Епилепсия - накъде! тема 9

• 62 768
  • 715
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Гале и аз стискам палци да имате резултати от Банкя.

Теди дано еег-то да е добро, ама аз си мисля че ще е такова, после да разкажеш как е минало и какво са ви казали.

# 91
задължително ще споделя с вас,каквото и да е
в радост и неволи вие ще ме разберете

# 92
galini,дано процедурите се отразят добре на близнаците.Приятен престой.
МИРО И ПОЛИ,успех на еег-то.Да се приберете с добри резултати.

# 93
Хайде момичета казвайте какво означават тези резултати че до събота / за тогава ни е часът за Делиганева/ има много време:Чернодробни ензими-Гама-11,40U/l,АсАт-23,19;АлАт-12,68;Серумна конц. на Valproic acid-86.6ug/ml newsm78

# 94
Здравейте мамчета! Много  благодаря на всички за топлото посрещане и насърчение.  bouquetТия 2 дни съм изпаднала в чуденка при кой лекар да отида. При Литвиненко ли или при Христова?Не ги познавам и двамата и затова е така.Моля ви помогнете ми с избора. Разбрах от вас че и двамата са добри, но кой е по добър в диагнозите,и отговарят ли на позвъняванията на телефона?И ако може някой да ми каже техните телефони. Може и на лични.А Божинова до кога е в отпуска?И също така в епикризата ни пише че трябва да се направи ядрено магнитен резонанс, кой трябва да ни даде направление и каде е най добрия ?Аз пак продължих с въпросите и незнам докога ще ме издържите!А сега да ви кажа че много се радвам като чета добри новини за дечицата ви, особено за тези който нямат вече пристъпи!Пожелавам на всички една седмица изпълнена с радост и успехи  и още по добри новини.  bouquet

# 95
  • Варна
zizivoli изследванията ви са идеални, всичко е в норма. Няма откакво да се притесняваш.

maugli И двамата са добри лекари и отговарят на телефоните си. Вече ти си избери при кой ще ходиш може да посетиш и двамата и да си избереш. Те се имат и много уважават един на друг мненията. За ЯМР не мога да ти кажа къде са най добри, по късно Ваня като се включи тя ще ти каже. А за направлението трябва да е от невролог. Не се притеснявай да питаш, никой не се родил научен, след време като научиш всичко ти ще обесняваш на новите майчета  Wink. Успех от мен.

# 96
zizivoli изследванията ви са идеални, всичко е в норма. Няма откакво да се притесняваш.

bouquet

# 97
Ние днес направихме ЕЕГ ,ноо още незнам какво е
в четвъртък сме при Литвиненко,днес се опитах дали мога да мина утре,но уви часове има чак за 13.10 newsm78
ами так а както отиват нещата другата седмица да се обадя да си запишем час за ноември,че тогава пак ни се пада да ходим newsm78

# 98
  • Варна
днес се опитах дали мога да мина утре,но уви часове има чак за 13.10 newsm78

Ужас, и аз се каня да ходя септември.

# 99
  • гр.Гоце Делчев
Миро и Поли добре,че сподели с нас ,че и ние трябва да ходиме октомври за нов протокол та да се обадим по-рано.Литвиненко има много пациенти от цяла България и затова е толкова натоварен.За съжаление наистина има много болни дечица.

Последна редакция: пн, 24 авг 2009, 19:15 от pepi1963

# 100
незнам,какво става ние сега не сме минали още,а ще трябва да записваме час за ноември в най-скоро време
много болни дечица има,направо ми е мъка,защо така Cry

Последна редакция: пн, 24 авг 2009, 19:37 от МИРО И ПОЛИ

# 101
  • Варна
Ами ще има такива дечица, докато има и некъдърни  лекари така ще е. #2gunfire

Днес говорих с Ема, вече има клинични пътеки в Банкя.

# 102
Малко не по темата:Впредишна тема се кометираше за един филм за едно дете-момченце.Днес го даваха по TV1000.Филма се казва "Олиото на Лоренцо".Детето беше болно от АЛД(адренолевкодистрофия).Това значи,че тялото не произвежда даден ензим за разграждането на ненаситените мазнини.Поради тази причина се унищожава миелина.Това е генетичен дефект засягащ предимно момчетата(жените са само носителки на гена).Няма нищо общо с епилепсията.Казвам го ако има недоразбрали.   И искам да побликууам препратка към сайта на VISON.За всечки които се интересуват от харнителните добавки и искат повече инфо за тях.               http://www.vision-bg.net/

# 103
моя колежка е представител на тези продукти,но нещо не ми ги предлага

# 104
maugli,добре ще е да направите ЯМР във ВМА или Правителствена ,сега наричаща се Болница ,,Лозенец".
Има добра апаратура и в Болоница Токуда ,но при нас специалистите не успяха да видят уврежданията на мозъка! Та се наложи консулт с неврохирург! ooooh!
А когато си запишите час ,ще ти кажа и нещо важно за ЯМРто!

Общи условия

Активация на акаунт