142 първолачета бързат към немското школо

• 14 195
  • 290
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте мами!
Най-накрая лято и тука  Sunglasses!

Да е жива и здрава госпожица Малена! Да е все такава стройна и изящна!

Риен,
много от всичко, което си пожелаваш   bouquet! Макар и на патерици е от сърце  Hug!

Шоши,
неприятно  Confused. Дано не се случва отново!

Едни за първи път в училище, други - в градина. Моята девойка е от вторите  Mr. Green. Обикалям магазините като луда и останаха само цвичките  да купя. Като дойде време пак ще обяснявате коя закуска е подходяща, здравословна и вкусна (на децата) и коя не  #Crazy.
Отивам да се разхладя със сладолед   Sunglasses.

# 46
Да, и тук валя град колкото череша. 5 мин. само, ама останах без цветя на балкона.

# 47
  • UK
Онзи ден като бях на село около язовира, където ловихме риба имаше много хора с палатки. Като си тръгнахме се изви ужасна буря, заваля, загърмя, дъжд, град, всичко по реда си, как са я преживели горките хора с палатките изобщо не знам.

# 48
МГМ, бързо въпросче... кой номер тролей ходи от Попа към Ректората. Водим тук едно спорче....

Сори  за спама...

# 49
  • UK
1, 2 и 4, принципно и 8 върши работа, но най близката му до Ректората спирка е по далеч отколкото на 1, 2 и 4. Те спират точно пред Националната Библиотека. Simple Smile

# 50
Мерси! Аз изгубих баса. Simple Smile

# 51
  • UK
Съжалявам. Sad

# 52
а 7-мицата?!

Малена да е жива и здрава и да радва родителите си!

много хубаво име, фаворит ми е откакто гледах едноимения филм с М. Белучи преди 10-ина години... обаче веднъж сънувах, че мойта дъщеря се казва Никия  Rolling Eyes срещали ли сте изобщо такова име?

и да питам, имате ли лош опит с ползване на кредитни карти в БГ? иска ми се да купя на сестра ми за новото жилище прехваления фрай-нещо си на тефал, ако тя го одобри де  Wink

# 53
  • UK
Никия не съм чувала, малко напомня на Финикия. Аз пък сънувах, че дъщеря ми е Йохана. Не е някакво нечувано име, но откъде пък накъде? Съкратих си го на Хана и толкова. Simple Smile Абе момичета да имам, имената не са проблем. Simple Smile

# 54
Азалия, платили сме с кред. карти в БГ, не сме имали проблеми, но и ние по-принцип сме си малко темерути в това отношение, картите са златни и разчитаме на застраховките  Whistling  Не сме за пример, по-скоро за бой...

# 55
Аз настоявах, че номер 5 минава по тоя маршрут. Бях сигурна, не знам защо.

А аз съм сънувала, че дъщеря ми се казва Сияна, бях бременна с първия ми син още. А името не го харесвам никак.

Ей сега ми обясниха, че съм мама-хипопотам. Бобо бил баткото-хипопотам, Ники бил малкия хипопотам, Ани била бебето-хипопотам. Таткото ни бил крокодила, и трябвало всички да бягаме от него. Animal planet не им се отразява добре, май.

# 56
  • UK
Не бих кръстила детето си с име, което не харесвам, само защото съм го сънувала или защото се е родило на някаква определена дата... Нито пък бих спазвала традициите с кръщаването на баби и дядовци при същите условия. Имам си някакви мои си любими имена, с които бих искала да кръстя децата си, в случай че и татко им ги хареса, естествено, няма и да си налагам мнението, при положение че не давам на мен да ми се наложи. Simple Smile Някак готино е като сънуваш нещо от този тип, после го направиш и ти остава едно такова чувство за нещо предопределено, което си изпълнил, но ако не ми се прави каквото съм сънувала изобщо не ме интересува ако ще и видеоразговор с Рая да е. Simple Smile

# 57
Аз настоявах, че номер 5 минава по тоя маршрут. Бях сигурна, не знам защо.

5-тицата от край време си завива към Цариградско посока Младост  Wink

Тук е нечовешка жега, а двете дребни ми взеха здравето цял следобяд - сега спят по никое време ooooh!

# 58
Защо по никое? И Милена е вече в леглото. Файерабенд  Mr. Green

# 59
Защо по никое? И Милена е вече в леглото. Файерабенд  Mr. Green

а те моите спят следобеден сън  Crazy Изморени от глупостите дето направиха - Ясмин за малко да заспи на тоалетната Whistling, със сетни сили се добра и се пльосна на дивана.

Общи условия

Активация на акаунт