ДЕКЕМВРИ ще бъде незабравим, нов живот ний ще дарим!

• 11 481
  • 305
  •   1
Отговори
# 120
Darlin', поздравления за добрите резултати.
ефито, и аз четох за прясното мляко, но не смея да пробвам, а и киселини имам много рядко все още и се търпят.

# 121
Прясното мляко по принцип дразни при гастритни проблеми, но щом на някои помага действайте  Peace На мен пък ми помагаше Спрайт - странно но факт, никога не съм го харесвала, но по време на бременност си го пийвам.

# 122
  • София
Здравейте на всички,

След 1 месечно ходене по мъките, почти приключихме ремонта на банята и бъдещата детска стая, така че вече сме си вкъщи.
Тепърва имам да чета последните ви 2 темички и да разгледам снимките от срещите.

Честит празник на всички рожденници.   bouquet

Виждам, че обсъждате ритниците на бебчовците... при мен основно са или ниско долу и навътре или около пъпа и навън. Дори има едно странно усещане на моменти като приплъзване, сякаш бебчо се намества - на това му викам "мексиканска вълна"  Joy

Откакто съм бременна избягвам пикантните храни, но вчера ходихме на индийски ресторант и не можах да издържа. После имах проблеми със стомаха, разбира се, но бебо беше доста спокоен, дано много не съм му навредила с индийските подправки.

Отивам да чета старите темички!

# 123
радвам се, че в момента всички са добре, само за Поли и Точи си мисля какво ли става?!

И аз да споделя, че ми беше важно едно изследване - на щитовидните хормони - в норма са - слава Богу.... нали имам възел на щитовидната жлеза и самото забременяване и бременеене носеше разни рискове от какво ли не, та беше важно тези хормони да са си в норма и те за щастие все още се държат прилично и не излизат от нормата ... даже са много добри чисълца...
Едва ли ви вълнува толкова, защото е специфичен проблема, но аз да си кажа - нали тук беше като пред свещеник и ... някой го беше казал много смешно...  Grinning

Иначе мен Дамянчо ме подритва горе в момента, а тази нощ беше ту острани, ту горе, ту от другата страна, или се върти или това са крака и ръце, изобщо нямам представа.

Предстои ми среща с д-р Ковачева в петък и правене на кръвно-захарен профил - глюкозно обременяване - отново заради пустата щитовидна жлеза - не е много приятно изследване - пие се глюкоза на гладно и се изследва 3 пъти кръвта през 1 час. И си правят някакви изводи за обмяната на веществата и за това дали се развива гестационен диабет. Засега при изследванията захарта ми беше в норма  - около 5,15 - нещо такова. До 6 била нормата.
И аз гледам да не ям тестено и сладко, точно поради тези гореспоменати завишени рискове при мен и се пъна с разни гимнастики.

Как сте иначе - уморявате ли се повече вече или кипите от енергия? Аз все още съм на енергична вълна - щъкам наляво надясно, много усилено и активно живея. Спя само нощем и по-малко... време за нищо не ми остава - с тази работа, дете, апартамент строящ се и разни куп срещи и рожденни дни с приятели... сякаш всички са се родили сега... Мечтая за морската почивка и се надявам нещо да не я урочаса...

Вечер обаче като се прибера се усещам много изморена и явно съм де.. Сигурно все повече ще почне да ни тежи
намерих си днес в нета снимки от предната бременност и ето тази http://outdoors.webshots.com/photo/1146501991055545094VMDQvg ми е точно от този срок, в който съм сега. Бих казала че ми е същото шкембито, може би все пак една идея по-голямо?! Изглеждам почти същата, но си знам че съм с 10 кила отгоре начален старт...

Чао, момичета и до утре, когато пак ще се включа! А дотогава само добри новини!  Hug

sunnyflo , дай снимки че да видим и ние как е станал ремонта. Аз съм също на тази вълна... само че цял нов апартамент - бръмча отвсякъде... правя някви чертежи постоянно, наставления на майстори, материали, все трябва да се измисля някой детайл и да се купува нещо - лудница... а парите миличките как хвърчат... не знам докъде ще стигнат и за какво - няма край тоя нов дом, надявам се обаче от есента да съм му щастлива обитателка  Grinning

# 124
Откакто съм бременна избягвам пикантните храни, но вчера ходихме на индийски ресторант и не можах да издържа. После имах проблеми със стомаха, разбира се, но бебо беше доста спокоен, дано много не съм му навредила с индийските подправки.

Аз пък от скоро съм луда фенка на лютите чушки.  Crazy Но не тези дето огън те гори, но леко пикантните, че и малко повече. Папам си ги с голям кеф и бебо не мрънка. Не се е противил досега.
За разлика от майка ми ... тя като разбра и направо ми се навика, че не трябвало и незнам си какво...

Вие какво мислите?

