Размяна на парфюми ХХІV

• 43 690
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Разменям:
Initial Boucheron edt  49/50
Black Orchid edt 45/50
Здравей, как си, винаги като ти видя подписа и ми се ще да те питам-как се справяш с 3 момчета Mr. Green
- без лоши чувства разбира се, а само с възхищение.
Прочетох какво разменяш-интересува ме Черната орхидея-толкова се пише за нея, че няма как да не иска да я помирише човек-аз до сега не съм успяла ooooh!
Търсиш ли нещо специално - към момента мога да предложа ooooh! Версаче Сигнатур(май така беше), тестер от Фрагранса, с капачка, от 100мл липсват около25, EDP, за мен е свеж, нежен аромат, но му се наситих.
Хубава вечер
Цвети

# 661
Мом и4ета моля ви помогнете!!!!!!!!!!!Търся си за покупка или размяна

Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Ина4е мога да предложа:
Classique 19ml/20ml
 после ще добавя още Peace

Незнам какво ми става,но лятото се пръсках със супер тежки парфюми,а сега като застудя с по-леки #Silly

Последна редакция: чт, 10 сеп 2009, 02:20 от allexa27

# 662
Бих разменила едната си Органза Ендесанс ,90мл от 100 за Фракас Peaceили нещо друго от сектора `I want`в гардероб4ето ми  bouquet

Не я продавам оба4е Blush

Последна редакция: чт, 10 сеп 2009, 01:08 от allexa27

# 663
  • виртуално
добавям за размяна

28-29/30мл E Lauder Beyond Paradise с кутия
48/50мл JLo Live +50мл душгел и 50мл лосион - изхвърлих кутията

# 664
Разменям Теракота на Герлен
99/100 мл, с кутия и капачка
Търся си Палома Пикасо едп, Л де Лолита Лемпицка. Ще обмисля и други предложения

Разменен
Остана ми за размяна Boudoir sin Garden
25/30 ml, с кутия и капачка
Търся си L de lolita lempicka

# 665
esi, тъй като пощенската ти кутия е пълна и не мога да ти пиша, а ти не пишеш, би ли си разчистила кутията, или поне ме уведоми дали е пристигнал парфюма, който ти изпратих, че нещо се попроточиха нещата...
Изпратих и друг, два дни след твоя и е получен отдавна.

# 666
а какъв аромат е Теракота? Виждам, че е разменен, но ми стана интересно  newsm78
Аз си търся Very Irresistible   bouquet

# 667
Теракотата почти не се намира никкъде вече. Неверотен атромат. Има и пудра, много женствен,с лека ретро нотка.

# 668
След поредните мъчителни мирисаници, реших че 50 мл Джйпур Сафир на Бушрон и 100 мл Фракас на Робер Пиге са ми много. Мога да отлея, че да не ми е толкова застрашително много количеството............подобна съдба чака и други стотици Simple Smile

# 669
  • София
Предлагам Елексир-а на Ерме/Elixir des Merveilles /, ЕДП,100мл:

Търся Адикт, Елиън, Ангел или Демон...

# 670
  • Варна
Теракотата почти не се намира никкъде вече. Неверотен атромат. Има и пудра, много женствен,с лека ретро нотка.

Верно ли  Shocked
Нищо подобно не усетих. Имах го, достатъчно време го ползвах, за да разбера, че е карамфили и канела, почти и само толкова. Нито пудра, нито ретро усетих.

# 671

Верно ли  Shocked
Нищо подобно не усетих. Имах го, достатъчно време го ползвах, за да разбера, че е карамфили и канела, почти и само толкова. Нито пудра, нито ретро усетих.

Боже, мирисах го на приятелка, явно много се е променило обонянието ми от бремеността Shocked Embarassed

# 672

Верно ли  Shocked

Боже, мирисах го на приятелка, явно много се е променило обонянието ми от бремеността Shocked Embarassed

Олеле колко добре звучи - карамфили и канела  Crazy  Heart Eyes

# 673
аз имам една позната, която след бременноста вече не може да трае парфюми на себе си.
Аз се сетих за още нещо, което много харесвам и си търся - на Victoria's Secret - Warm Vanilla Body Mist

# 674
аз имам една позната, която след бременноста вече не може да трае парфюми на себе си.
Аз се сетих за още нещо, което много харесвам и си търся - на Victoria's Secret - Warm Vanilla Body Mist

аз имам такива периоди, като съм болна и вечер - никога не мог да спя с парфюм - на плаж също, тогава си решавам проблема точно с боди мист  Peace

а на Викториассикрет може да намериш нещо в продавалника или Аукро

Общи условия

Активация на акаунт