ходим по цял ден на ясла, цяла седмица вече. И то без рев! Даже Николай сам си влиза с усмивка и през деня не реве, яде, спи... Направо не мога да повярвам. Както първите дни рева до посиняване, изведнъж спря. Дали свикна, дали е от чая дето му давам (успокоителен на Хумана) не знам, но важното е, че успяхме.  newsm44 Само дето едни сополи влачат от 10 дни, но само сополи, нищо друго.
Аз трябва да почвам работа скоро  newsm45 ама хич не ми се връща в здравната каса. И заплатата ниска и работата скучна... Сега търся нещо по-интересно.

# 575
  • София, Борово
Vivi_an, аз съм доста развълнувана сега, а и някак ми се строи маловажно предвид обстоятелствата Grinning
дата имам 21.09.09 г.  дано е на късмет baby_neutral
Още снимки на малката Паола има в сайта на Поли

# 576
Леле Диди,то не останало....на късмет ще е ка да не е Flowers Four Leaf Clover

# 577
Диди -21.09.09 ??? newsm78

# 578
Не мога да опиша с думи радостта която изпитах когато прочетох за Поли и принцесата й Паола! Не мога да спра сълзите си,толкова се радвам,че и двете са добре и лошото остава зад гърба им.Поли пожелавам от сърце на семейството ти да сте много щастливи и само хубави неща да ви се случват!Прегръщам те силно,ти си герой!!!

# 579
Поли, честито и от мен. Пожелавам ви от тук нататък само здраве и много щастие. Малката Паола е просто прекрасна! На теб бързо възстановяване Hug
Диди, пожелавам ти всичко да мине бързо и безпроблемнно Hug

Нашата адаптация в яслата за сега не върви. Реве по 1-2 часа почти нон-стоп и аз отивам да го прибера. Надявах се, че като са го гледали бабите и е свикнал да не е с мен по-бързо ще свикне, но надежда почти не ми остава. Моята отпуска свършва и от другата седмица таткото ще го води, дано с него не плаче толкова, защото ще се откажа.

Лек ден на всички.

# 580
  • София, Борово
ее, 21.10.09 де:)))
в бременна деменция съм, а и з амен още е м. 9, нали правя ДДС за м. 9 - професионално изкривяване. При мен има проблем и с годините, покрай годишното приключване Laughing

# 581
Отдавна не съм писала тук,но не мога да пропусна  Heart Eyes
Честита щерка  Поли! Да е жива и здрава и много щастлива! И мама да се оправя бързо!

# 582
честита дъщеричка на Поли и Делян,нека господ дари това мъничко създание с много късмет в живота,защото го заслужава най-много.Поли а на теб бързо възстановяване и скорошно прибиране в къщи  Hug
честити рожден ден и на Вивиан и на Деси.а на патерици  bouquet

# 583
  • София...........
Честито на Поли!Да е жива и здрава малката ! Бързо възстановяване на Мама Поли!

# 584
ДА НИ Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА ПАОЛА!!! МНОГО СЕ РАДВАМ ЗА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО - ДАНО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО МИНЕ БЪРЗО И СКОРО ДА СЕ ПРИБЕРАТ ПО ЖИВО И ЗДРАВО!

Диди, рядко пиша, но редовно чета - ще стискам палци и на краката!!

Общи условия

Активация на акаунт