Топла и задружна 18 финска тема

• 13 817
  • 311
  •   1
Отговори
# 15
 Joy близам  Joy   А немога може ли да сзм такова ку-ку.

Карай майтап да става.

Най- накрая се наканих и качих снимките от екскурзията,която си организирахме като тръгнахме за България с колата.

Последна редакция: пн, 17 авг 2009, 08:50 от mama_13

# 16
Мама аз нещо не мога да видя снимките  newsm78  Излиза ми все едно няма нито един албум и с възможност за създаване на нов албум, но твоите снимки ги няма. Дали само при мен е така  Rolling Eyes

# 17
Рали, не си само ти  newsm78
Мама, ако искаш провери пак дали линка е правилен  Peace
Сигурна съм, че снимките са много хубави  Grinning

Лека нощ от нас   bouquet

# 18
И от мен лека нощ и спорна седмица  Hug  smile3524

# 19
Привет!

Ние днес се върнахме от море   sport027  !  Доста сте изписали , но утре ще го изчета!
Прекарахме си страхотно! Разпуснахме! А най- щастлив е малкия!

До преди малко имахме гости, а утре сме канени на басейн в наши приятели! 

Вече ми липсва Финландия , а в същото време ми е мъчно и за тук , за близките, приятелите...  Още 10 дни сме в Бг и после дългата финска зима....

Лека вечер на всички  Hug Hug Hug

# 20
Добро утро момичета  Hug

Хайде слагам кафето и ви каня на сладки приказки  Hug

Мама Севи радвам се че сте си изкарали страхотно на морето  Hug
Мама и аз не можах да видя снимки  newsm78 Hug

Сладурки за всички вас много   bouquet и хубав ден  Hug

# 21
Привет в този слънчев, летен ден!
Изглежда лятото още е тук, днес беше разкошен ден  Grinning
Порадвахме му се, сега си почиваме вкъщи  Sunglasses

Дано и при вас е греело слънце   bouquet

# 22
Ей, най-после да сколасам да се запиша и аз в новата темичка..... Embarassed Рали, страхотно заглавие!  bouquet

Здравейте момичета! Hug
Есента дойде и аз така съм се отпуснала и дезорганизирала, че направо не мога да се понасям, ама се надявам като си почина малко от гости и празненства да си влезна в ритъма...

Днес започна моя курс в университета в Йоенсуу и хем съм изморена от пътя, хем ми е едно ентусиазирано....Програмата определено ми харесва за сега и най-много това, че теорията ще е само един месец, а след това до края ще е практика. По-нататъка - ще видим, макар че се надявам на определено предложение, ама....когато стане. Wink
Което ми напомня - мама, какво стана слънце с ammatikorkekoulu? Честно казано, дори не си представям вариант да не се получат нещата де....
А за снимките ти - аз пък дори и азлбума не успях да видя, но се надявам ,че ще ни ги изпратиш допълнително, нали?
Тези дни ще се стегна и ще кача малкото снимки от празника на дребния в албумче и ще ви го пратя по скайпа (на тези, на които им го имам де). Получи се наистина много весело и децата бяха много щастливи от различните игри и състезния, които им бях подготвила, дори търсиха съкровище с карта и всичките му подробности... Joy И най-хубавото беше, че на всички, и момчета и момичета, им беше забавно, дори някои не искаха да си тръгват като дойдоха майките да ги взимат! Party А Ангел каза, че това е бил най-хубавия му рожден ден до сега, което за мен беше най-голямото удоволствие!
Щастливче, ти май ме питаше какви подаръци получи Анчо...От нас с татко му си избра плей стейшън, от чичо му и чинка му - два комплекта за експерименти, единия с микроскоп, а другия с електричество, от децата - лего луноход, лего бионикъл, пижама и пелерина на Батман (по негова поръчка Wink), книжки с Доналд дък и разни сладки неща....И от бабите, буйчо му и вуйна му - много български книжки. Изобщо всички подаръци са "супер" по неговите думи! Joy

Та, такива работи при нас, още сме под впечатленията от рожденния ден...

Сега ви пожелавам много слънце в душите, дори и да не грее навънка и ви  Hug всички!

