Размяна на парфюми ХХІV

• 43 609
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
Аз също търся малко коли4ество от Тялото на Готие.По принцип харесвам пове4е едп ,но съм съгласна и на едт .Много ми  се иска малко да го понося преди да реша дали да го купя или не.5-10 мл ,са достатъ4ни Peace Hug Hug

# 61
Да напомня - продължавам да разменям Eau De Dolce Vita Perfume  40 мл от 100 мл, тестер с капачка от Летище, Aquazur на Lancaster  40 мл от 50 мл с кутийка, Lanvin Eclat d'Arpège  25 мл от 30 мл с кутийка

# 62
  • Козлодуй
Получих си парфюма от hululu.Имам база за сравнение-виал на същия от Fragrancex и аромата си е съвсем наред.
hululu,извинявам се,че се усъмних в теб Peace

# 63
Да напомня - продължавам да разменям Eau De Dolce Vita Perfume  40 мл от 100 мл, тестер с капачка от Летище, Aquazur на Lancaster  40 мл от 50 мл с кутийка, Lanvin Eclat d'Arpège  25 мл от 30 мл с кутийка

Имам въпросче на лични за Lanvin Eclat d'Arpège.

# 64
Търся класическия Ж"Адор, Пантерата на Картие, Делис на Кратие - о дьо парфен вариант, може и цветния воал на Том форд. Предпочитам количества около 50 мл.

Мога да предложа доста работи.

На първа страница Тина предлага Делис на Картие!
Видях, благодаря ти - малко с моята суховата кожа тоалетната вода в началото ми дава спиртен дъх. Чудя се все още.... newsm78 Thinking

Малко спам, ама да си кажа.
Доколкото си спомням едт и едп на Делис са различни и като аромати.
Единия е едт - прозрачна капачка, другия е едт - червена капачка.
Аз по едно време го бях харесала и се чудех кой да си избера от всичките варианти.

нямат чака такава разлика Peace

# 65
Получих си парфюма от hululu.Имам база за сравнение-виал на същия от Fragrancex и аромата си е съвсем наред.
hululu,извинявам се,че се усъмних в теб Peace
благодаря и се радвам че си доволна
аз като ви казвам че всичко си е ок
защо не ми вярвате?

# 66
Момичета,  много моля да ме отървете от Sergio Tacchini- Stile Dona,чисто нов пръснат за проба 50мл,купен от парфюмерия.За мен е 1 към 1 с Азаро Блу чарм.Не ми понася. И също така-КОВЕТ сетче с лосионче от фрагранс 50 мл-също пръснато за проба,взето на сляпо-не ми хареса. Приемам всякакви предложения! Peace  П.П.Добавям само,че на сета не давам Кутията-много ми хареса! Laughing
  Стил Дона-разменен,остава Зеления Ковет на СДП-никой ли не го иска или си го имате?  Wink Laughing

# 67
  • Варна
Да напомня - продължавам да разменям Eau De Dolce Vita Perfume  40 мл от 100 мл, тестер с капачка от Летище, Aquazur на Lancaster  40 мл от 50 мл с кутийка, Lanvin Eclat d'Arpège  25 мл от 30 мл с кутийка

Имам въпросче на лични за Lanvin Eclat d'Arpège.

И аз  Mr. Green

# 68
здравейте.
нека започна първо с този за размяна50/35

търся
Christian Dior Dolce Vita
Christian Dior Dune
Christian Dior Escale Portofino \
Thierry Mugler Alien Eau Luminescente
Thierry Mugler Angel Peony
Thierry Mugler Alien Sunessence
независимо от количеството
но приемам и други предложения

# 69
Еscale a Portofino разменен Peace

# 70
Предлагам Escada signature 75ml s kutiq

# 71
Предлагам 80 мл от 100мл halston catalyst

+ 5мл moschino cheap and chic с кутийката

Търся малко количество Cacharel amor amor или J Lo life lux /давам и двата за някой от тези/,но приемам и други предложения  Hug

# 72
Разменям:
DKNY Be Delicious - 65/125 мл. (лимитираната лятна едт версия от 2007 г., същия аромат като на зелената ябълка в кръглия флакон, но е една идея по-лека)

Последна редакция: пн, 17 авг 2009, 18:11 от lalique

# 73
знам че се повтарям,но никога до сега не съм искала толкова парфюм  и това са Hot Couture EDT i Mania na Armani

# 74
Останаха за размяна:
Тестер burberry touch 90/100 мл
тестер bentton b. clean 50/100 мл
Мис диор 80/100 мл - за които немога 100 % да гарантирам
Приемам всякакви предложения. Дори за мъжки парфюми Praynig

Общи условия

Активация на акаунт