Топла и задружна 18 финска тема

• 13 812
  • 311
  •   1
Отговори
# 30
Ето ме и мен. newsm53
Най-накрая таз калпазанка Ео дойде... Hug
Aми то нали имаше една приказка,че ако Мохамед не отива при планината,планината отива при него... Laughing
Сега остава да видя къде се изгубиха Cote и Мадам. newsm78
Пак ще дойда довечера,че домашните задължения край нямат.. wash hang 1ironing newsm77

# 31
Здрасти, сладурки!

Рали, питах моя "домашен зъболекар"...т.е. - милото какво ще препоръча за тази шина при бруксизъм (това значело "скърцане със съби" да му се надяваш  Crazy). Според него е добре да се използва, ако има такъв проблем, защото освен триенето на зъбите, което е по-малкия проблем, се натоварват много мускулите и после болят, а от там може да се получи и главоболие. Тука много ги използват, цената съответно е финландска, но той неговия съвет е, ако си ходиш до Бг за една седмица поне да си го направиш там. Дано да съм обяснила ясно, ако имаш въпроси - пиши ми и ще го карам да отговаря.

Пчели, а честито ти завръщане на работа, дано имаш по-малко работа и повече доходи. Ама и ти много лаконично го даваш - нито разказа за отпуската, за снимки пък да не говорим.... Wink

Ео, добре че те набарала Пчели, че да те "видим"! Hug За работата - какво повече да кажа, Мимота е права, "всяко зло - за добро". Стискам палци всичко с новата работа да се получи както ти го искаш!

Момиченца, няма да ви изброявам всички поименно, защото сигурно ще пропусна някой, пожелавам ви много хубава вечер и много Hug!

# 32
Здравейте, момичета   bouquet

мамасеви, радвате се на морето, а? Simple Smile
Да си починете добре и да си изкарате страхотно Simple Smile
Тук вчера и днес беше много хубаво време - слънчево и топличко.
Да се надяваме, че зимата ще е мека Wink

Маргиии, ще чакам с нетърпение снимките от рождения ден  Peace
Да, аз питах за подаръците и гледам, че е получил страхотни подаръци и със сигурност си е изкарал страхотно Simple Smile
Щом и другите деца не са искали да си тръгват ... постарали сте се на ниво   bouquet
И за курса много добра новина, дано всичко мине добре и нещата се наредят така, както ги искаш  Hug

Пчеличке мила, влизаш ли в ритъм вече?
Надявам се няма проблеми с крака и припкаш без болки и притеснения Peace
Чакам и аз разказче за ваканцията и снимки, ако има Wink
(пращам ти бележка със Скайпа ми)

Еовин, както казаха и другите - всяко зло за добро  Grinning
Минавай по-често и пиши по някой ред   bouquet

Дънди, аз днес пропуснах кафето от теб, че цял ден не бях на компютъра, но от тази снимка искам онова със сметаната и шоколадовия топинг Simple Smile
Рали, не съм имала проблеми с това и не съм ползвала такава шина.
Съжалявам, че не мога да съм ти полезна, но дано се реши този проблем Peace

Мадам, коте и пъпито се поизгубиха наистина  newsm78
Дано всичко е наред с тях.

Сега отивам да правя вечеря, днес сме на пържолки със задушени зеленчуци  chef

# 33
Здравейте!!!

Рали тези скоби дето си ги показала на мен по-скоро м приличат на протекторите дето ползвах,като имах състезание,за да не ми изкъртят зъбите...Simple Smile ,но щом се предлагат сигурно има ефект.
Марги така ми беше домъчнаяло вече за теб... Hug . Но щом е за каузата учене на фински език е простено. Страхотно,че малкия си е изкарал добре,а и всички деца са останали доволни- това е най- важнотоа.

Ео ама ти си тук Hug чаз си мислех,че си се задомила и вече нямаш шреме за нас... Laughing

Пчели докато се усетиш и ще дойде време за другата отпуска. Споко Wink

Аз вече опчнах у-ще и за сега ми е лесно,защото ако сравнявам това, което беше и сега-то сега си отмарям. Както вика една моя приятелак дето ме навести днес " Ти дом. раб. си ги пишеш докато чакаш на сфетофара" Joy .
 Освободиха ме от АТК, тъй като имам А-картата,та си свиркам...

А Марги от ammatikorkekoulu ни вест нио кост,но се надявам най- късно другата седмица да имам известие. За сметка на това пък утре съм на интервю в един магазин където ще съм на  oppisopimus та да видим.
 За сега това от мен Уте ще пиша пак, как е минало.

P.S. Сега ще се опитам да направя пак албум....дано се получи.

