142 първолачета бързат към немското школо

• 14 197
  • 290
  •   1
Отговори
# 15
Честит рожден ден на всички именички днес.

ей това много ми хареса Grinning

Laughing

Вики, прави сте, влагата после ще избива на друго място. Търсете си ново жилище  Peace

# 16
Днес е преображение и времето се променя ...  .

Жабче, в голяма грешка си! Преображение е на 6 август и е валидно за България, не за Германия. На 15 е Успение Богородично!

# 17
Честит рожден ден на всички именички днес.

ей това много ми хареса Grinning

хахаха и на мен много ми хареса  Joy hahaha Явно бая съм била слънчасала вчера  Crazy

# 18
Днес е преображение и времето се променя ...  .

Жабче, в голяма грешка си! Преображение е на 6 август и е валидно за България, не за Германия. На 15 е Успение Богородично!

и мъжа ми разправяше за 6 август, но аз мислех за стари и нови календари ... явно съм се объркала.

# 19
Риено, моме хубава! Да си ми все така напета, слънчева и положителна! Да не се даваш на никакви минорни субекти и само мажорни обекти! Наздраве! Пък било то и на куц крак!  bouquet

Мили момичета, празнували вчера! Св. Богородица да ви закриля и вас, и семействата ви!  bouquet

Ева е с температура. Или поне през нощта беше. Голям рев, голямо изакване на свещичките. Сега я наливам с черешов сок.

Петка се оказа майстор на две в едното. Laughing Готино.

# 20
  • Германия
За какво помага черешовият сок?

Аз съм пред колабиране, не знам колко е Т` отвън, но тук на 6ти етаж не се диша, отворила съм всичко, що може да се отвори и пак е жега. Ако Пепеляшкин беше тук (или поне картите за басейна) сега можеше да се плацикам, вместо да се потя Tired

# 21
Пепе, от десет места чувам, че действал при температура за свалянето ú.
Освен да опитам, друго не ми оставаше. newsm78

Температурата спадна, но пък е много непокойна и се плюнчи с едни дъ-ълги лиги. Пусто като съм и неопитна в зобоникненето. Досега и при баткото, и при нея разбирах, че е поникнал зъб, когато беше вече поникнал тъй да се каже.
Педиатърът ни твърди, че от никнене на зъби температура не се вдига.

И естествено, всичко се случва през уикенда.

# 22
  • UK
Записвам се. Прибрах се преди малко от селски туризъм и риболов. Хванах цяла риба, което прави риболовния ми актив... Една риба и един рак. Не мога да се понасям и искам баня, но майка ми спечели войната в асансьора и влезе първа, та топла вода за мен няма и чакам бойлера да стопли. Simple Smile

# 23
Здравейте  и от  нас,  
Честито на  БиБитка  и  Паца  да  са  ви  послуШни  рожбите  и  да  ви  радват    smile3522
  На  Имениците  и  рождениците  на патерица   виЧко най добро   Flowers Bouquet
На Деси  и  на  Вики  Hug
А пред първолаците    иЗливам  едно  вируално  менЧе  с  вода и само  единици  да  носят  вкъЩи smile3529 smile3523
 И аЗ  съм в  треска , готвя се За  детската  на  Зара и  са  големи  майЧини  терЗания, но  покрай постовете  на  Маймунката  се  успокоявам  малко
 СбъдваЩа  като си  гледам  комШиите  ,все  си  мисля  За  ваШте,неЗнам Що  Laughingимай предвид  Че сградата  отсреЩа  е  Кьолнския  арбайтсамт  Mr. Green

# 24
Берлинчанки,късно е,но преди да си легна трябва да ви съобщя една прекрасна новина,която научих тази вечер директно от мама Венци.От няколко дена тя е горда мама на още една дъщеричка,която носи красивото име Малена.Малката принцеса тежи 2475 и е дълга 50 см. Всички у дома са безкрайно щастливи и развълнувани.Да им е честита втората дъщеричка! Нека расте здрава,умна и красива.На гордата кака Елица успешен старт в училище и прекрасни мигове с малката Малена.  Heart Eyes  Hug  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 17 авг 2009, 01:55 от *Вeси*

# 25
  • Германия
Ехееее, да и е честита принцесата на мама Венци! Здраве, късмет и да расте и хубавее Wink

# 26
Честит на мама Венци (това е Вени-Б, или греша?  newsm78 ), с най-добрите пожелания! Името Малена взе да става много модерно нещо  Laughing

Мамун, как е Ева?

Вчера ходихме до Дармщат във Вивариум, много хубаво беше  Sunglasses

# 27
Привет,
честити бебета в темата, да са живи и здрави и спокойни Heart Eyes

Миналата седмица пак с приключения бяхме, Диана си удари главата съвсем невинно на една площадка, бях до нея и я държах! Последва сцепена глава, линейка, аз припаднах и от стреса, и от кръвта, и от жегата Rolling Eyes Не съм най-хладнокръвната майка на света Crazy Зашиха я, засега всичко е наред Praynig

Татяна, куфарчета наситина изглеждат супер, мисля да купя, благодаря Hug

Най-после лято!   Nature Sunny Кеф!

# 28

Татяна, куфарчета наситина изглеждат супер, мисля да купя, благодаря Hug

Куфарчето е страхотно  Hug Особено ако пстувате често ъ летище , гара ъ идеално е  Hug

# 29
Куфарчето е добра идея, докато детето е едно. Само си представете мен с трите и да ходя да ги гоня по летищата - тримцата в различни посоки яхнали тези куфарчета.  Crazy Joy
Не е лоша идея по принцип, може би ще се възползвам за последния наследник в по-късен етап.

Общи условия

Активация на акаунт