Епилепсия - накъде! тема 9

• 62 761
  • 715
  •   1
Отговори
# 105
maugli, да ти кажа - в болница Лозенец не правят ЯМР с упойка, само във ВМА и Токуда. Иначе в Лозенец са много внимателни и добри от екипа - ние там правим скенери без упойка. За докторите ще те посъветвам - отиди при двамата по веднъж през месец за да ползваш касата и сама прецени. Аз лично мисля че Литвиненко е много добър за диагноза и първоначално лечение, но понеже е много зает, остави си вратичка и при други да ходиш, къде за второ мнение, къде за междинни прегледи ....
siqna, по кое време е удобно да се звъни на Ема в Банкя?

# 106
На Маугли детенцето е голямо и може да не се наложи упойка!
А на Еми ,можеш да звъниш ,когато можеш,но след 13.00 е сигурно!

# 107
  • Варна
iva i когато искаш, аз говорих с нея преди малко.

# 108
моя колежка е представител на тези продукти,но нещо не ми ги предлага
                Миро и поли,не знам защо не ви ги предлага!Може да не е наясно как се прави индивидуалната схема.Или да не е сигурна за дозировките.Попитай я!

# 109
не ,че не ми ги предлага,не ми ги препоръчва много-много
в смисъл да не си давам парите на вятъра
не била сигурна в резултата им

# 110
  • Варна
не ,че не ми ги предлага,не ми ги препоръчва много-много
в смисъл да не си давам парите на вятъра
не била сигурна в резултата им

Joy Joy Joy Нямам думи просто.

# 111
Диневата ,просто при Миро и Поли нещата са къде ,къде по добри от вашите!
Пристъпите са овладени още при първоназначената терапия ,детето е интелектуално съхранено ,какво още може да се иска!

# 112
Благодаря ви за съветите! Вчера бях при личната лекарка и тя категорично ми отказа да ми даде направление за невролог преди да е изтекъл месеца след болницата.Какво да правя сега, значи трябва да чакам един месец и тогава мога да отида при друг невролог. Утре ще ходим да ни правят кръвни изследвания. Някои знае ли в Токуда дали е по скъпо да се направят тези изследвания? Миналия път ги правихме там но бяха по касата и аз въобще не обърнах внимание на цените.А за ЯМР кой трябва да ми даде направление? Този невролог при който ще се запишем или д-р Томов от" Св. Наум".Доколкото разбирам много трудно се дават тези направления.Тя дъщеря ми е голяма на години но имаме поведенчески проблеми и няма да може да издържи толкова дълго време да не мърда.Затова ще трябва да е с упойка."Vanq 66" кои специалисти не са могли да видят увреждания на мозъка, тези дето разчитат ЯМР -ли. И вие защо се насочихте към неврохирург, някакви съмнения ли имахте? Ако не е удобно да ми отговаряш, няма да се разсърдя .На нас неможаха да ни кажат от какво се е получила тази епилепсия и сега доктора затова иска да направим този ЯМР.

# 113
Здравейте, мами!

Влизам тук, за да ви кажа, че преди малко разговарях с мама Will. Те се в 3-та градска и в петък ще оперират сърчицето на малкия юнак Гого. До колкото разбрах в деня преди операцията ще спрат лекарствата на Гого за епилепсията. Мама Will е много притеснена. Нека заедно им стискаме палци и се молим за тях! Praynig Praynig Praynig

# 114
Цитат
Вмъкни Цитат
Здравейте, мами!

Влизам тук, за да ви кажа, че преди малко разговарях с мама Will. Те се в 3-та градска и в петък ще оперират сърчицето на малкия юнак Гого. До колкото разбрах в деня преди операцията ще спрат лекарствата на Гого за епилепсията. Мама Will е много притеснена. Нека заедно им стискаме палци и се молим за тях!   
Дано всичко бъде наред. Praynig

# 115
Mоля се за малкия Гого Praynig Praynig Praynig

# 116
  • гр.Гоце Делчев
Ще се молим за малкия Гого и ще стискаме палци всичко да бъде наред. Praynig Praynig PraynigМаугли в болницата не  ви ли дадоха  епикриза,защото моята дъщеря беше миналия месец в болница в Пловдив и на нея пишеше,че има право на два безплатни контролни прегледа в рамките на един месец.Направление за ЯМР мисля,че трябва да даде невролога ,който ще я лекува.Другите мами имат повече опит и те ще ти кажат по-точно.

# 117
Диневата ,просто при Миро и Поли нещата са къде ,къде по добри от вашите!
Пристъпите са овладени още при първоназначената терапия ,детето е интелектуално съхранено ,какво още може да се иска!
                 Ваня,ама тези добавки са полезни и за други неща.Например за имунитета,за регулиране на кръвна захар,при умствена преумора,за подобряване на зрението,за коса и кожа.....и за много други неща.Сега изброявам квото се сетя за момента.Просто всеки си прави избор.Аз не само за епито ги давам,но и за имунитет(знаеш постояно се разболяваме) и за костите,за растеж,абе комплексни са.Само не си мислета,че ви навивам!Нееее ,просто който се интересува може да пробва.Еее ,скъпички са ама са хубави!

# 118
  • Варна
alexa-smile стискам палци при Гого всичко да мине успешно и операцията и спирането на лекарствата да не отрази зле това.  Praynig Praynig Praynig

maugli нормално е личната сега да ти откаже направление, ще изчакате. Какви изследвания ще пускате утре, ако са чернодробни ензими личната може да ти даде направление, поемат се от ЗК. За ЯМР направление се взема от невролог който ви наблюдава или сте динспансирани при него. За епилепсията повечето случай са не изяснени, от къде, как и защо тези въпроси остават без отговор при някой хора с епилепсия.

Ние днес пак накъсахме Иренка от изследвания, че отдвана не бях и пускала, но всичко е ОК. АСАТ малко е висок но общо взето това е нормално като се има предвид приема на конвулекс.

# 119
  • гр.Гоце Делчев
Сиянче радвам се ,че при Иренка изследванията са наред.Дано все така слушаме хубави новини. Hug

Общи условия

Активация на акаунт