Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е хъркане и как можем да се справим с него?
Какво представлява Ледената епоха и какви са впечатленията от нея?
Какво е Юндол и какви са очакванията за посещението там?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е хъркане и как можем да се справим с него?
-
Какво представлява Ледената епоха и какви са впечатленията от нея?
-
Какво е Юндол и какви са очакванията за посещението там?
-
Какво представлява празникът на Варна и какви са пожеланията за него?
-
Какво представлява Успение Богородично и какви са обичайните поздрави за този празник?
Прегледа мина добре. Пишока ни се беше вирнал на горе
Бяхме любопитни кой иска да ни види и гледкахме и си местихме показалчето
все едно се карахме. Не ни каза размери и тегло каза че следващия път да е по голямичък и ще ни пусне на 4измерен. Мама няма търпение. Каза също че много шаваме дори и в момента шава ама това му е работата мама да спре да се оплаква.
Доки каза на мама да си почива и лежи още повече заради тези контркций които бях получила. Благодариме за стискане на палци. Сега отиваме да видиме таткото дали ще хапва нещо.
това става и при бебетата, които се хранят с адапт. мляко, тъй като са допълнително обогатени с желязо. не се притеснявай. мисля, че желязото водеше и до запек, но все пак ти ще видиш как ти действа, ще хапваш повече разхлабителни плодове/зеленчуци.
. В4ера спретнахме страхотен пикник на Вито6а с барбек, 4етвартото празнуване на Ели РД и моя ИД. Нямам помен от зацапването и няма да го мисля. В петьк сьм при Кова4ева и без това.
Сега вече още повече ще лудна от нетърпение