ДЕКЕМВРИ ще бъде незабравим, нов живот ний ще дарим!

• 11 486
  • 305
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро  Hug
Честит рожденик на Пепи и ч.р.д. на бабата  на Петя (на патерици), Елф,  newsm59  newsm51 newsm51  newsm51
Киселините мен от рано ме почнаха, ама са на моменти - някой път се търпи, др път не се стои  Laughing, ама ще мине  smile3503
Сънищата - сънувах вече сигурно 1000 пъти, че съм родила  smile3532 Ама то моето голямо нетърпение  Mr. Green Познати ми пожелават да си запазя ентусиазма и след раждането  Joy
Спането - някой път си поспивам, др път като снощи, не чак толкова  smile3507
Честита количка на Кат  Two Hearts smile3525
Стискам палци на всички, които са на преглед или чакат резултати  Peace

# 91
Elf Princess Честит Рожден ден и от мен! Много щастие и прекрасно бебче!   bouquet Hug
Да е жив и здрав Коки на Пепинчето Simple Smile

Пожелавам на всички един чудесен ден!

# 92
ч.р.д. на Елф, ч.р.д. на сина на Покахонтас и  ч.р.д. на бабата  на Петя. Бьдете здрави и 4естити!

В4ера си мислех за То4ица и Поли - как сте моми4ета?

В4ера бях на детско РД и ядох пица и пьржено и цяла но6т еджа спах от киселини...  Sad Ина4е нямам - явно много зависи от храната - 6те я подбирам с внимание...

А с килата.... сам ве4е +7.5  Sad

Единствената ми утеха е 4е сам на море от неделя!!! За цели 2 седмици!!  Grinning  grinning039
6те издаржа о6те 3 дни на работа....и после кеееф Simple Smile

# 93
  • на странно място ......
Elf Princess ЧРД, бъди жива здрава много щастлива мама и Жена!!! Благодарско за мохитото, ще ни се отрази добре  bouquet

Пепинче, да ти е здраво и щастливо детето, и много да слуша мама и татко !!!   party023

Стискам палци на Поли и Точица, дано се развият добре нещата.

Да чукна някъде, киселини не са ми се появили още, но и с миналата бременност не съм имала. За сега се чувствам добре.
За съжаление последните ми изследвания, не са особено добри откриха ми разни бактерии и се наложи пиенето на АБ, дори 2, но по собствено усмотрение реших да не пия вторият, защото на листовката пишеше че е абсолютно забранен за бременни.
Утре съм на хомеопат да видим, може той да предложи адекватно решение на проблема ми.

valeske , много сте сладки, а на теб къде ти е коремааааа.  Laughing

Момичета желая на всички ви усмихнат и безоблачен ден!!  Hug

# 94
О, днес много рожденници, много нещо!

Елф, наборе! Да си жива и здрава, все така положителна и със заряд! Прегръщам те!   bouquet

Пепинчето, честит ти пораснал батко! Много здраве му желая!

След оплакванията на evil и scrye от безсъние малко ми е съвестно да споделя, че сега си отварям очите. И то поради гладният зов на децата, и още можех да поспя. Ама да не помислите, че станах да им сготвя? Дадох нареждане на голямата да вземе закуска долу от супермаркета. Малък Дарко дъни с мен, не помръдва нощем, много щадящо дете!

Мен пък вчера следобед ме свиха мощни контракции придружени с болка. Назобах магнезий, но-шпа, папаверин и ме отпусна. Днес може да мина през болницата да видя има ли нещо обезпокоително. За сега всичко е нормално.

# 95

Elf Princess , ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! Пожелавам ти здраве, което да не те предава, щастие, което винаги да краси лицето ти с най- искрената усмивка и най- вече прекрасно декемврийче, което да топли сърцето на мама завинаги с усмивката и смеха си!  

Пепинчето, честит празник на рожденика ти!!! Да ти е жив и здрав и мнооого да го слушате   bouquet

Коте, честито возило и на вас- с много кеф да си го търкаляте по най- интересните места  Simple Smile  Hug Нещо снимка с поза няма ли да метнеш насам, че да го отпразнуваме и ние поне виртуално  Simple Smile
А за килцата- хайде сега, то това да не е компютърна програма. Качването е относително и седем килца за една мацка са нищо, а за друга са слонски заслуги. сама си прецени дали се нуждаеш от диета....Аааа....какви са тия работи  Wink

Дарлинг, силно стиснати палци за петък и те чакаме с добри и подробни вести  Heart Eyes

Обичам, когато има толкова поводи за радости  Grinning

evil, браво и на теб за бъдещата позиция на фея- кръстница!!! Тепърва ще си ангажЕ с кръщелницата, така че това е нещо като тренировъчен ден сега с дрешките  Laughing

Аз вчера се видях с д-р Ковачева- за мое съжаление та потвърди, че шийката е изгладена, леко скъсена и центрирана и такааа.....лежане и молитви е моят план за следващите три месеца. Ама само на мен ли времето ми не минава просто и тези седмици все малко си седят  Sad Ми криво ми е, но най- важното сега е да завърши добре всичко това, за което се моля ден и нощ...

