ДЕКЕМВРИ ще бъде незабравим, нов живот ний ще дарим!

• 11 489
  • 305
  •   1
Отговори
# 75
Ама съм патка.

Забравих да ви почерпя за рождения ден на баба ми   party023 beer2 Wine Glass Popcorn - става на 85г. да ми е жива и здрава жената и да си дочака първото пра внуче Praynig

Благодаря на всички които ми отговориха за хапчетията с желязо дето пия. Дано не стигна и до запек.

Приятна вечер. Grinning

# 76
Привет майчета!
Джема, адашката ти е добре,  Peace, поне така мисля, спи и шава на интервали и се надвам това да говори за добро здраве:)

от киселини не се оплаквам, "оплаквах" е по-точно ...до днес...петя_спорт, не знаех, че не бива да пия газирано, не знам колко фанта съм изпила днес, много ми се услажда....

и аз се моля за поли и бебето й, трябва да вярваме

Ет, нали знаеш, че Крали Марко е сукал бая годинки, мисли му Thinking Laughing

Евил, много си духовита, имаш ли някакъв опит със сатиричната есеистика или си си природен талант Wink

# 77
Здравейте мами и аз да кажа за киселинните проблеми-пия газирана вода и си мисля буквално само си мисля че ми минават, инъче бебо го усещам един ден по 3-4 пъти, посел един ден въобще не го усещам, ама да си прави квото иска дребосъчето само да е жив и здрав! Днес да ви се оплача изпила съм 3 парацетамола, но от сутринта ме боли главата и то зверски и нямам реално обяснение от какво newsm78, просто реших че няма да пия парацетамол вече,защото така или инъче не ми помага няма смисъл да се тровим. Това е от нас за сега желая ви лека и спокойна нощ!

# 78
Choosy поздравления както и за всички с добри резултати. Петя да ти е жива и здрава и още дълги години да е сред вас. Има ли новини вярно за Поли и Точица??? Praynig Стискаме палци всичко да е наред.  Hug на всички Лека  sleepuu

# 79
Добро утро и от нас / стар ник-pokahontas/
Ние вече сме си в София,свърши ни  морското царството  Crying or Very sad
http://www.facebook.com/album.php?aid=2025932&id=1524949109&l=2c64fd0140 -морски снимки,и малко коремче Laughing
http://www.facebook.com/album.php?aid=2027472&id=1524949109&l=28cca12f35 - и от Рд-то  на бъдещия батко
 Ние си дойдохме малко болни. Марти беше с бронхит, но вече е доста добре остана някаква кашлица ,но до края на седмицата мисля и тя да е изчезнала.Но аз съм по зле, не исках нищо да вземам и ето го резултата за малко да не направя пневмония.Сега се налага да пия антибиотик,малко ми е притеснено ,но док каза че вече имам оформена плацента и нямало страшно newsm78
 на някой налагало ли ми се е да пие ,че ми е малко притеснено...
 Връщам се да чета

# 80
  • Бургас
Добро утро, мили мами! Хайде на закуската!

# 81
Добро утро,
milena1976 благодаря за вкусната закуска, чак ми отвори апетита, сега ще бягам да се поровя в хладилника  Laughing

valeske аз миналата седмица бях доста зле заради гнойна ангина и нямаше как да мина без антибиотици. Пих Оспамокс, който според лекуващия ме лекар не бил вреден. Не се притеснявай, най-важното е да се оправиш. Скорошно оздравяване...

# 82
  • Варна
Добрю утрю мацки!
Пу, вчера на право ми се разкова кочинката от брисане.Ще ставам кръстница
на една малка Йоанка и обикалях да купувам парцалки за кръщенето. 
В следствие на което и изпуснах Котката да `и честитя новата придобивка
на живо. Затова оттук , ще го направя. Да си я бутате със здраве люляковата количка.
AdelF ти къде зачезна?
Болните да оздравяват бързо,а останалите да не лепват вируси.
Моля се за Поли да се върне или включи с добри вести. Praynig Praynig Praynig
За киселините, този път направо е слаба ракия, няма да се оплаквам. Церя се с
хлебна сода,талцит при нужда. Безсънието ми е проблема. Ще ми се да спя
непробудно поне 2 часа. Ама пусто нямам мира. Ако не е Агафия, цяла вечер
да ми припява "мамуу, маму", то Данчо ще започне да ме нашутва. Аман, бе тез
деца ще ме подлудят. В какво се забърках! Crazy

