ПЕРЛА-борбата за една споделена любов 10

• 29 827
  • 459
  •   1
Отговори
# 45
Момичета видяхте ли, че вече филма ще бъде от понеделник до сряда, така го рекламираха сега. Интересното е че в програмата на бтв го има и в четвъртък.

# 46
 Thinking Какво ли са намислили за четвъртък newsm78

# 47
хайде и от мен запис

# 48
Аз гласувах за Инджи, но се чудех дали да не пиша и Пънар Laughing

[quote ]
О, да... ББ А и като роди Инджи Мехмед ми е много забавен!  Laughing
ББ въпрос: Защо е много забавен?! Как се държи, в кой епизод е това, да го потърся във вбокс?

Тези серии ги няма аще на български. Те са на арабски и много напред. ББ Забавен е защото Инджи то зарязва нарочно сам с бебето и той сменя пелени и подобни, а има една сцена когато двете с Шереф се крият в коридора да го видят как се оправя с бебето и той като се притеснява какво да прави ми беше много смешно. Но това е след 70 серия по техните, след като той се налага сам да си изроди бебето, защото Инджи на няколко пъти има фалшиви позиви че ще ражда и паникьосва всички. Когато наистина започват родилните и болки, никой не се хваща и двамата тръгват с Мехмет, но не успяват да стигнат болницата и тя ражда в колата.

# 49
  • София
хммм, пак ли ще има нещо четвъртък  Crossing Arms аман

ББ: тя Инджи роди в колата  Wink Даже в последната серия е пак бременна и Мехмет я бъзика, да внимава, че да не роди пак в колата

# 50
  • Стара Загора
Аз гласувах за Инджи, но се чудех дали да не пиша и Пънар Laughing

[quote ]
О, да... ББ А и като роди Инджи Мехмед ми е много забавен!  Laughing
ББ въпрос: Защо е много забавен?! Как се държи, в кой епизод е това, да го потърся във вбокс?

Тези серии ги няма аще на български. Те са на арабски и много напред. ББ Забавен е защото Инджи то зарязва нарочно сам с бебето и той сменя пелени и подобни, а има една сцена когато двете с Шереф се крият в коридора да го видят как се оправя с бебето и той като се притеснява какво да прави ми беше много смешно. Но това е след 70 серия по техните, след като той се налага сам да си изроди бебето, защото Инджи на няколко пъти има фалшиви позиви че ще ражда и паникьосва всички. Когато наистина започват родилните и болки, никой не се хваща и двамата тръгват с Мехмет, но не успяват да стигнат болницата и тя ражда в колата.

Благодаря! Hug  bouquet

# 51
Моля някой да каже,кога ще се появи тази Нихан.В кояя серия да я очакваме?

# 52
  • Sofia
сега в сериите в понеделник трябва да се появи, най-късно във вторник

# 53
  • Пловдив
Чакай да се запиша, че като ви гледам с каква скорост развивате темите, ще ви загубя Laughing

# 54
И аз се примъквам в темата Joy Joy

# 55
И аз благодаря за обяснението относно имената. Моля, кажете в какво се провини  Енгин?

# 56
  • София
Цитат
Моля, кажете в какво се провини  Енгин?

ББ: той е психопат и отвлича Инджи

# 57
момичета какво е това ББ newsm78

# 58
Развитието на филма напред,но се пише с бели букви,за да може който не желае, да не знае какво ще се случи в предстоящите серии.

# 59
Развитието на филма напред,но се пише с бели букви,за да може който не желае, да не знае какво ще се случи в предстоящите серии.
  bouquet благодаря да не се чудя вече за какво става въпрос  Laughing разясни ми се

и да попитам някой има ли представа колко серии по нашите ще е филма?

Общи условия

Активация на акаунт