# 23
И аз да се разпиша в новата тема.
Днес ми беше първия работен ден след дългата отпуска и съм много уморена.
Докато вляза в ритъм,здравата ще се озоря. Rolling Eyes
Надявам се,че при вас е по..добре. Hug

# 24
Привет и от мен  wavey

Марги , много се радвам,че Ангел е останал доволен и щастлив от празненството.а и има вкус откъм подаръците  newsm10 . С нетърпение чакам да пратиш и снимки (на лични ще ти пратя моя Скайп). Успех ти желая с новия курс,а и след това при търсене на работа и реализация  Hug
Пчели , на теб пожелавам лесна и бърза адаптация  Sunglasses
МамаСеви така ще е за напред, като си в България ще ти липсва Финландия,а като си тук ще ти липсва България. Не напразно споменах като се върнах от почивката, че вече трудно ще ни се угоди  Mr. Green Събирай слънце и  положителни емоции   Sunglasses
Дънди   Hug  Аз нали съм си поспаланка и винаги пропускам момента със сервирането на кафето.

Исках да ви попитам дали сте ползвали такова нещо . Става дума за шина срещу бруксизъм или така нареченото "скърцане със зъби".

# 25
Ехо Mr. Green
Пчеличката ми се "скара"  Grinning и идвам да ви навестя.
Гледам, почивали сте си до България, браво.
Аз въобще не съм си почивала тая година.
Уволниха ме, обаче  Joy и сега ще почвам нова работа (надявам се).
Иначе нищо ново. Ма то това малко ли е  Grinning

# 26
Здравейте момичета,

Тук пече слънце и съм щастлива  Crazy

Ео, добре, че ти се е "скарала" Пчели, че да се сетиш за нас. Съжалявам за работата, но както казват хората "Всяко зло за добро". Ще намериш нещо по-добро. Стискам палци  Hug Ти в каква област търсиш работа? Ако искаш ми пиши на лични  Wink

Рали, това за какво служи? Аз съм виждала подобно, което служи за хора, като мен, които скърцат със зъби. Питала съм моята братовчедка дали има ефект (тя е доктор) и тя ми каза, че предпазва от разрушение на зъбите, защото това скърцане и триене създава проблеми на зъбите в последствие. Аз още не съм го използвала, защото не си се представям да спя с това нещо в устата, но май си заслужава. Иначе няма отърване от този навик. Питах едно време моя зъболекар как да се избавя от това, а той "карай партньора ти да те буди при всяко скърцане". Веднъж казах на Юха да ме буди, обаче когато го направи му се накарах, че повтори ли - ще изхвърчи от леглото  Joy

Пожелавам на всички приятен и слънчев и топъл ден  Hug

# 27
Здравейте сладурки  Hug

Марги страхотно звучи, това което разказваш за рождения ден на Ангел   bouquet А за ученето, нали знаеш - аз стискам палци и дано дойде и очаквания ангажимент  Hug
ЕООООООО ама миличка - ти най-накрая се сети за нас  Party ЖАлко за работата, но както ти е казала Мимотка "" Всяко зло за добро" При мен лично винаги е било така  Party
Мимотка и тук мило грее, ама колко топли - това е друг въпрос  Crazy
Рали,Пчели,Щастливче, Мама, Мама Севи - сладурки ако някой пропускам за него двойно хебави хожелания за слънчев и прекрасен ден и много целувки от мен  Hug
И тъй като разбрах, че тези кафета ви харесаха и днес ви ги давам, като следобеден будилник  Wink

# 28
да, Мимота точно за това. Просто се чудех дали някой си е взимал от Финландия, защото много от новите методи за лечение на дадена болест не се прилагат тук поради едни или други причини.

Дънди много си мила  Hug

Ео почини си добре, преди да започнеш новата работа,за да си свежа и пълна с настроение с новия колектив  Peace

Хубав ден на всички и от мен    newsm51

# 29
Ето ме и мен. Завърнахме се от БГ и не мога да си отпочина. По цял ден ми се спи, май доста ме измори почивката. Обещавам да пиша повече като вляза в час.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт