ЮЛЧЕТА 2009 - ТЕМА 3

• 13 384
  • 291
  •   1
Отговори
# 270
Снощи не можах да отговоря. Всичко е добре с бебка,просто много повръщахме. Обилно повърна в 5 сутринта,после през целия ден и течеше по устичката мляко, и вечерта в 9 преди да нахраня пак течеше мляко и аз се изплаших вече,защото никога не е било така. Заведохме я и казаха че повръщане се брои когато е обилно ,като количество колкото мъжка длан. Предупредиха ни че върлува вирус с повръщане и температура. Много се изплаших,добре че всичко е наред. Да се похваля ,снощи като ни изтеглиха бяхме 5040кг (но не сме акали от 3 дни ).

# 271
Айде Варненки на среща - в Морската, докато временцето бива Party
Днес, 17.30 ч., летния театър!!! всички желаещи са добре дошли  Hug

# 272
Айде Варненки на среща - в Морската, докато временцето бива Party
Днес, 17.30 ч., летния театър!!! всички желаещи са добре дошли  Hug

Еха от кога чакам за среща на Варненки мами и бебета аз съм там Hug

# 273
Момичета, я кажете .. тези, които бяхте на море или ще ходите скоро с бебетата. Как си организирахте спането - хотел, при роднини или собствено жилище. Тук си заформихме една караница с майка ми, а снощи и сестра ми я подкрепи  ooooh!, как така с толкова малко бебе на море и колко било страшно нехигиенично в хотел. А на плажа как щял да му се навява мръсен пясък. Обясниха ми, че съм егоистка, ама аз понеже си знам, нещо не се засегнах особено.

# 274
  • София
Карелия,и аз не бях чувала и го видях случайно в Пикадили.Оказа се добро попадение Wink
Jillian,паркирането в Борисовата не е никакъв проблем-има паркинг до нац.стадион,при това безплатен,а можеш да влезеш и откъм "Драган Цанков"(до Капитолия) и да паркираш до стадион "Бълг.армия" Peace
Lilcho,добре,че разходката до док е била само за успокоение Hug

# 275
На бебо нещо му има в окото #Crazy! Като парцалче стои и постоянно му залепва окото и стават гурлички. Почиствам го с памуче и преварена вода от време на време , но незнам дали е достатъчно....Дали да звъня на доки ?

# 276
  • София
karelia79, благодаря добре са бебчета. Само дето изкарахме тоя вирус с повръщане и температура и върнахме в теглото. Маги не надава така добре като брат си(може би защото е на кърма), но утре сме на консултация и ще видим какво ще каже педито. Я кажете за тази ваксина Пентаксим (дифтерия, коклюш, детски параелич и още нещо) нашто педи казва, че е по-добре да се закупи, защото алтернативната ваксина, която плаща касата не била хубава. Някой наясно ли с подобно нещо?

# 277
Jillian, ние заминаваме в събота та ни е прясно. Първо бяхме резервирали апартамент в хотел (да има повечко място), но после се отказахме заради шумутевицата, чакането по асансьорите. Вкрайна сметка наехме апартамент в един комплекс и там спокойно ще се паркираме поне за седмица.
На бебока ще си му нося негови чаршафи, хавлии, пелени, няма да има допир до чужди такива.
Педи ни посрещна с думите -> айде бе, не отидохте ли вече на море ! Тя е абсолютно за, да заведем малкия...

Така че не слушай мн роднините Peace

# 278
 Момичета, кокичета, има ли мами в раьона на Хаджи Димитър, Стефан Картаджа, Сухата река ... да бутаме колички заедно, че ще изперкулясам вече. Имам нужда да обсъда с накой като изляза как не сме спали и от сорта, че сме и нови в квартала и нямам много познати  Laughing ако има желаещи да пишат на лични.

Охх, с моя тези дни много се караме и май най-лошото е , че аз съм виновна. Има той една колежка от университета с която са голеееми приятели. Само, че мене отгодини ме гложди, че не са само приятели. Въпреки, че тя се омъжи преди няколко месеца, ама те с нейния все се дрънкат. Та преди няколко седмици ги видях на една СНИМКА ПРЕГЪРНАТИ и изобщо не изглеждаха приятески, а той ми се кълне в детето, че няма нищо. Днеска една нейна приятека беше изкоментирала във фацебоок под друга снимка на която са заедно колко си били отивали .... и на мен пак ми се дорева..... искам да му вярвам и ниукога не миу е давал поводи за ревност, обачееее сега съм се побъркала. Най-гадното е, че постоянно сме заедно с тях (няе и мъжа и), а аз вече всичко гледам под лупа и не знам как да спра ... а той вече само като го питам за нея и почваме да се картаме и ми казва, че от няма нищо сме щели да се скараме и, че моето било параноя. Може и така да е. Обаче нашата количка ни я беше обещала една моя приятелка от Пловдив. Една вечер моя тръгва да я вземе от там в 18.30 след работа. Знае, че с детето го чакаме за къпане .... Той се прибра в 24.15 каза, че в Сф на изюлиьзане имало задръстване и до  като зареди станало 19.30 и в толкова излязъл от сф. Вечерта до като храня малкия телефоина му насреща ми (а аз знаех, че въпшосната госшпожа е командировка точно тогава в Плд) и какво да видя, мойчкият и звъннал точно в 19.30 на излизане от сф. Сутрина го питам кога са се чули и той ме излъга - за първи път от както сме заедно, като видя, че знам ми каза, че са се видели за 15 мин.... и ме бил излъгал защото съм щяла да го направя на въпрос. Оххх много съжалявам, че ви натоварих с това, но много ми тежи вече и ще се пръсна ако не споделя. А иначе желание за секс не му липсва - въпреки, че не мога за съжаление ама като влезем да се къпем заедно виждам, че не съм му безразливна въпреки стрийте и килограмите  Embarassed и найстина виждам, че съм се вкарала в някакъв филми има нещо об
о и с тъпите депресий ама как да се осъзная не знам ...

