Епилепсия - накъде! тема 9

• 62 713
  • 715
  •   1
Отговори
# 705
в началото наистина бях много отчаяна,но се научих да бъда силна.В никакъв случай няма да оставя детето си така и ще потърся и други специалисти.Искам да го заведа при проф.Чавдаров.Някой ходил ли е там?

# 706
да в София ни правиха серумно ниво,и казаха да продължаваме с Депакина.А за черния дроб ни правят в Шумен през 6 месеца.

# 707
  • Варна
 merito761 какво ще правиш при Чавдаров, той не е професор, детски невролог е бил баща му но доколкото знам вече не практикува. Чавдаров се занимава с рехабилитации с метода на Войт, а вие и при вашето състояние изобщо няма да ви искат там. За да ходите при Чавдаров не трябва да имате никакви пристъпи най-малко 6 месеца, а ти пишеш че ги правите през няколко дена. На вас ви трябва утвърден детски невролог като Литвиненко, Христова или Божинова това са те и тези които биха ви помогнали, както са помогнали и овладяли пристъпите на повечето тук във форума и на други деца из цяла България.

# 708
Момичета, благодаря ви за подкрепата, Hug Hug Hug

# 709
Здравей Мери и добре дошла при нас за съжаление поводът не е хубав но пък тук ще намериш огромна подкрепа от всички момичета.Ние сме ходили при проф.Чавдаров ако искаш мога да ти дам телефони но лично аз последната одина страшно много се разочаровах от него първоначално беше много добър отнасяше се много добре с нас но в последствие стана доста груб но ако решиш няма проблем за телефонът ще ти го  пратя.

# 710
  • гр.Гоце Делчев
Бебоче беше ли на среща не сте пуснали снимки.Ако си била там чакаме за да се запознаем виртуално с някоя от мамите и от другите форуми.

# 711
merito761,проф. Чавдаров не работи по здравна каса. Също няма да получиш това ,което очаваш ,ако имаш излишни 100лв. ,можеш да опиташ!
Добрите детски невролизи в София са доц. Литвиненко в педиатрията.
Доц. Божинова в ,,Свети Наум" или казано 4рти км.
Доктор Димитрина Христова -Болница Токуда
И тримата работят по здравна каса ,а вие деспансиризиранили сте при някой ваш невролог!

# 712
Бебоче беше ли на среща не сте пуснали снимки.Ако си била там чакаме за да се запознаем виртуално с някоя от мамите и от другите форуми.

да бях Wink
Срещата беше в камерен състав, но беше невероятна.Момичета щастлива съм че ви познавам.Кунето носеше фотоапарат, ако сме излезнали добре , може и да качи нещо.

# 713
Ей момичета решавайте кой ще пуска новата тема остават 2 страници после ще ни заключат темата и увисваме,аз незнам как,който може да направи.

# 714
Аз се пробвах и успях да направя нова тема. Simple Smile
Заповядайте в нея. Hug

# 715
 Добре,ще ви послушавам мили майки.При доц.Божинова ходихме вече,но......При доц.Литвиненко ли да идем_незнам? За Чавдаров знам,че не работи със здравна каса,но едни мои познати ходиха и са много доволни вече почти година нямат пристъпи,само, че те са на 20 години а ние сме само на 3.При невроложката ни в Шумен сме диспансиризирани.Пишете ми телефон на Литвиненко.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт