Епилепсия - накъде! тема 9

• 62 716
  • 715
  •   1
Отговори
# 75
И аз съм съгласна с gost 33!Не се доверявайте на никакви врачки,баячки, лечителки,екстрасенси!!!Те само могат да влошан нещата.От личен опит го казвам.Не си губете времето и парите напразно!!

# 76
Здравейте, честита ни нова тема! Дано в нея да има повече положителни неща. Ние минахме на ямр в сряда, в Токуда, беше много спокоен, а като го упоиха с по-лекия препарат първоначално беше страшно смешен, като замаян и се закачаше с всички, най важното е, че всичко му е наред, така поне вижда рентгенолога от болницата, но аз няма да съм спокойна докато и доц. Димова не види резултатите, тя се връща в началото на септември и макар да прочитам, че няма нищо пак леко ще се притеснявам. Важното е , че няма пристъпи, не е имал вече 20 дни, а преди това нямаше нито един ден без пропуск, стигнаха до 20 - 30 на ден. Вече се уверих, че всеки от тези препарати действа по различен начин на всеки организъм, на Боби сабрила му действа много добре, но не може да се пие много дълго време, а така не ми се иска да ни включват друго лекарство. Искам като започнем да го спираме да не се появяват нови пристъпи и да не се налага да пием повече нищо, пожелавам го от все сърце и на всички дечица и вярвам, че ще стане така. Сега мисля да го заведа за няколко дни до морето, дано му се отрази добре, така че ще ви чета пак септември, тъкмо ще сме били и на хомеопат и ще има какво ново да ви пиша. Дано не съм ви отегчила, чао за сега!

# 77
Ели ,от това по хубаво ,здраве му кажи!
Много се радвам за Боби и за вас ,че можете да си отъхнете! Hug
Пожелавам ви приятно прекарване на морето и когато се върнете да се похвалите с хубави ,като сегашните новини! Peace

А за вас Диневата ,просто нямам думи ,след толкова много време и на вашата улица да изгрее Слънце! Hug Heart Eyes
Пожелавам ви вашето ,,лято" да не свършва никога! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пт, 21 авг 2009, 21:51 от Vanq 66

# 78
  • гр.Гоце Делчев
Ники надявам се да се оправите скоро ще стискаме палци.Динева радвам се че имате хубави новини,дано по често пишем такива.Еленита приятно прекарване на морето.Радвам се че ЯМР е чисто и че нямате пристъпи дано да изчезнат напълно.Тази темичка започна с хубави новини и дано продължи с такива. PraynigНякой знае ли какво става с Танита и с нейната Ели отдавна не е писала.

# 79
  • Варна
dineva, еленита радвам се за хубавите новини.  Hug Hug Hug

nikiki стискам палци всичко да се подреди, тези възпаления не са никак приятни, особено за малките деца.

Ванче защо пък точно Д-р Янков, даже не съм го чувала. Не е ли по-добре да се динспансират при утвърден лекар като Литвиненко, хем ще им изписва протоколи, хем и ще ги наблюдава, а на Литвиненко на първо място са дали детето има пристъпи и как се чувства с лекарствата.

За гледачките, баячките и т.н., вече има такива шарлатани че да не вярваме на никой. Толкова съм ги наобиколила, че вече ми писна, няма смисъл от тях. Ако помагаха толкова много колкото говореха сега нямаше да има болни хора и деца, но уви има и за съжаление ще продължава да има.

# 80
  nikiki,съжалявам за това което ви се случва,дано се оправите бързо.
dineva@mimi,еленита,продължавайте да ни радвате с такива хубави новини за дечицата ви.
pepi1963,Ели на Танитка сега е много по добре а и пристъпи няма,което е най важното.Дано скоро самата тя се включи в темата и разкаже повече.
niktanche,Ноотропил действа възбуждащо на мозъка може затова да не иска да спи детето ти.Вие защо го пиете?

# 81
  • гр.Гоце Делчев
Гери радвам се ,че Танита и Ели са добре дано изгрее вече слънце и на тяхната улица.Благодаря,че ме информира.

# 82
Кevi_geri ,пием го защото сме изостанали много с развитието.И друг път сме пили ,но беше отдавна и не е имало проблем.Година и половина сменяхме периодично Брейн бустер с Био калций на Тянши.

# 83
  • Варна
Година и половина сменяхме периодично Брейн бустер с Био калций на Тянши.

Е имаше ли ефект от това. Искам да започна да давам на Ирена, но изчаквам първо да говоря с Литвиненко.

# 84
От Брейн бустер не съм много доволна,но Био калция го пихме 3м.сега преди да минем на Ноотропил и напредна доста за кратко време.Може да е съвпадение но съвпадна с приема.

# 85
Здравейте, д-р Янков е утвърден лекар от Св. Наум и е добър детски невролог. Помогна ми много когато ни трябваше ямр. Сутрин е в болницата, а два дни в седмицата преглежда и в Детско здраве - само следобяд. Аз лично съм доволна от него, малко е сприхав, но пък не отказва помощ.

# 86
Здравейте, майчета Hug
Сиянка, първо да кажа браво на Иренка! Представям си как се кефиш Joy Като се знам аз как се радвам всеки път моите дивачета като научат да правят нещо ново Laughing Laughing. Поздравления и за резултатите от изследваниятата ти  Peace
dineva@mimi,еленита, чудесни новини! Надявам се и ние да имаме вашия успех с терапията!
mougli, добре дошла! Пожелавам ти да намериш правилното лечение на детенцето си, и много кураж на теб да се справиш с трудностите, които ще ви съпътстват! Колкото повече опит трупаш, толкова по-уверено ще се справяш със ситуациите, които сега те притесняват и объркват. За да мога аз да действам уверено и адекватно, когато някое от близначетата ми получи гърч трябваше да минат няколко месеца. От опит разбрах как да ги пазя (да са спокойни, да им е комфортно на душата и тялото), какъв план за действие да следвам при инцидент, как да им помогна да се възстановят след гърч, наблюдавам непрекъснато движенията им, реакциите им за необичайни отклонения...
Пожелайте ни успех в Банкя - дано се върнем с добри новини от там (например, че дивачетата ходят без да ги държим за ръка  Peace Peace).
На всички дечица и майчета желая само приятни преживявания  Grinning

# 87
  • гр.Гоце Делчев
Галини пожелавам ви успех в Банкя и много поздрави на Еми и Дидко. newsm10.Поли и на вас стискам палци ЕЕГ-то да е наред.Пожелавам ви успех. Hug

Последна редакция: нд, 23 авг 2009, 20:05 от pepi1963

# 88
Ние утре сме на ЕЕГ и отсега ме тресе треска какво ще бъде
в четвъртък сме на преглед и тогава ще стане ясно накъде сме
дали ще намаляме или нещо друго
галини,дано като се върнете да има с какво ново да се похвалиш
стиснете по едни палци утре и за нас,моля  baby_neutral

# 89
Галя ,дано ходенето в Банкя да ви се отрази добре ,защото за нашите деца е нож с две остриета!

А на вас Миро и Поли ,пожелавам ви спокойно ЕЕГ! fingerscrossed

Общи условия

Активация на акаунт