Какво изнесоха свекървите от ВАШИТЕ къщи

• 3 807
  • 48
  •   1
Отговори
# 45
Проблемът ти е съпругът ти, Арвен, после свекърва ти. Само един муньо би позволил от домът му да се изнасят вещи, без да те попита. А и ти щом си мълчиш, това е повече от показателно за сериозен проблем.
Не е луд тоя който яде баницата, а който му я дава.

Съпругът и ги е дал на майка си. Най-вероятно с мълчаливото (или не много мълчаливо) съгласие на Арвен, въпреки че тя вътрешно беснее от стиснатост и нищо не смее да му каже. Нищо чудно къщата той сам и да я е пълнил, та и да иска не може гък да му каже. И сега е дошла тук да си излее яда срещу свекито. Joy

В такъв случай темата е формулирана подвеждащо. Би трябвало да е - Kакво съпрузите ви подариха на майките си? Тогава нещата си идват почти по местата, мисля...

# 46
Мойто свеки нищо не изнесе , а се нанесе в моята вила и ползва всички екстри. JoyС топ не можеш да я разкараш от там /да е жива и здрава/ JoyЩо се отнася за изнасянето , това го владее перфектно  девер ми. Каквото му потрябва - резачка , косачка , хладилник , TV ,фритюрник , скара  и т. на т. си ги взима за вечно ползване / до като смъртта ги раздели/ Joy Joy Joy

# 47

Съпругът и ги е дал на майка си. Най-вероятно с мълчаливото (или не много мълчаливо) съгласие на Арвен, въпреки че тя вътрешно беснее от стиснатост и нищо не смее да му каже. Нищо чудно къщата той сам и да я е пълнил, та и да иска не може гък да му каже. И сега е дошла тук да си излее яда срещу свекито. Joy
В такъв случай темата е формулирана подвеждащо. Би трябвало да е - Kакво съпрузите ви подариха на майките си? Тогава нещата си идват почти по местата, мисля...

Най-после се стигна до точната формулировка. 
Като се сетя какъв обмен става в мойто семейство - на дъщеря ми не й  харесал парфюм, дава го на мен, аз давам нещо си на  майка си и обратно. Да ме пази Господ от такава снаха.

# 48
  • Sofia

... въпреки че тя вътрешно беснее от стиснатост ... сега е дошла тук да си излее яда срещу свекито. Joy

Образцова проява на вездесъща проницателност.
Какво би бил форумът, без такива блестящи примери за  дълбоко познаване на чуждия вътрешен мир.
 bye

Общи условия

Активация на акаунт