Киселини- мъчат ме от сега, но не е непоносимо....За сега няма да пия нищо, пък към края ще видим....

Безсънието- обаче и на мен ми е голям проблем. Е просто няма поза, която да ми е удобна  Tired А и от толкова лежане вече и на ляво и на дясно всичко ми се е схванало и ме боли, та ми се вие.  Crossing Arms Много съм зла тези дни поради тези причини и не съм никак приятна за съжителстване.

Завиждам грозно на всички морски и били на море- да знаете обаче, че догодина, живот и здраве, отивам на море за един месец и поименно ще ви виждам на плажа пък  Crossing Arms  Mr. Green

Етка, стис на всички палци да е пушка всичко, но наистина няма да е зле да минеш през чичо доктор  Hug

Отива да лежа- отново- но ще ви наглеждам непрекъснато!

Не съм пускала сииилно стиснатите си палци за Поли и Точица!!! чакам с нетърпение вести от тях...

# 96
Добро утро,

Честит рожден ден на Elf Princess newsm59, да си жива и здрава миличка и винаги толкова засмяна, а през декември и щастлива мама на малък и здрав бебок.

Пепинчето - честит празник, да ти е жив и здрав рожденика и много да ви слуша и помага на мама!

За килата аз съм +6.5 виждат ми се доста, ама какво да се прави, после ще му мисля.

Поли, Точица - чакаме ви с добри новини  Praynig  Praynig  Praynig

# 97
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Елфичка bdbaloni bdbaloni bdbaloni , жива и здрава, много обичана и много щастлива мама през Декември

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Коки на Пепинчето   bigdance2 hbday bdbaloni да расте здраво, умно и палаво дете за радост на мама и тати, да стане най-щастливия батко през Декември

# 98
Elf Princess душа.. ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!   bouquet Mr. Green  bouquet от здраве и късмет да не се отървеш хехех Simple Smile)

# 99
  • Варна
Elf Princess , ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Да е жив и здрав Коката на Пепинчето
Почивайте, си повече сега до 28 седмица е критичен момент. Стискайте кълки и лежане му
е майката на тези с болежките. Нали се виждам, какъв парцал съм след целодневно брисане.
*MILADY*   Hug знам, за какво говориш, на всяко вдигане на Агафия, треперя да не изкочи
бебето. Умирам си от страх с това скъсяване... опитвам се да му дам ignore, ама не винаги
успявам. Това Кръщене ще ме разведри, няма да се отдавам на лоши мисли... Пази се!
ет-ка и тя да не ми се мотае ,като вчера из мола, ами да си сяда на дупето.  Wink

# 100
Елфче nbirthday   Бъди  Здрава и много щастлива.....а през декември да гушкаш сладко и неревливо декемврийче!

За килата аз съм +9....последните 2 съм качила за две седмици тук накрая.

Вчера бях на преглед и малката мишка е качила 200 гр за 2 седмици....сега е 514 гр....много шаваше, ама ни помаха с ръчичка, и пак се потвърди пола...за момиченце. Ама пък после минахме през два детски магазина, та за подарък  взех някои неща....

Ета и аз спя като пън...днес станах ж 10ч Joy

Милейди много да се пазиш.... Hug почивай си, лежи си, сега му е времето Praynig

# 101
  • София
Минавам да прибера подаръците и пожеланията Heart Eyes
Мерси на всички Hug
Относно контракциите, подкрепям evil - стискайте кълки с цената на всичко, да мине 26 седмица задължително, 28 най-добре пък после каквото сабя покаже Praynig

# 102
  • тук
Елфче, да си жива и здрава, мила, и много хубав празник да си имате днес. През декември пък, нали знаеш Wink
Пепинчето, само с безобидни бели да те ядосва хлапето ти и да има незабравимо щастливо детство.

Мацки, аз понеже много мислих цял ден вчера Поли и предполагам и вие - да ви кажа, че според една мама, която и превеждаше там, полетът към Германия е минал по-добре от очакваното. Сега се  Praynig и този на обратно да е бил така, а утре на софийската среща да я видим по-спокойна  Praynig

Май на всички седмиците ни минават бавно (мен ако ме питате то времето не помръдва, все съм си 24-та), но повече мина, по-малко остана  Simple Smile
и без да имам някой да вика "маму, маму" ставам през 30 минути, то това пикане е по-гадно от всички ритащи и мрънкащи деца, защото ми се вижда тотално безсмислено и пълно прецакване

хубав ден, момичета, и се пазете  Hug

# 103
Привет мами. Hug
Elf Princess , ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!Да си жива и здрава,и на финал едно прекрасно бебче да гушкаш. newsm59
  Gift
Да е жив и здрав Коката на Пепинчето и да бъде наи-щастливия батко на света.
  bigdance2  party023  
Поли, Точица - чакаме  новини и дано всичко е ОК. Praynig Praynig Praynig
Приятен ден от мен.  

# 104
Ооооо, Елфи, честит рожден ден!

Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт