Какво изнесоха свекървите от ВАШИТЕ къщи

• 3 813
  • 48
  •   1
Отговори
# 30
чакайте сега - не става въпрос къде живеем или какви сме по националност!
Просто представете си жената идва на гости и после ваши вещи - да речем одеала, които не се ползват, а просто си седат в гардероба се взимат с идеята, че ще се ползват в друга къща!

Това е цялата история, няма нищо друго  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 31
  • Германия
чакайте сега - не става въпрос къде живеем или какви сме по националност!
Просто представете си жената идва на гости и после ваши вещи - да речем одеала, които не се ползват, а просто си седат в гардероба се взимат с идеята, че ще се ползват в друга къща!

Това е цялата история, няма нищо друго  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Сега те разбрах,  cheers
Казваш си тежката дума и я поставяш на място  bowuu

# 32
Нъцки, не искам да се карам с мъжо........... Whistling

Трая си и гледам Rolling Eyes

# 33
Мойто свеки си има всичко,днес ми се похвали,че си купила нови бели обувки, с които да иде на рождения ден на братовчедка си-става на 80 години.

Като не ти харесва свекърва ти, не я кани на гости.

Иначе-неща,които не ползвам не държа вкъщи Wink,подарявам ги преди да им е хвърлил око някой друг.
А и тя може да си мисли,че нямаш нищо против,щом не възразяваш.

# 34
  • Германия
Нъцки, не искам да се карам с мъжо........... Whistling

Трая си и гледам Rolling Eyes

Купи една нова блузка, обтрий я обилно с коприва и кажи на свеки, че така ли иначе отлежава в гардероба с години, ако иска да я вземе.... Mr. Green

# 35
Аз пък не мога изобщо да разбера как някой, че дори и собствената ми майка, може да ми дойде на гости и на тръгване да си отнесе мои вещи. Направо изумявам. Аз щях да я вдигна на "ура". Едно е аз да дам - случвало се е цели комплекти мебели да й закараме на вилата на моята свекърва, защото е трябвало в алтернатива да ги изхвърля, ама още са били достатъчно хубави за употреба. Случвало се е мъжът ми специално да й купи нов джи-ес-ем, че нейният е бил счупен. Ей такива неща. Ама да идва и да изнася. Пази, Боже.
Ама аз пък съм си много добре - моята я дойде, я не 2 пъти в годината и то след голямо кандърдисване от страна на сина й. Свекито живее 6 месеца в САЩ, а другите 6 месеца е на вилата /т.е. няма и как да дойде физически, ако някой не иде да я докара/ и тогава мъжът ми и децата я виждат почти всяка събота и неделя, когато ходят и те на вилата /аз оставам да работя и да "работя", както падне/. Пък и ако наистина идва на гости, чак ми става неудобно, защото винаги се отсрамва - прави баници, разни домашни вкусотии, торти, сладкиши, носи подаръци, цветя за мен, изобщо...
Виж, ние като й гостуваме /т.е. децата и мъжът ми по-често, а аз 3-4 пъти за времето й в БГ/, обикновено си заминаваме с пълни чанти /ама не се е случвало да изнесем нейни лични вещи досега/. Mr. Green

# 36
Подари и бикини обилно намазани с люта чушка  Mr. Green

# 37
ми не знам - явно аз не съм у ред, но достатъчно нерви нещо изхабих за други глупости, затова просто нищо не реагирам Confused
Интересно ми беше дали има и други такива.

# 38

а не, не - лоши чувства няма!
Нали ви казвам - вече ми е все едно, че толкова ми мина през главата (други истории),че карай да върви вече!

# 39
Мисля,че ти си жената която трябва да я сложи на мястото.Как ще търпиш да ти се рови в къщи и взема неща,които не се ползват.Я ги стегни тези хора.Защо търпиш ?Не допускай да се случва това.

# 40

а не, не - лоши чувства няма!
Нали ви казвам - вече ми е все едно, че толкова ми мина през главата (други истории),че карай да върви вече!
[/b][/b]

Ясно,ти вече си допуснала и други неща да ти се случват.И за всичко има намеса-тази жена/свеки/?Не,не вземи мерки.По лошо ще става разбери.Имате ли деца?Колко години брак?

# 41
госпожо, подай жалба в полицията срещу кражба! не се притеснявай, може дори да получиш обезщетение.

и следващия път връчвай протокол. приел - предал, предал - приел. подпис и печат, за да си нямаш ядове.

аман! големи хора, пък така лекомислено приютяват разни хора.

# 42
и аз сметям, че трябва да я поставиш на мястото и. как може да я търпиш!  newsm78

# 43
Проблемът ти е съпругът ти, Арвен, после свекърва ти. Само един муньо би позволил от домът му да се изнасят вещи, без да те попита. А и ти щом си мълчиш, това е повече от показателно за сериозен проблем.
Не е луд тоя който яде баницата, а който му я дава.

# 44
Проблемът ти е съпругът ти, Арвен, после свекърва ти. Само един муньо би позволил от домът му да се изнасят вещи, без да те попита. А и ти щом си мълчиш, това е повече от показателно за сериозен проблем.
Не е луд тоя който яде баницата, а който му я дава.

Съпругът и ги е дал на майка си. Най-вероятно с мълчаливото (или не много мълчаливо) съгласие на Арвен, въпреки че тя вътрешно беснее от стиснатост и нищо не смее да му каже. Нищо чудно къщата той сам и да я е пълнил, та и да иска не може гък да му каже. И сега е дошла тук да си излее яда срещу свекито. Joy

Общи условия

Активация на акаунт