ДЕКЕМВРИ ще бъде незабравим, нов живот ний ще дарим!

• 11 479
  • 305
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте!

Весели празници на ELf Princess и Пепинчето!
  ura nbirthday  party023

Моля се новините от Комикс скоро да станат добри и малката Борислава да се справи с предизвикателствата на живота!

Много сила изпращам на Поли! Hug Дано не се сбъднат прогнозите на лекарите! Бог да бди над двете - смелата мама и бебка!

Мимко1, дано вече си до
бре и не се налага пак болница! Ще полежиш малко - важното е да сте в безопасност с бебето! Жалко, че не успяхме да се видим!

# 136
Хубаво започнахме темата, но последната страница ми развали настроението. Поли ти си силна жена, толкова път извървя, вярвам че ще продължиш до края. Дано това е последното препятствие по пътя ти и след него да те чакат само хубави мигове с любимите хора.
Много се моля и малката Борислава на Комикс да се оправи и да порасне голямо и здраво дете.  Praynig Praynig Praynig

# 137
 Praynigдобавям и моята молитва! Бог да ви помага, силни български жени!

искаше ми се да попиша повече, че напоследък ме е обхванал някъв синдром на почистване и подреждане, направих мъжете на луди из къщи, неща дето не съм ги пипала с месеци ги заподреждах и стаи разчиствах и променях изобщо......ама настроението ми падна от последните новини, ще пия кафенце и ще подредя още нещо, пазете се!

# 138
  • Варна
Добро утро! Отдавна не съм слагала закусчицата :
- здравословна закусчица.
от няколко дни така ми се ядеше боб, че вчера си сварих и ядохме, но цяла вече ми бе тежко на стомаха. Решила съм малко по здравословно хапване да вкарам, ако мога де Laughing

Искам да се помоля и за Поли, Комикс и Точица! Не унивайде, бъдете силни душички! Praynig
 Хайде до скоро , че  малката се събуди и мятам пак деня.
AdelF , това , което описваш ми е много познато, аз по принцип съм си така Blush Мъжо ми е свикнал вече и пита дали трябва прав да стои като се прибере , ще чистя ли пак..... Laughing Laughing

# 139
Добро да е утрото на всички,
She_R мн хубава и здравословна закусчица.
 Praynig Praynig Praynig за Комикс, Точица и Поли, кураж момичета, надявам се всичко да се нареди в добрата посока.

# 140
Добро утро и от мен! Супер закуска! Party

Вчера четох и аз последните новини за Поли и комикс ... моля се и аз нещата да се оправят Praynig но всичко е в божиите ръце...

Сега чезвам на работа да минава по-бързо времето до ПЕТЪК Crazy
Приятен ден, мацки, от мен Hug

# 141
  • Велико Търново
Добро утро!

She_R благодаря за закуската  Hug

Дали вече не трябва да има новини от Точица  newsm78

Darlin` ще мине времето спокойно, то не останало почти има няма 2 дена Simple Smile

# 142
Добро утро на всички! Благодариме за хубавата закусчица и кафенцето и аз сега отивам да си направя едно. Лек ден на всички и да се пазите... Кой трябва да лежи повечко кой по-малко пазете се все пак го правиме за бебоците да са ни живи и здрави.  Hug на всички

# 143
  • Варна
Здравейте момичета!!

Направо съм потресена от всичко което се случва на Поли, Комикс, дано новините от Точица са по-добри!!! Praynig

AdelF и мен ме е хванал същия синдром Laughing, вчера след работа 3 часа здраво чистене му дръпнах, направо всичко блести.....От къде дойде този прилив на енергия не знам!

Иначе да ви се оплача постоянно се караме с моя мъж, така са ме ударили хормоните! Той въобще не ме разбира, даже не намира време един телефон да ми завърти през деня. Просто очаквах малко повече внимание и загриженост от негова страна....а пък то просто безразличие Rolling Eyes

Дано поне с бебчо всичко да е наред, утре съм на преглед и ще пиша като се върна!!
Лек ден на всички!!  bouquet

# 144
Добро утро.
Шер, хубава закусчица си спретнала. моят мъж пък тази сутрин като ми направил едни кашкавалки  ooooh! А мислех да закуся здравословно!
А аз иначе енергия нямам. Все гледам да полегна или поседна Tired
И днес в молитвите ни са Борислава и Комикс, Поли, и Точица. С вас сме, мили момичета!

# 145
  • Варна
Добро утро и от мен!
Присъединявам се към молитвите за трите майчета Комикс,Поли,Точица
Помолете се с мен и за едно друга майче Aarven, което ми е близко и роди малки
принцески близначки,те също имат нужда от молитвите ви!  Praynig Praynig Praynig

# 146
Молим се, evil, но в друга тема. Не посмях да пренеса и тяхната болка тук. Praynig

# 147
  • София
Дано всичко бъде наред с момичетата baby_neutral Надявах се на някакви по-добри новини, но за съжаление не би.
Чета всеки ден в другите теми и за Комикс и за Арвен и за Поли, даже понякога ми е неудобно - все едно шпионирам в личния им живот, но не мога да се въздържа, все чакам нещо хубаво да кажат, но за сетен път се убеждавам, че понякога живота е много гаден

# 148
Добро утро момичета!Благодаря на всички за хубавите пожелания към Коката Hug.РД мино добре,тази година решихме да не правим детско парти,а да го оставим сам да реши какво иска.Избра си детския кът в морската и цял ден бесня там.После Макдоналдс и пак игри.Вечерта заспа докато ми обясняваше нещо милото.Аз обаче никак не съм добре,имам болки/как да ги обясня/ами във влагалището ниско долу.Имам чувството,че съм се изсипала и  направо ме е страх да се изпишкам.Ама го обясних и аз!Днес съм в 12.20ч. на доки и се моля да не е така както си го представям аз Praynig.
Елфичка-Честит рожден ден  bouquet!Да си жива и здрава,най-важното.Да си щастлива и декември най-пухкавото бебешорче!
Моля се за Комикс и бебка Бо,за Поли и Точица Praynig Praynig Praynig Praynig.
Цунки за сега ще пиша след прегледа.

# 149
Добро утро мацки .
присаединявам се и аз към молитвите за Комикс,Поли,Точица и Aarven дано Господ ги закриля ,тях и техните малки бебчета  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт