142 първолачета бързат към немското школо

• 14 194
  • 290
  •   1
Отговори
# 30
Кате, виж видеото на линка, който дадох, могат да се свързват и ще направят "влакче"  Mr. Green Наистина, куфарите са супер, пък за 20евро не го мислете хич  Naughty

Шоши, голям екшън  Shocked

# 31
  • Германия
Мамуни, как е малката?

Аз го поръчах вече куфарчето, сега ще умувам дали да го покажа веднага или да го скатая до Коледа  Crazy че иначе Мартин хак ще почне да дудне, да ходи при баба със самолета.

ВанчеМамче, пакетчето кацна, турбо-хипер-мега благодарско!!!!!!

# 32
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

Вчера ходихме до Дармщат във Вивариум, много хубаво беше  Sunglasses

все идвате до Дармщат когато ме няма  Crossing Arms

# 33
Венци, честита ти дъщеричка! Да ти е жива и здрава!

# 34

Вчера ходихме до Дармщат във Вивариум, много хубаво беше  Sunglasses

все идвате до Дармщат когато ме няма  Crossing Arms

Какво "все", то ни беше за 1ви път  Laughing Бяхме на гости на мои приятели там и ходихме заедно в зоо-то, ако бяхме сами щях да ти пиша предварително  Peace

# 35
Здравейте момичета!Благодаря за пожеланията!София се роди на 31.07.,2950гр и 51см.Раждането завърши със спешно секцио, че мадамата не щеше да излиза и ѝ позагубихме тоновете. Слава Богу всичко мина и оставихме грижите в болницата.Сега се гледкаме и гушкаме, аз се възстановявам добре благодарение на двамата ми помощници у дома,мъж ми и мама.
Честито от мен на бибитка и Вени   bouquet ! Денис и Малена да радват всички у дома,да имат щастливо и безгрижно детство!

На бъдещите първолаци желая само единици, да ходят с кеф на училище и да имат много приятелчета!

Веси за малко да те пропусна Hug желая ти лека и безпроблемна бременност! А я чакай и да попитам, от къде разбра за нашето щастие?

# 36
Пазза, добре дошла! Дано наистина злото е зад гърба ви! Още веднъж честито!

Татяна, заета ли си към края на седмицата? Искаш ли гости?

# 37
Леле, съвсем съм му изпуснала финала. Whistling
Алоха!

Паца, Вени - честитоп да са ви живи и здрави бебоците. Кротки, спящи, ящни -  изобщо деца за пример и завист Hug...

Риен, честито на патерица, дано не ме замериш с нея(патерицата), но голямо наздраве  bouquet

Шоши, много неприятно...Ама така са диванетата Blush голямо успокоени написах - няма що Crazy

Последна редакция: пн, 17 авг 2009, 17:04 от surfline

# 38
  • Германия
Мамацки, няма да ми се смеете, но тъпа битова питанка имам: ако изрично не е написано, има ли някакъв знак по чаши, чинии и пр. кое издържа на миялна машина? Имам разни пластмасови купички и детски прибори и не смея да сложа в миялната, вече отнесох коментари,  че харча прекалено много вода с това ръчно миене Rolling Eyes

Шоши,  Hug дано не се повтаря повече!

pazza, все така да ти помагат и да се възстановяваш бързо! Пожелавам ти спокойно бебче! Върна ме 4 и кусур години назад, когато и Мартин така се роди Rolling Eyes

# 39
Татяна, заета ли си към края на седмицата? Искаш ли гости?

Зависи кога точно  Wink

# 40
Пепе, ако издържат, издържат, ако не - метла в кофата. Аз карам на тоз принцип. Особено за пластмасите.
Татяна, питам за четвъртък или петък.

# 41
Всичко бухам в миялната. Нерви и време за глупости нямам. Почти не се сещам за съсипано пластмасово нещо.

# 42
pazza, честито бебче и от мен. Да е живо и здраво и много послушно.
Шоши, много неприятно. Дано бързо се оправите.
Аз също слагам пластмасови неща в миялната. Нямала съм проблеми до сега.
А в момента такъв дъжд и град вали вън, направо ужас. Някой топчета са колкото орех.

# 43
  • Германия
pazza, честито бебче и от мен. Да е живо и здраво и много послушно.
Шоши, много неприятно. Дано бързо се оправите.
Аз също слагам пластмасови неща в миялната. Нямала съм проблеми до сега.
А в момента такъв дъжд и град вали вън, направо ужас. Някой топчета са колкото орех.
Тук също, но свърши за минути. Имам чувството, че облаците просто ни заобиколиха...и май е по-добре.  Whistling

# 44
Ами ние бяхме слезли да играем на центъра ( то какъв ли център, ама пак има доста до площадката) нямаше никакъв облак. Стигнахме до там и след около 5 минути започна да капе. Веднага тръгнахме и след 10 минути точно пред входа на къщата вече започна порой. Сега само вали дъжд.

Общи условия

Активация на акаунт