Fragancedirect.co.uk- 3

• 43 978
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Днес получих сета със спиралата Lancome Virtuose  Party! Много доволна съм. Няма разлика с предлаганите в квалитетните магазини тук  Peace. Според проверката на кода за датата на производство излезна това 2008-7-8.
Определено ще поръчвам пак  Flutter.

# 76
И аз си получих Burberry-ta  Party поръчани на 13.08,шипнати пак тогава Simple Smile супер са  Hug

# 77
  • София
Аз още си чакам моята от 13,дано утре дойде.

# 78
  • Варна
Аз още си чакам моята от 13,дано утре дойде.

Ще дойде! Получих 2 поръчки от същата дата. Едната дойде вчера, другата-днес.

# 79
  • Пловдив
Момичета, според вас кой аромат е за предпочитане, като свежест, трайност и т.н. -
или
Имам бегла представа за 5-то Авеню от преди доста време (беше ми харесал), и абсолютно никаква идея за Арден Бюти  newsm78. Втория ме изкушава с удобните си малки патрончета за чанта  Crazy. С една дума, моля по-просветените за тези аромати да си кажат мнението  Flutter Praynig!

# 80
Лично на мен 5-то ми е много тежко,едно такова бабешко  newsm78,другия аромат не го знам .но,разбира се това е мое мнение Simple Smile аз си падам по сладките аромати,burberry,alien,angel,the one,addict,jungle,presila..... Crazy

# 81
  • Горна Оряховица
http://www.fragrancedirect.co.uk/invt/0016364&cm_vc=productpage
може и да сте коментирали, но някой вземал ли е това?

и освен това някакви впечатления за крем за лице... не за бръчки за "освежаване"  Party

# 82
Mомичета, вчера поръчах два парфюма и понеже сумата надвишава  определен лимит, автоматично ме прехвърли на поръчка с тракинг номер.При вас получавало ли е е така?Аз се върнах на предната стъпка и раделих поръчката на 2пъти .На всичкото отгоре ,нито един код вече не ми хваща.Вместо да те поощрят ,след като поръчваш за по-голяма сума, те ме прехлъврлят на такса за доставка за 9 лири.
Иначе на статистиката да дам отчет:
Дизел -мъчкия с фромата на юмрук и
Черната Маргаритка на Марк Якобс поръчах.
После ще дам отзиви.И двата ги поручах "на сляпо",само по пирамида и коментари:)МЪжо още си чака един парфюм  от американците, та рекох да го зарадвам,малко да му замажа очите Whistling

Сета на ЕА 5-то авеню го получих миналата седмица.Не ми допада особено аромата.Нищо особено не  е,а и при мен няма никаква трайност, но то си е индивидуално.

# 83
Да дам отзиви за лилавия Covet - много е приятен и траен. Колежка също го хареса и сега ще поръчвам пак.

# 84
Браво на тебе,Бисерка!
Изобщото не бях видяла черната маргаритка,че е в наличнаст.Пак ще се охарча ooooh!

# 85
MNG, и аз на първо гелдане не го видях, но после написах МЯ в полето за търсене и ми излезе.Гомеми колебания имах, дали да не е Блуш-а ,но надделя при маргаритката красивото шишенце:)Дано да е тарен, че в парфюмната темичка четох,че при едно момиче не е особено траен...

# 86
Но аз се притеснявам,че е над 60 долара.Аз досега съм поръчвала винаги под 40 лири или 60 долара.Някой беше писал,че над тази сума може да ми ги спрат в митница за обмитяване и да ходя да освобождавам пратката оттам?!Дано не е така!А иначе девет лири за тракинг е дабре,защото и отделно да беше поръчала парфюмите,щеше да ти излезе 6 лири и то без тракинг.
Стискам палци Peace да не съм права за митницата,ще чакам да пишеш като ги получиш дали са ти ги доставили до пощенския клон.

# 87
Обаче като се замисля,на кашончетата ми от фрагрансдирект май не беше отбелязана сумата от стойността на пратката,така че едва ли ще ги спрат в митницата.Н е исках да те притеснявам наистина,просто и аз се чудя да поръчвам ли ... Hug
Блъш е и в моя списък на желаните.

# 88
MNG, ето този "детайл" съм го пропуснала при поръчката.Имам горчив опит още преди  БГ да влезе в ЕС с плащането на мита...
Дали пък да не им пиша, да ми кенселират поръчката,че ако се окаже ,че и мито трябва да се плаща, златен ще ми излезе парфюмчо:(Знам, че американците винаги пишат на кашончето стойността (от другия сайт) , но на този сайт пратките не съм ги огледала ,дали има на видно място да е обявена стойността на съдържанието newsm78Х
Благодаря ти, че ми напомни, поне имам време д аразмисля да кенселирам(ако приемат)  bouquet

# 89
http://www.fragrancedirect.co.uk/invt/0016364&cm_vc=productpage
може и да сте коментирали, но някой вземал ли е това?

Страхотен сет! Дъщеря ми си го поръча и е много доволна. Ако обичаш да си глезиш ръцете и крачката ще ти хареса със сигурност. Куфара е метален и тежи доста. Казвам ти го в случай, че поръчваш и други неща. Защото ние като го поръчахме се бяхме пооляли откъм сетове и си получихме поръчката на четири части в различни дни. И беше едно треперене..... "Ами това дали ще дойде, ами другото...."  Laughing
Пропуснах да кажа, че е китайско производство. Но си струва! Naughty

Общи условия

Активация на акаунт