# 125
Последни новини от Поли!

Здравейте, незнам какво да кажа освен поредното - Бладгодаря ВИ за подкрепата!!! Майнмум, ти си със златно сърце и нека Бог закриля цялото Ви семейството, защото хора като теб са рядкост Hug.
Накратко да кажа и аз - диагнозата се повърди, лекарите дълго и обстойно ме преглеждаха, казаха, че се намирам в много рисково за живота ми, състояние... Обратен полет за тях беше неразумен и искаха да остана в Берлин, но по ред ясни причини ние сме си тук. (Тук не  мога да не спомена, че Мамунката беше толкова  добра, че дори предложи да им гостувам месец- два  bouquet можем дамо да се учим от такива добри хора..). Слава Богу полетите минаха добре, защото днес бяха 2 на брой...от бързане да си видя детето не ми се чакаше още един ден за директен полет  Blush
Немските лекари, както и тези тук не дават гаранция за живота ми, казаха, че (ако се износи дотогава) - в 30 седмица ще вадят бебето. За матката също вероятността да я загубя голяма. Но както се  сещате - при другите прогнози, на мен тя ми е последна грижа...
Сега ще чакаме да ни пратят писмо с приблизителни цени за престой (ако отида да съм под наблюдение след седмица- две например), Ще чакаме и в понеделник преглед при д-р. Славчев, който до момента не ме е виждал, искам да чуя и неговото предложение. Немците се опасяват от вътрешен кръвоизлив, дано не се случва нищо до понеделник...заяото те ми казаха - в момента , в който стигнете София трябва да има запознат екип със случая, готов да реагира денонощно, моя екип е Славчев...
Спирам, защото ми е малко трудничко, като вкаменена съм, сякаш  чакам всеки един момент да стане най-лошото, но Вашата вяра е много, това че се молите..защото аз май започвам да губя вяра вече

# 126
ех, етка, така исках да са по-добри новините от Поля...преди малко си развалих настроението с новините от комикс...
Въпреки всичко се надявам нещата да завършат добре, като в приказките...  Praynig

# 127
  • Велико Търново
ех, етка, така исках да са по-добри новините от Поля...преди малко си развалих настроението с новините от комикс...
Въпреки всичко се надявам нещата да завършат добре, като в приказките...  Praynig

и аз цял ден следя темата на Поли да видя дали има нещо ново, новините не са от
най-добрите но все пак трябва да имаме вяра и да я подкрепяме.  Днес и аз прочетох за
комикс и ми стана много мъчно, дано малката душица се събуди по-скоро  Praynig

# 128
 Praynig Дано всичко да се оправи с Поли  Praynig и с бебето на Комикс
Бъдете всички живи и здави и се пазете  Hug Hug Hug

# 129
Дано стане чудо с Поли и с бебчето на Комикс,моля се за тях  newsm17

# 130
  • Горна Оряховица
Здравей те мили мами.
Първо нека подкрепим Поли  и Комикс и да се  Praynig за добри новини за Точица.
Аз миналата седмица прекарах 5 дена в болница,малко на лекарства. Потвърди се за сега диагнозата плацента -привиля, тъпча се с лекарства и си моля дано до 7 месец се пооправя малко, че ме е страх да раждам секцио ( въпреки че док. каза ,че не е задължително ако нямам кървене). Най ми е гадно да лежа по цял ден и сигурно оставам на болнични до края.
Изплаках си болката и ви пожелавам приятна вечер.

# 131
Стискам силно палци за Поли и бебчето на Комикс  Praynig
Моля се и за всички, които очакват резултати или трябва да лежат за бебчетата си  Praynig

# 132
  • Варна
Привет майчета и малки,, ритащи бебчета. Вече сме на наша територия, свърши се с хойкането и сядаме на д.....тата си. Mr. Green
Четох досега за ритниците на бебешорите, и моето не се отличава, яко подтитва и направо ми подскача корема както казва Пебс, аз не си спомням такава активност по това време на бременността ми с Мирелка, но пък ритниците са толкова хубави и успокояващи Grinning
За хемоглобина при 119 ми изписаха същото лекарство Петя, пия го веднъж на ден , вечер след храна Peace
valeske , оправяй се, щом доки позволява, не се колебай.
Междудругото има много неприятен вирус с разстройство, повръщане, липса на апетит и отпадналост. Пазете се, хубавото му е , че е доста по-кратък , към ден, ден и половина.  Hug

Честит рожден ден, Elf Princess ! Много здраве за теб и твоето семейство!

Честит рожденик и на Пепинчето!

Пазете се милички, както и другите са казали. Неусетно минава времето, вече има момичета и в 7 месец, как неусетно мина  всичко , , дано така да е до края.!
Отивам да следя сериала Mr. Green

# 133
  • Варна
Здравейте!
 newsm59 Елфче!Много здраве,щастие и успехи!
Мацки имам едно питане... случва ли ви се понякой път да усещате бебчето да рита толкова ниско долу,че чак да имате чувството че ще изпадне? Rolling Eyes
При мен е така предимно вечер!
Пращам на всички морски целувки!
 Hug
Бързам да се включа и с това, при мен е точно така и знаеш ли какво се оказа, ами бебчо е седнало и всъщност краката му са ниско долу и рита там Mr. Green прегръдки Hug(MILADY ме изпревари, не прочетох Peace)
portman, еее супер неприятно, нека се помолим за малката душица Praynig

# 134
След като прочетох за Комикс, се надявах поне новините за Поли да са добри, но злото не идвало самичко...
Не знам какво да кажа, нямам думи просто...освен да се молим, друго не остава.
Точи, пиши ти как си, имаш ли резултати вече?

Общи условия

Активация на акаунт