АКО

• 2 365
  • 16
  •   1
Отговори
преди време четох един разказ, казваше се "Ако", нито помня кой беше авторът, нито къде точно го четох, но май беше качен онлайн. двойка пътува във влак, в купето седи човечец с вълшебна кутия в ръка, казва се Ако... заговарят се, пожелават да научат как би им се развила съдбата, ако не се бяха срещнали еди-как си, въртят-сучат, оказва се, че както и да им се развива животът, накрая пак биха го завършили заедно.

моля ви, ако знаете къде мога да го видя този разказ и от кого е, да ме светнете. сърдечно благодаря!

ако искате, можете и да поразсъждавате върху съдбата, ама може и да ви е писнало все пак.

# 1
Ако знаех за какво говориш, щях да ти дам линк.

# 2
Не вярвам, че каквото и да правиш резултата е един и същ. Хипотетично живота на човек има много различни развития, комбинацията от шанс и личен избор определя това, което в крайна сметка се превръща в изживяната реалност. И тя е само една, за съжаление, не ни се дава право на undo или restart.

# 3
Паси, не си права.
А, ако Левски беше с ботуши?...а Ботев с каска?
А, ако баба ти беше мъжка? А? Whistling Joy

# 4
С вълшебна кутия в ръка, казва се ако. Прилича на клозетна литература.

# 5
За конкретният пример във въпросният разказ,си мисля,че е точно така.Аз личновярвам,че има план на живота ми,и че каквото и да правя,някои неща и събития така или иначе ще се случат.Аз мога в малка степен с някакви действия,решения или избори да забавя и да променя естеството на някое събитие,но това е всичко.Щом трябва да стане то рано или късно ще се случи

# 6
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
Казва се "Ами ако", на Айзък Азимов.

# 7
В тая връзка, съм чувала да казват "Ако баба беше мъж, щяхме да й викаме дядо" или нещо подобно....
Иначе да - "ако" е голяма дума. Ще го прочета и аз това. Заинтригува ме Simple Smile

# 8
# 9
Прилича на клозетна литература.
дано знаеш за какво говориш.

Seanon, ana_karenina, бинго!

# 10
Е, слагайте ударения, ако може, на заглавията, де.

# 11
господине, ако бяхме толкова изрядни гости, нямаше да сме толкова нежелани.  Crossing Arms не се притеснявай обаче като домакин да сложиш ударението, където му е мястото.  Peace

# 12
Я, за хубаво разказче ставало дума тук Simple Smile

# 13
господине, ако бяхме толкова изрядни гости, нямаше да сме толкова нежелани.  Crossing Arms не се притеснявай обаче като домакин да сложиш ударението, където му е мястото.  Peace

Пеписедемнайсе, госпожо, госпожице или господине. Кои сте вие, неизрядните гости? Защо аз да съм домакин и защо да слагам ударения?

# 14

Пеписедемнайсе, госпожо, госпожице или господине. Кои сте вие, неизрядните гости? Защо аз да съм домакин и защо да слагам ударения?
господине, едни ми говорят, че ми било неграмотно писането, ти ми държиш сметка на ударенията, утре някой и главни букви ще занастоява да слагам, където трябва и където не трябва. как да се почувствам у дома си и да пожелая да се настаня трайно в този форум, след като си представям с какво оборудване бихте ме посрещнали... ами ако

не се притеснявай от притесненията ми, но ми е малко неудобно да спамя собствената си тема, пък на теб явно не ти е неудобно да ме предизвикваш.

Общи условия

Активация на акаунт