Закусват ли децата ви преди училище?

• 5 671
  • 86
  •   1
Отговори
# 15
Искат, не искат - закусват. дали ще е сандвич, дали зърнена закуска. хапват си моите слънчица.  Heart Eyes

# 16
Не закусва. Толкова рано сутрин горкият едвам гледа, но съм се преборила да пие поне чаша прясно мляко. В училище огладнява и си купува закуска. Не иска да му правя сандвичи, нито да слагам кроасани или каквото и да било друго Crossing Arms При всеки мой опит после не мога да позная какво съм му била сложила, ако можеше раницата да говори кой знае какво би ми разказала... ooooh!

# 17
  • Sofia
Аз се съмнявам, че толкова рано в нас ще успее  да стане пък и да закуси. Мисля, да и слагам закуска в чантата, но чаша прясно изцеден сок винаги си пийва сутрин, обича и прясно мляко.

# 18
Задължително закусва.

# 19
Закусват винаги плодове.

# 20
Синът ми си хапва много добре по принцип, но не може да яде в първите 2 часа, след като се е събудил. Не го и насилвам. Може да пийне само фреш от портокал. Тоест отговора е, че моят ученик не закусва преди училище.

# 21
Не закусват ,отказват и сандвичи.

# 22
Закесват и двете.
...да не ги мисля после...

# 23
  • София
Това е кесене над закуската, нали?  Laughing

# 24
Това е кесене над закуската, нали?  Laughing
Е, доста дълго кЕсЪт, верно е.... ooooh!
...накрая им го връчвам за из път Joy

# 25
 Закусва задължително, даже си носи храна и за училище, че там закусва втори път през голямото междучасие.

# 26
Да. Задължително. Naughty Става към 06.30ч. Слиза да си измие очичките и докато гледа някое тъпо детско филмче по GTV закусва. В у-ще имат безплатна топла закуска, но тя е като прах в очите, а и децата не я харесват. Спокойна съм като знам, че е закусил. За обяд му слагах сандвич или нещо готвено, защото храната в стола също беше ужасна и децата не я ядяха. Тази година ще практикувам по същия начин.

# 27
    Ами ще пробваме със закуска в къщи, ако не става - сандвич или нещо друго в раничката, и да си хапне, като огладнее.
     В нашето училище за добро или зло, няма лавка, от която да си купи нещичко, а доколкото знам  тези безплатни закуски нищо не са - често миналата година им давали кебапче, добре че бира не им предлагали     Joy

# 28
  • Абсурдистан
Закуската в къщи е закон.
Друг е въпросът, че става трудно поради безумно ранния час.

Още по друг е въпросът, защо мам..му, трябва да се карат децата да стават  толкова рано.
Те отварят и те затварят държавата всеки ден. Много ми е мъчно за това.....

Последна редакция: нд, 16 авг 2009, 11:53 от Гери

# 29
Закуската в къщи е закон.
Друг е въпросът, че става трудно поради безумно ранния час.

Още по друг е въпросът, защо мам..му, трябва да се карат децата да стават  толкова рано.
Те отварят и те затварят държавата всеки ден. Много ми е мъчно за това.....

Ама много си права!
Не знам коко е важно да ли е закусило или не рано сутринта детето, в смисъл, че и да не е, все ще закуси като огладнее. Обаче да го вдигнеш дребното, за да се закотви в у-ще в 7.30 е скудоумие. И години наред се влачи тази "традиция". В същото време вече е известно и научно доказано, че ранното ставане /особено ако е принудително/ е силен стресов фактор за организма. Смятам, че едно започване на училищните занятия в 9 - 9.30 часа е оптимално.

Общи условия

Активация на акаунт