Епилепсия - накъде! тема 9

• 62 729
  • 715
  •   1
Отговори
# 675
Деси да ти даде направление за детски невролог, а не просто невролог!
И не забравяй да споделиш с невролога за онези неща с очичките ,които беше описала на д-р Константинов!
Добре е да си запишеш въпросите на едно листче ,за по лесно! Peace
добре.В темата за хидроцефалия ме светнаха за някои неща.Сега ще отнеса скенера на неврохирург,а за невролог ще изчакам малко,за да видя дали странните движения на очичките продължават.Скоро не съм го хващала  Thinking

# 676
  • гр.Гоце Делчев
Деси и аз те съветвам да вземеш от личния лекар направление той трябва да знае какво точно да ти даде.Добре те е посъветвала Ваня да си запишеш въпросите предварително.Ти сама си решаваш дали да се обърнеш ако скенера не е чист към неврохирург или детски невролог.Стискаме палци всичко да е наред.Момичета аз пък днес бях да взема рецепта за трилептала и ми дадоха рецепта за три месеца аз поспорих с личната ,че тъй като той е за 25 дни трябва да е за 1 месец ,но тя каза,че и така може.като отидох в аптеката ми казаха,че се отнася само за хапчета,които са за 30 дни защото компютъра не приема следващия месец рецептата.Някой срещал ли е същия проблем.

# 677
Пепи ние сме така с Топиракса вече 5-6 месеца,няма нищо страшно. PeaceЗа мен е по-добре защото не ходя всеки месец да вися пред кабинета да ми изпише лекарствата,а направо на определената дата в аптеката,мен ме улеснява.

# 678
Добро утро на всички  позволете ми чрез този хубав форум да честитя рожденния ден на моето момченц е  и да му пожелая здраве и много много късмет . newsm59 nbirthday  bigdance2Обичаме те много .

# 679
  • Варна
nonchetooO честит ти рожденик, да е жив и здрав и много щастлив. newsm59  Gift  party023  bigdance2 Tada

Моя мъж и той днес е рожденик. А Иренка е болничка.

# 680
Честити да са ви рожденниците да са ви живи и здрави и много да ви радват!!! newsm51 newsm59 newsm67  ura Wine Glass lalalala bdbaloni  party023 smile3525
Нонче на твоя малък мъж му пожелавам най-щастливото детство на земята и всичко лошо да остане назад и успехи за напред и да последва кака си в училище.
Сияна а на твоя невероятен мъж му пожелавам да му се сбъднат всички съкровенни желания,да ти е жив и здрав и все така любвеобилен баща и съпруг,а най големия подарък ще го получи живот и здраве януари.

# 681
Благодаря ви момичета за пожеланията Сиянче да е жив и здрав и твоят съпруг
Ние преди малко се прибрахме от доктор втора седмица малкоча не мога да го оправя от този проклет вирус  като капак навсичко пуснаха че от нашия клас има детенце заразено със свински грип та съвсем се ошашавих от тази новина.Абе ужас .

# 682
bdbaloni Честит празник на рожденниците,да са живи и здрави! baloni
Нека радост  топли вашите  очи, щастие да огрява пътя ви с лъчи,
здравето да ви е спътник всеки Божи ден, да посрещате 100 години свой рожден ден!

# 683
Честит празник на всички рожденици.Да са живи и здрави.

# 684
  • гр.Гоце Делчев
Честити да са ви рожденниците да са ви живи и здрави и много да ви радват!!! newsm51 newsm59 newsm67  ura Wine Glass lalalala bdbaloni  party023 smile3525
Нонче на твоя малък мъж му пожелавам най-щастливото детство на земята и всичко лошо да остане назад и успехи за напред и да последва кака си в училище.
Сияна а на твоя невероятен мъж му пожелавам да му се сбъднат всички съкровенни желания,да ти е жив и здрав и все така любвеобилен баща и съпруг,а най големия подарък ще го получи живот и здраве януари.

и от мен.Нонче дано малчугана да се оправи по-бързо от настинката.Емчо благодаря за отговора дано не ми направят проблем в аптеката следващият месец. Hug

# 685
Здравейте, мамчета Hug
Сиянка, на мъжа ти пожелавам най-голямото щастие - да е обграден от много любов - женичка и дечица, които да го обичзт и радват Heart Eyes.
Надявам се болните дечица да се оправят по-бързо и да не се разболяват повече!
Моите дивачета са добре. Тази седмица не ходим в детския център заради грипа. Много бързо дърпат напред с походката и говора. За последните два месеца са толкова напред, колкото не успяха през предходната една година. Разликата е огромна. Особено за Чавдарчо. Ако я карат все така ще настигнат връстниците си  Simple Smile И трябва! Без това на ръст са като 3 годишни момчеца, а доскоро се държаха като бебета преди годинка.
Целувки от нас  bouquet

# 686
Гале Hug много се радвам за вас,дай боже всичко да е наред и успех ви пожелавам в всяко едно начинание.  bouquet

# 687
  • гр.Гоце Делчев
Гале браво на твоите малчугани да ти са живи и здрави и да напредват още повече . Hug  bouquet

# 688
  • Варна
Гале много се радвам за дивачетата, че така дръпнаха на пред. Моя мъж много пъти като сме говорили за вас не вярваше че все още не са тръгнали сладурчетата. И ми казваше "Абе те ще проходят толкова са пъргави" и все ми казва помниш ли в болницата Момчил как не се спираше. Та че и това ще стане да достигнете връстниците им, а аз ви пожелавам и да ги задминете.  Hug Hug Hug

# 689
Сиянка ,да ти е жив и здрав ,половинката ти и все така да има сили да си бъдете опора!  bouquet

Гале ,какви по хубави новини за вашите дивачета! Hug Heart Eyes

А сега и нещо друго:
След 3-4ри страници ,ще трябва да се пуска нова темичка ,този път да е някой друг от вас! Confused

Общи условия

Активация на акаунт