ПЕРЛА-борбата за една споделена любов 10

• 29 828
  • 459
  •   1
Отговори
# 60
Около 160 Peace

# 61
  • София
И аз се кандидатирах за мястото на Шерефката, иначе ми е много забавна, внася някакъв колорит във филма. Flutter
Много интересно ще става от тук нататък!!! С удоволствие чета ББ и пак не пропускам серия.  PeaceДано не го спират в четвъртък. Sad

# 62
Някъде споменаха че ще са 130 по нашата ТВ.

# 63
Някъде споменаха че ще са 130 по нашата ТВ.

Да около 130 ,казаха че ще са 128

# 64
Възможно е,не споря Wink

# 65
Около 130. Когато са обсъждали филма в предаването "Тази сутрин" са казали 128 серии. Така е коментирано в първата тема. Със сигурност ще са по-малко от 150.

# 66
Привет и от мен! Относно броя на сериите изчислих, че както нашите са ги сглобили, би трябвало да гледаме между 124 и 129 серии, но това е чисто математически.

# 67
  • София
В по-предишните теми някъде сравнявах двата филма Перла и Мелодията на сърцето,без да гледам Мелодията се изказах,че Перла ми е много по-интересен,НО сега след три нощи гледане в нета на сериите на Мелодията установих,че и този филм е прекрасен,страхотен,толкова ме разтърси,дори ми стана по-интересен и от Перла,та даже Кенан външно май ми харесва повече и от Мехмед newsm78 Незнам  и двата филма са супер,не мога да си гледам децата като хората от турски сериали.Не смея да започна Сълзи над Босфора,че тогава няма спане Joy Joy Joy

# 68
Ами той „Сълзи над Босфора„ свършва след 2 седмици,няма смисъл да започваш да го гледаш сега Peace

# 69
Въпрос ББ: Нали щяха да намушкат Мехмет в затвора и Инджи-то да му дава бъбрека си? Че казах така на колегите на мъжа ми и той ме обвинява, че съм ги излъгала Mr. Green

# 70
Въпрос ББ: Нали щяха да намушкат Мехмет в затвора и Инджи-то да му дава бъбрека си? Че казах така на колегите на мъжа ми и той ме обвинява, че съм ги излъгала Mr. Green

Това е към по- последните серии. Споко, не си ги излъгала.  Wink

# 71
И аз съм за Пънар

# 72
# 73
Здравейте, откакто ме нямаше сте изписали няколко темички...браво, но не мога да ви изчета сега.Ще стане през следващите дни.За анкетата...гласувах естествено за Инджи, как иначе бих била толкова близо до Мехмед Laughing.

# 74

Това е към по- последните серии. Споко, не си ги излъгала.  Wink

ББ Искаш да кажеш че пак ще влезе в затвора?   Sad

Общи условия

Активация на акаунт