# 279
sanitamm, в Пентаксима има допълнително и ваксина за менингит -  това е разликата с ваксината по здравна каса.

# 280
Видях че сте говорили за секретчето в очите но преди малко нямах време да прочета , бях се ошашкала #Crazy....мисля че нашето е от снощи като го къпахме май му е останала пяна в очето и затова сега е така..дали да се обадя на педиатърката или ще се изчисти само? Confused

# 281
  • варненка от София
Привет и от мен момичета, днес сме на вълна колики и мрънка постоянно, сега е в затишие, та сядам да ви нагледам.

За варненската среща, там сме, пълен пакет, мама, тати, кака и аз.

Санитам, напълно е нормално и двата варианта, на акане и на пропускане с дни. Особено кърмените бебета могат да не акат до седмица и това не се счита за ненормално. Така че имаш си две бебета напълно нормални. Пиши повече как сте, как се справяш с двете мишлета, коликите мъчат ли ви и такива ми ти неща.

Иначе относно ваксините и пентаксим, ето една новина, която няма да ни огрее за съжаление, но поне реимунизацията на годинка и нещо ще е без пари. Цитирам от другата ми отчетна:

Цитат
А по повод ваксините да ви кажа: От април 2010 г. децата ще се ваксинират с Пентаксим, който ще се отпуска от РИОКОЗ, а не да се купува от родителите. Вече са приети промените и обнародвани в държавен вестник. Това касае повече тези които чакат бебчета другата година.

# 282
  • София
Хелоууу и от  нас  Laughing
Дейзи  Hug
Мамбинка, Драга, ще свърши мъката, няма къде да ходи. Надявам се че ще мине по-скоро, в най-лошия случай до края на 4ти месец  #Crazy
За софийската среща: аз мнооого, мнооого искам да се включа, но Борисовата ми е много далеч, а с тоз ревлив господин не знам как да дойда  Cry В тоз ред на мисли някой около Борово, Бели Брези, Бъкстон за съвместни разходки и оплаквания?  Laughing
Сириус, не се ядосвай. Май още ни тресат хормоните и сме малко по-така чувствителни, мнителни...всичко ще мине. Не ми се вярва да се кълне в детето човека и да те лъже  Hug
Мамбинка, как ти завиждам само за моренцето. Аз чакам с нетърпение септември за да отидем до Варна, но мен честно казано дългия път малко ме тервожи 

# 283
Я вижте в един друг форум/в гугъл ми попадна/ какво казва някаква др. Ганчева - "ТОВА КОЕТО Е БИЛО ОПАСНО,Е СТЕ НАПРАВИЛИ Е ПОСТАВЯНЕТО НА КЪРМА В ОКОТО-ТЯ Е ИДЕАЛНА ХРАНИТЕЛНА СРЕДА ЗА РАЗВИТИЕ НА БОЛЕСТОТВОРНИ БАКТЕРИИ-ОСОБЕНО НА СТАФИЛОКОКИ И СТРЕПТОКОКИ,КОЕТО Е МНОГО СЕРИОЗНО.ЗНАЯ,ЧЕ МНОГО ЖЕНИ НА ВЪЗРАСТ СЪВЕТВАТ МЛАДИТЕ МАЙКИ ДА ПОСТАВЯТ КЪРМА В ОЧИТЕ НА БЕБЕТАТА,НО ПОВЯРВАЙТЕ ТОВА Е НАРОДНО САМОЛЕЧЕНИЕ,КОЕТО МОЖЕ ДА КОСТВА ЗРЕНИЕТО НА БЕБЕТО ВИ!" newsm78

# 284
Felicity81 благодаря ти - имах нужда да чуя нещо подобно.

Ние със Стили бяхме на консултация нна 11, ама не ми е останало време да понапиша туй -онуй. детенцето е натдало 1.400кг и 2 см. Беше 5.050кг и 54 см (шишкото на мама  Hug ). Сега трябва да е повече. На 16-ти бяхме на чиста молитва. Ама още не сме отпразнували (чакаме госпожата да се върме от море - без нея не може  ooooh! ). Със сученето и ние сме така пуска реве пак търси - чудо - мене ми и намаля кърмата (защо ли  Thinking ) та давам и добавка. Купих и помпа медела суинг и съм мн доволна - добре, че я взехме - преди това имах една ръчна на бертони - леле мале само шишето си ползвам от нея. Та сега с яденето къде сучем когато е спокоен и има какво, друг път давам изцедена кърма от шише, а много често се налага и АМ за моя съжаление, колкото и да не ми се иска. Давам Friso HA 1  обаче и ние сме с повръшане и аз като Стеф се бях вкарала във филмите за пилорна стеноза и ГЕР и т.н. ама казаха, че щом детето натдава няма страшно, а и повръшането намаля малко, но мисля да давам сега Friso vom - дава се при повръщане и леки храносмилателни проблеми - педи каза, че е добре, ще видим и малчко какво мисли по въпроса.

Бях и на гинеколог вчера и съм възпалена - тия от тина киркова са за убиване, преди разждането отидох чиста, а сега според него това възпаление се дължи на гъби и каза и че заради това ме е боляло толков много при  luvbed и аз само си помислих - добре, че бяхме с презерватив, че да не го лекуваме и него. А иначе каза, че всичко си ми е зарастнало и болката при пишкане съшо е от това възпаление. Та сега слагах някакъв крем другата седмица пак ще го слагам и айде пак на преглед ....

Общи условия

Активация на акаунт