Дългокърмещи майки - да пообщуваме - част 24!

• 28 446
  • 797
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Вече е голяма, не пада. Преди се е случвало 1-2 пъти, та и аз бях нащрек постоянно.

# 61
  • София
Ах, колко по-забавен стана секса след като детето окупира спалнята ни! Преоткрихме апартамента във всичките му кътчета  Crazy
 Щом хлапето се върти,  сложете столове, възглавници или шумкащи торбички по краищата на леглото. Какво ли не съм измисляла докато и моя се въртеше.

Митко с нищо не го плаша и няма да го плаша, но знае какво е "пари",  "жарка" и "хапе" . Използвам тези думи само по предназначение.

Та в крайна сметка Спок на кое мнение е?

Свекърва ми:"Цицата веднага предлагаш! Нито го оставяш да огладнее, че да яде, нито ще му се развият дробчетата! " Пък аз мислех, че само малките бебета трябва да плачат за дробове  Mr. Green

# 62
Ние с цел предпазване от падане сме разглобили спалнята и сме сложили матраците на земята, но все пак слагаме и един стол, че много се върти и без него постоянно ще се изтъркулва.

# 63
Адди що да се обяснява, според предишните поколения малките са ... малоумни. Майка ми се изумява как разбирала Емма, и не пропуска да натърти колко тъпички сме били ние  Joy

Аз от 5г не спя с мъжа си, на спалнята бях 3г с едната, от почти 2 с двете щерки. Казали са момичетата, ползваме другите стаи   Mr. Green
Каката макар почти на 5 все още се върти лудо, та като ме няма на спалнята наобикалям краищата в възглавници, усетят ли препятствие се връщат по местата  Laughing

# 64
  • Бургас
Приспиваме детето и се "мятаме".  Laughing в другата стая. Първият сън е най-тежък и дълъг и вероятността да ни изненада е почти нулева  Laughing

# 65

Аз от 5г не спя с мъжа си, на спалнята бях 3г с едната, от почти 2 с двете щерки. Казали са момичетата, ползваме другите стаи   Mr. Green
Каката макар почти на 5 все още се върти лудо, та като ме няма на спалнята наобикалям краищата в възглавници, усетят ли препятствие се връщат по местата  Laughing

Същият случай сме и ние - спим си спокойно по цяла нощ, докато таткото си хърка в другата спалня. А казах "тайна", защото това ми хрумна, прочитайки провокативния въпрос  Mr. Green

# 66
Схемата на непадане при нас е следната: леглото и до стената, до него плътно спалнята. Така няма мърдане. От ляво и е стена, от дясно мама, от към главата стена, от към краката скрин   Laughing Заградена сериозно. Спалнята ни и леглото и са на едно ниво.
За секса... фантазия  Mr. Green

# 67
Здравейте мами! Аз още не съм в групата на дългокърмещите, но младежът ми на крехката възраст от 6.5 месеца се е обзавел с два реда зъби  Mr. Green ooooh! Предполагам се сещате какво ще питам - еми хапе това дете, и като изкрещя започва да ми се смее много рдостно. Тази вечер чак ме разкърви малко...  ooooh! Кажете някакви тактики за справяне със ситуацията....

# 68
Захапе ли, взимаш си гърдата  Crossing Arms Отначало ще се сърди, после ще се светне защо остава без мляко и че е по-добре да не хапе. Поне при нас подейства. Захапеше ли се, поне час след това не давах да цока.

# 69
ох не е шега работа това с хапането NaughtyАз проблеми лично никога съм нямала,но майката на една приятелка,когато е била бебе  е отхапала зърното на баба Rolling EyesСега баби и е без зърно.Направили са и операция веднага,зашили са я там.... и така.Та затова де,да се смееш ли да плачеш ли?!

# 70
Той хапе вечер, когато се опитва да се приспива на гърдата. Вече се е насукал, в смисъл нахранил, но от известно време не заспива лесно както преди и като цяло си сменя режима явно. И хем се дразни, че му се спи, хем му се суче, хем не му се суче и си играе  #Crazy Но тази вечер в крайна сметка успях да го приспя без гърдата. Иначе през деня като суче, за да яде, няма маймунстване, поне засега Simple Smile

# 71
и аз никога не съм оставяла Алина да реве, взимам си я, давам и да цока и си заспиваме блажено и двете Flutter

не ме е хапала до ден днешен, в момента има 12 зъба

# 72
  • София
Не знам дали е много подходящо това, което ще предложа, но при Митко действаше  Rolling Eyes . Когато иска да цока, но млякото продължава да да си тече, той захапва, пуска, захапва, пуска,  нервира се хапе и аз тогава започнах да му давам биберон.
 А в библиотеката има статия за хапещите бебета и пише да не му позволяваме на хлапето така. Просто ако хапе няма цок. Гадното е, че това означава да удължиш приспиването мнооого време, но по добре така за кратко, отколкото да търпиш хапане.

# 73
И госпожицата ме хапеше, като беше горе долу на тази възраст, но нямаше ни един зъб Simple Smile Хапеше и като извикам се кикотеше. Аз и се скарвах, няма цок, тя вау, аз и давах и така.. сега пак от време на време хапе, но вече съз зъби. Прави го точно преди да заспи, гърдата и се изплъзва и тя решава да я сдъвче.. не знам какво да правя в този случай.  ooooh!

# 74
Привет! Не съм в час какво обсъждате в момента, но спешно се включвам да питам нещо, понеже не се сещам къде другаде да го направя. Разболях се от летния грип онзиден, Настя вече е добре сякаш, вчера акото и беше рядко и плачеше поради зачервеното дупе, мазах я със Судокрем, дали от него или защото днес не е акала, но дупето се успокои вече. Проблемът сега е моето състояние - разстройството ми е ужасно, вода буквално, и най-лошото, мисля е, че се изтощих, заради кърменето, нейните набези са още повече сега като я храня оскъдно с твърда храна. И мигрена имам, непрекъснато ми се повръща (а иначе само първия ден повърнах всичката си храна, но наведнъж), ужасно зле станах вече днес - просто чувствам, че съм се обезводнила или по-точно обезсилила от липса на свястна храна, защото ме е страх да ям кой знае какво.
Затова искам да ви питам нещо ВАЖНО: знаете ли колко време след АБ мога да кърмя пак, да и дам да се опитва поне, щото не се знае дали ще имам кърма, тя и сега страшно намаля за 2-3 дни. Та днес нямах друг избор и се обадих на ЛЛ за спасение - изписа ми (по тел.) Деган 1 ампула, след половин час през 8 часа по 1 ампула гентамицин и вода с лимон да пия. Каза, че смята, че за 2-3 дни ще се оправя от разстройството. Голям проблем ми е сега детето. Тази вечер баща и я приспа и успя много бързо! А толкова го беше страх! Само, че отказва да отиде за през деня при техните, страх го е да не ги притеснява. Дано се съгласи, защото утре като се събуди и ме види, не ми се мисли какви ревове ще изреве... А още не се е оправила да си яде нормална храна, така разчиташе на кърмата ми! Толкова ми е мъчно... И иконките не стигат да го покажа.

Общи условия

Активация на акаунт