# 83
Добро утро!Супер закуска! Crazy
valeske ,много хубави снимки!И от морето,и от рд!Много е сладък малкия! Hug А ти изглеждаш супер! Hug На нас ни предстои 2-рия рожден ден и тия дни ще се заемам с подготовка,макар че ще е в тесен семеен кръг!
Аз явно вчера много съм се впечатлила от лика на малкото ми човеченце,щото цяла нощ сънувах секцио,глупости! Crazy
Лек ден на всички! Hug

# 84
Добро утро мами!
Да ви почерпя,днес Коки става на 4годинки. Wine Glass Coffee!

# 85
Добро утро.  Grinning

milena1976, мерси за закуската eat

Пепинчето, да ти е жив и здрав рожденика. bouquet

Включвам се набързо с малко полезна информация.

Ден на отворените врати АГ"Света София"(бившата Тина Киркова)

I САГБАЛ "Света София" ЕАД, София, кв. Красна поляна,
ул. Миxaлaки Ташев 2
За записване: тел. 02/ 822 18 08, главна акушерка Дорина Димитрова

Побързайте със записването, защото сега се обадих и се записах чак за 07.10., дотогава всичко е запълнено.

# 86
Добро утро!
evil, ама как само се разминахме вчера в МОЛа, ми ти много се тутка  Wink Мерси за пожеланието. С Ет-ка си взехме дозата сладолед в твоя липса  hahaha
Честит ти рожденик, Пепинчето! Да ти е жив и здрав!
Охххххххх, а тия закуски дето ги раздавате тук, само като ги гледам ............. вчера ми се скараха пак за килограмите  Tired Качила съм вече над 7, акушерката каза да не минавам 11-12 и добави "ама това няма как да стане явно, като гледам, че вече си минала 7-те" и недоволно ми каза диетата - без хляб, само сирене, кашкавал, зеленчуци, месо (не тлъсто) и мляко  newsm78 Трудна работа ще е без кифлички, банички, пици, спагети и шоколаааааад  Cry
Ама ще взема да се пробвам, че наистина всичко на моето Д се трупа  Joy Добре че бях по-кльощава, че се преживяват килограмите сега
Приятен ден на всички, отивам да си пия кафенце

# 87
Добро утро.
Честит рожденик на Пепинчето. Да е жив и здрав!
Милена, благодаря за закуската.
Кат, честита ти придобивка, да си я бутате със здраве.
На мен що никой не ми се кара за тия пусти килограми? Вече съм +6.
И честит празник на бабата на Петя, малко на патерици.   bouquet
Дарлинг, ей го 'де е петък. Не остана. Пиши какво стана с изследванията, че таз урина не ми харесва. От опит ти казвам. Дано да няма нищо.
Пебс, на нас като ни потвърдиха пола цяла нощ сънувах розови дрешки #Silly

# 88
  • София
Мацки - влизам само да почерпя - днес стигам преклонната възраст от 34 години Blush

Честит рожденик и на Пепинчето, приемам го много лично с оглед на по-горното  bouquet
Няма да пиша поименно, ще ме извините, но наистина се надявам в този хубав за мен ден да чуя и най-хубави новини за Поли и Точица baby_neutral

# 89
  • Велико Търново
Добро утро!

Elf Princess   nbirthday Желая ти здраве, щастие и много усмивки и разбира се прекрасно бебче Simple Smile

Пепинчето честит ти рожденник  Hug

CatWoman честита ти придобивка Simple Smile

Дано наистина скоро има хубави новина за Поли и Точица  Hug

Аз да ви се оплача въобще не мога да спя, особено тази нощ беше голямо ритане, голямо нещо.

Айде лек и усмихнат ден!

Общи условия

Активация на акаунт