Чл. 32 от Конституцията

• 2 983
  • 39
  •   1
Отговори
# 15
В САЩ например не смятат изневярата за голям грях освен ако не става въпрос за пари - т.е. ти трябва да докажеш че вразката на партниора е навредила финансово на брака ви.... Rolling Eyes
Тук не става въпрос дали изневярата се приема или не .Тук става въпрос Е ЛИ Е намеса това в личния и семейния живот на гражданите в който никой няма право да се бърка  или не.?От друга страна, естественно, че една такава любовна връзка, се отразява на семейния бюджет (ако е мъж с любовница - не казвам, че няма любовници които да издържат любовника си).

# 16
Може да бъде намеса, ако не е желана и от двамата и е дошла да се меси. Абсурдно звучи твърдението, че се е намесила, защото тя не се е намесила, а са я замесили в семейния живот. Ако някой трябва да бъде съден-това е човекът, който я е замесил, не знам дали има член в Конституцията, който да го позволява.
Моят личен съвет, без да съм юрист, е да си изясниш отношенията с другия член на семейството си. Любовницата да не е някой змей-дошъл и отвлякъл невинното мъжле? Той се е женил за теб, не тя. Той има семейство, не тя. Така че, чия е вината за намесата в семейството  newsm78
Чудя се какво ли още ще прочета на тази тема. Да съдиш любовницата на мъжа си за намеса в неприкосновеното семейство- ей такова нещо за пръв път чувам  ooooh!

# 17
Може да бъде намеса, ако не е желана и от двамата и е дошла да се меси. Абсурдно звучи твърдението, че се е намесила, защото тя не се е намесила, а са я замесили в семейния живот. Ако някой трябва да бъде съден-това е човекът, който я е замесил, не знам дали има член в Конституцията, който да го позволява.
Моят личен съвет, без да съм юрист, е да си изясниш отношенията с другия член на семейството си. Любовницата да не е някой змей-дошъл и отвлякъл невинното мъжле? Той се е женил за теб, не тя. Той има семейство, не тя. Така че, чия е вината за намесата в семейството  newsm78
Чудя се какво ли още ще прочета на тази тема. Да съдиш любовницата на мъжа си за намеса в неприкосновеното семейство- ей такова нещо за пръв път чувам  ooooh!
Оф, ама къде видяхте, че лично аз имам даден проблем. Четях конституцията тази вечер(просто попаднах на нея, и се замислих върху този член), в крайна сметка точно този член, може да има обширно понятие. Не само към една такава връзка, а и към всички други странични хора, които пряко или косвено вредят на семейните ви отношения, което респективно е вашият личен живот. Руска се по майтапи - и вие тръгнахте след нея с нагласата, че това засяга лично мен.

Последна редакция: пт, 14 авг 2009, 23:13 от edi6006

# 18
... защото тя не се е намесила, а са я замесили в семейния живот...

Дааа, слагат й превръзка на очите, белезници и я отвличат.  После я...
Горкана.

# 19
... защото тя не се е намесила, а са я замесили в семейния живот...

Дааа, слагат й превръзка на очите, белезници и я отвличат.  После я...
Горкана.
Нали така Силви_ - и аз това казвам.

# 20
 Laughing Късметлии са мъжете ви, имат много разбрани женички.
edi6006 , пускаш тема с въпрос, затова отправям отговора към теб. Дали имаш или нямаш кокретен проблем аз не мога да знам, а и не съм се замислила особено силно.

# 21
Laughing Късметлии са мъжете ви, имат много разбрани женички...

Ааа, бързаш с изводите, чакай да се опознаем  Joy

edi6006, как ти хрумна за този член? Mr. Green

# 22
А па в член ненамкой си от семейния кодекс пише,
че всичко придобито по време на брака е общо Mr. Green
Т.е.- ако има налична придобита любовница,
можеш спокойно да й нашокаш репата Mr. Green Joy

# 23
  • Бургас
Дано авторката да не остане разочарована, но въпросният член не важи за любовниците, а за държавата.
Щото Конституцията не се тълкува член по член, а в цялост. И смисълът на въпросния член е, че държавата няма право да се меси в личния ти живот. Както и медиите - виж в тази връзка втората алинея от въпросния член.

И никой да не бърка в телефона и скайпа на половинката, щото #2gunfire

Чл. 34.
(1) Свободата и тайната на кореспонденцията и на другите съобщения са неприкосновени.

# 24
Laughing Късметлии са мъжете ви, имат много разбрани женички.
edi6006 , пускаш тема с въпрос, затова отправям отговора към теб. Дали имаш или нямаш кокретен проблем аз не мога да знам, а и не съм се замислила особено силно.
Ами да ,с въпрос е . Но въпроса неозначава,че  имам даден проблем или подобно. Но както и да е, ще се отклоним много от темата. Та, Е ЛИ Е ИЛИ НЕ

# 25
Laughing Късметлии са мъжете ви, имат много разбрани женички...

Ааа, бързаш с изводите, чакай да се опознаем  Joy

edi6006, как ти хрумна за този член? Mr. Green
Писах вече.

# 26
А па в член ненамкой си от семейния кодекс пише,
че всичко придобито по време на брака е общо Mr. Green
Т.е.- ако има налична придобита любовница,
можеш спокойно да й нашокаш репата Mr. Green Joy
Еиииии Руске, Руске. Тука мари булка е Конституцията. Къде отиде на СК  newsm78 newsm78

# 27
Дано авторката да не остане разочарована, но въпросният член не важи за любовниците, а за държавата.
Щото Конституцията не се тълкува член по член, а в цялост. И смисълът на въпросния член е, че държавата няма право да се меси в личния ти живот. Както и медиите - виж в тази връзка втората алинея от въпросния член.
И никой да не бърка в телефона и скайпа на половинката, щото #2gunfire
Чл. 34.
(1) Свободата и тайната на кореспонденцията и на другите съобщения са неприкосновени.
В чл. 32 , ал.1 не пише никъде, че държавата нямамправо да се меси в личния ти живот. А Главата е втора.
ОСНОВНИ ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА ГРАЖДАНИТЕ

# 28
  • Бургас
Вземи, та прочети цялата Конституция, вместо да се Фащаш за отделен член.
Можеш да прочетеш също историята на Конституцията, както и това за какво служи тя.
В никакъв случай не е, за да наказва любовниците, бъди сигурна Wink

Щото ако я тълкуваме по начина, по който ти я тълкуваш, ето:

Чл. 44.
(1) Гражданите могат свободно да се сдружават.

Значи Конституцията разрешава една любовница да се сдружи с моя примерно. Сексуално Laughing

И след толкоз теми за любовници не е лошо да се измисли един закон срещу тях, ама ха... #2gunfire

# 29
Вземи, та прочети цялата Конституция, вместо да се Фащаш за отделен член.
Можеш да прочетеш също историята на Конституцията, както и това за какво служи тя.
В никакъв случай не е, за да наказва любовниците, бъди сигурна Wink

Макар че след толкоз теми за любовници не е лошо да се измисли един закон срещу тях, ама ха... #2gunfire

Tintina - на тези теми мнооого чета. Хоби (къде за добро къде за лошо). Но , като подадеш жалба или иска за да се възстанови правото ти се основаваш на член от закона(като примерно - чл. 72 от СК, или при наказателните се води дознание по чл. 131 и прочие). В случая аз се основавам именно на този член и алинея от Конституцията.
П.П - главата е озаглавена - ОСНОВНИ ПРАВА НА ГРАЖДАНИТЕ - не на държавата

Общи условия

Активация на акаунт