Какво изнесоха свекървите от ВАШИТЕ къщи

• 3 808
  • 48
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Наистина трябва да попиташ за причината за това поведение. Абсурдно и ненормално е.

# 16
  • София
Клептоманка ли е?
Телефон, шампоан - ясно, да влачи.  Но чужди обувки и дрехи...
Един и същи № обувки ли носите? Ако не - за какво са и.
Поне аз бих я попитала веднага.
А и нали се изнася - това е по-важно.

# 17
ами просто нещата са купувани с годините - тук там някоя оферта и така просто си седят.....

# 18
внасят разни стари боклуци , но и затова имаше тема преди

# 19
Жената сигурно си ги смята за свои. Защо не се изясните, чии са все пак вещите. Възможно ли е да вземе твоите шампоани и дрехи? newsm78

# 20
Хахах  Laughing Свеки - клептоманка  Mr. Green Нека влачи. Таман като и ходиш на гости ще и върнеш "жеста"  hahaha

# 21
имам предвит свекитата ви повечето внясат в къщата ви или обратното Peace

Моята внася разни вкусотии, даже доста неща ми е подарила, обувки, дрехи- носени много малко, един размер сме от всякъде,приела съм ги,благодарна съм .Аз също съм давала и подарявала Simple Smile Иначе по темата - живеем врата до врата и се е случвало да влиза в къщи да си вземе кафе,че и е свършило. Това  най-често си е взимала сама, защото влиза рано - рано докато спим(има си ключ) .Винаги ме е питала дали имам нещо ако и потрябва , гледа да не ме ущети , за което съм и благодарна .

# 22
а, аз отдавна съм спряла да се ядосвам за вещи Peace
Просто ми е интересно има ли и други подобни Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 23
 Живеем отделно и рядко се виждаме, а още по-рядко тя идва у нас.Нищо не е изнесла от вкъщи, но доста неща аз съм изнесла от тях.Просто като й кажа, че нещо ми харесва тя вземе та ми го подари.

# 24
Еиии, тази тема ми е като перо  #2gunfire #2gunfire #2gunfire, и в емоционалното състояние което ми се случи с преживяването по друга тема, направо ми се иска да  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 25
  • Германия
Mоже да е защото съм на няколко уискита, но нищо не разбрах от темата...Първо от какъв зор свеки е живяла у вас, второ тези дрехи как така ги изнася без разрешение...или е било с разрешение, но ти се възмущаваш, че е посмяла да ти ги поиска?  newsm78

# 26
Еиии, тази тема ми е като перо  #2gunfire #2gunfire #2gunfire, и в емоционалното състояние което ми се случи с преживяването по друга тема, направо ми се иска да  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

що така бе душко newsm78 newsm78 newsm78

я дайте да я обърнем темата от веселата й страна и да се посмеем пък ако някой модератор махне палеца на долу и сложи едно усмихнато лице-евала  Heart Eyes

# 27
  • София
Малко ми е трудно да вникна в същината на проблема, вероятно, защото не мога да си представя някой да си нарами моите лични вещи и да ги понесе нанякъде...

# 28
Mоже да е защото съм на няколко уискита, но нищо не разбрах от темата...Първо от какъв зор свеки е живяла у вас, второ тези дрехи как така ги изнася без разрешение...или е било с разрешение, но ти се възмущаваш, че е посмяла да ти ги поиска?  newsm78

блазе ти-уиски!
аз имам бира Crazy

просто нещата си седят и в един момент заминават в чуждата къща понеже у нас само си седат.
И аз, за да не се карам с мъжо (естествено не на моя страна) махвам  с ръка и викам здраве да е!

# 29
Мисля, че авторката не конкретизира проблема. Наистина защо свекито живее у вас? Ако е англичанка, е много вероятно да си има собствено жилище. Ако пък е българка емигрант, тогава къде се изнася  като наемите в УК са космически? Не знам, нещо не ми е много ясно, май това е поредната тема в която се плюе ожесточено, без да се мисли много.

Общи условия

Активация на акаунт