Последна редакция: вт, 18 авг 2009, 21:09 от mama_13

# 34
A моля, моля, аз още не съм се развела , рано ми е за ново задомяване  Mr. Green

# 35
оооо девойчета, виждам мама и Дънди..... Hug

мама, значи има много хубави новини при тебе - дори и да не стане за ammatikorkekoulu, още по-добре ще е да започнеш работа, пък и щом няма да е практика вече, а oppisopimus - още по-добре!   bouquet
Стискам палци всичко да се получи както го искаш и планираш, пък другото ще се нареди, нали така! Wink

Щастливче, обещавам - веднага като ги кача ще ви ги пратя! Peace
Да знаеш, че много ми липсва бъбренето с тебе и другите момичета, ама нещо още не успявам да си подредя ангажиментите и на компютъра сядам за по 5 мин.....Нищо, все някой път пак ще се засечем на раздумка!   lalalala

Дънди, ти как си слънце? Подготвяш ли се за малко почивка вече?
Аз от кафетата, които си сервирала си избирам чистото, без нищо и въпреки, че обикновенно забравям да ти кажа - благодаря ти за кафето и доброто насторение, което ни поднасяш!  love001

# 36
Moikka,

Как сте всички? Виждам,че настроението е на 6 Simple Smile

Мама , а ти какво си тренирала?
Марги, Мама благодаря ви за отговорите. Марги като си зададох върпоса бях изключила,че ти си имаш вкъщи зъболекар. Ще ти пиша на лични,че да не занимавам всички с моите болежки.

Ео, какво имаш предвид под това,че не си се развела още? Не още официално или в смисъл,че разговаряте по събиране с мъжо? Не,че си длъжна да отговаряш,ама да знаем да не се оглеждаме за някой момък  Mr. Green

Щастливче, а при нас мирише вече на зима. Радвай се на хубавото време   Nature Sunny

Лека нощ на всички и мнооооого  Hug от мен

# 37
Ма вие оглеждате ли се Mr. Green
Ако се оглеждате - над 1,85м, дълга коса, по възможност брада (това е поправимо, все пак), над 80 кг. Благодаря.  Mr. Green
Не, няма уговорки за събиране, чакаме си датата в съда.
Трябва тоя месец  в края някъде да стане или септември в началото. Grinning

# 38
Добро утро северни красавици  Hug

Влизам да ви сервирам едно ароматно кафенце, поднесено разбира се с много любов  Hug и добро настроение  Party

Хайде намерете поне минутка за сладки приказки  Crazy

Марги да мило  Hug днес стягам багажа и утре в ранни зори потегляме  Party
Рали и тук на острова вече си мирише не на зима, но на есен - ДА определено  Whistling
Ео ти гледай да се забавляваш добре преди да решиш пак да се задомиш  Flutter сега ти е времето за купони и гаджета  Party
Мама ще стискаме палци за всичко  Wink
Щастливче радвай му се на хубавото време, докато още го има  Hug
Пчели не се преработвай мило  Hug Ти нищо не каза за крака след като ти махнаха гипса  Thinking
Момичета хайде изчезвам по задачи  Hug
Хубав ден   bouquet

# 39
Terve !!!
  Рали карате съм тренирала- като "млада" .
  Марги   ама наистина от както съм се върнала все хубави неща ми се случват и дано да е така за напред.
 Интервюто мина добре и казаха,че ще ми се обадят  да ми кажат какво са решили.

# 40
Simple Smile

Последна редакция: чт, 20 авг 2009, 18:26 от mama_13

# 41
Мама, много са ти хубави снимките. Като научно-популярен филм. А аз обичам да гледам такива неща, но никога не съм била в Полша. Благодаря ти, че ги сподели с нас  Hug Не видя ли Мадона там, нали и тя щеше да си води децата в Аушвиц?

Ео, познавам тук един мъж с тези мерки, само трябва да питам дали е свободен  Crazy

Дънди, лек път! Пожелавам ти една страхотна почивка, която да те зареди с много позитивна енергия, емоции и сили за следващите ти начинания!  Hug

# 42
Реших да драсна два реда преди да легна окончателно,

Дънди много си грижовна ,за което ти благодаря  Hug 

Ео ако във Финландия не успеем да ти намериме някой висок дългокоско едва ли ще успеем някъде другаде. Ти само ела, другото е лесна работа  Wink

Мама снимките ти са много интересни. Особено се впечатлих от снимките от затвора (поне на такова приличаше) с онази зловеща стена за разстрел....чак тръпки да ме подиха. Аз не съм ходила в Полша, но съдейки по снимките си заслужава  Peace
Карате  Shocked Горко му на твоето съкровище като те ядоса  Mr. Green

# 43

Добро Утро момичета!!! Да грабваме по чаша кафеи дапочваме да се стягаме,кой за у-ще кой за работа, анякий за почивка... Party

А има и чай за тези които го предпочитат.

Лек и успешен ден на всички Hug

# 44
А Рали  още не се е налагало,но май ще ми е малко трудно да го "строявм" имайки предвид размерите му. Абе да не се налага.

Общи условия

Активация на акаунт