Момичета, вашите бебечета имат ли си гуша.Моята има и се чудя дали защото е бебе или е по наследство, от на мъжа ми страната имат.

просто гледайте бебчо да е нахранен, чист и гушкан - тези са му физиологичните нужди. Другото - ще спре от самосебе си. Кураж и с вас сме 

Още от малки усещат кое е най-доброто.А ти като дохранваш - как определяш по колко мляко да даваш като добавка?Може да ми е леко глупав въпроса
ходехме като сомнабули с мъжът ми.

Още от малки усещат кое е най-доброто.А ти като дохранваш - как определяш по колко мляко да даваш като добавка?Може да ми е леко глупав въпроса
, а имам и държавен изпит да взимам...как ще успея не знам!!!

, няма шанс скоро с татито да се нагушкаме на спокойствие, днес като поостанахме сами, малката реши да не спи и да реве....няма как и да я дадем на някой, живеем в къща и ще се усетят всички какво сме наумили

, ама ....
/ Мъжа ми каза, че я плюела /според мен се дразни на биберон на шишето/ дадох й пак изцедена кърма от шише / като пак не пропуснах да разлея , този път шишето не беше затворено както трябва/ - изпи я, но рева не секва и това си е. Размразих кърма , дадох й пийна малко, сложих на гърда и се унесе от умора и заспа.
Ще изчакам ден-два, да решим и ще ти пиша

Мен ме е страх...ами ако повърне и главата му не е настрани...?
Двойна гушка и ние си имаме,уж не е дебеличък пък такива бузи имаме и с тази двойна брадичка е много смешен 
много е сладък
Като се зазяпа и забравям че имам бебе,обажда се като огладнее.Ние нямаме режим на храненето когато си поиска и мама дава.Вечер прави все по големи паузи.Заспива към 22:00 и се буди към 3:30-4:00.
,но не мога да го сложа на дясно,той се върти много и няма значениекак го слагам той си се намества както той си знае.Пробвах да подпра гърба му че да няма как да се врътне,а то диването се кандилна по корем и пак си паркира главата на ляво...

докъм 20,30...че става вече тъмно