Топла и задружна 18 финска тема

• 13 809
  • 311
  •   1
Отговори
# 45
Набързо да се отчета и аз..
Напоследък нямам време да се застоявам пред компа въобще,та затуй съм Марги лаконична.Като остане повече време,ще компенсираме.. Hug
Мама снимките са чудни.Не съм забравила какво ме питаше,ама нямам време да ти отговоряя.. Blush ooooh!
По..нататък ако може,обещавам...
Слънчев и успешен ден на всички..

# 46
Здравейте,

Мама , радвам се,че не ти се налага  Mr. Green Вярно,че не е малък човек(предполагам,че е от снимките младия мъж), ще ти е трудно. Благодарности за кафето и чая    Hug

Пчели и на малко внимание от твоя страна се радваме  Wink Не се ли свърши тази работа,та да му седнем на приказка  Party

# 47
Правилно си предположила  Simple Smile по- възрастния е баща ми то си и личи изцяло съм негово копие.

Отивам да взимам малката от градина,че следмалко учителките ще си тръгват. Ей много обича да ходи на децка таз мойта дъщеря Party

# 48
Здрасти, сладурките!

Пчелииии, липсваш ми душата, ама знам какво е времето да те притиска и да се надпреварваш с него постояно....Дано работата ти скоро да понамалее и пак да имаш време да пишеш тука , защото определено липсата ти се чувства много осезателно! Hug

Мама, ама аз защо пак пропуснах снимките?! Cry Моляяяяяя, изпрати ми ги, че ще се пръсна от любопитство - всички ги видяли, а аз като се размотавам насам-натам и нищо не видях! Praynig

Дънди сигурно вече отмаря активно...Дънди, целувки слънце и дано да си починеш много хубаво! Hug  bouquet

Ео, Рали е права - тука високи, дългокоси младежи да искаш.... Joy Ама ти си го знаеш де, нали? Wink

Аз да ви се оплача - поставена съм пред много сложна дилема и направо ми иде да разкъсам на две, за да не изпусна нито една от възможностите....Че и двете предложения са страхотни всяко само за себе си и ме изкушават адски много! Уф, ще го мисля, пък дано да взема правилното решение. newsm78

Сега ви пожелавам хубава вечер и много слънчев ден утре! Hug

# 49
И отново включване от мен,

Ама как само пропуснах да пожелая на Дъндича много приятно изкарване и я чакаме да разказва как е минала почивката  wavey

Марги стискам палци да вземеш най-доброто решение за тази главоблъсканица  newsm10

Мама, ами то май в повечето случаи момиченцата приличаме повече на бащите си  Grinning

# 50
Здрвейте снежинки. Hug Hug Hug
Виждам започнали сте да ставате по-активни в темата.Надявам се,че след почивката сте влезли в собствения си ритъм на живот във Финландия! Wink
Дънди приятна почивка мила.
Мама наистина прекрасни снимки.Много добре сте направили че сте решили да минете през Полша.Много хубави неща сте видели.Благодаря ти,че ги сподели с нас.Като стана въпрос за градината на малката,би ли ми казала каква е таксата на месец.
Марги щом си получила толко хубави предложения неможеш ли да ги приемеш и двете. WinkЕх,че лакомия. ooooh!Стискам палци да направиш по добрия избор.

# 51
ДОБРО УТРО И ХАЙДЕ НА КАФЕТО!

ПРИЯТЕН ДЕН!

# 52
Добро Утро дами !!!
Сейка таксатъа за градината се определя от доходите на с-то. Много е относително...моя позната дето се грижи сама за детето си не плаща нищо за градината,но пък друга плаща по 200 ? за месец, а ние тъй, че зависи от дохадите.

# 53
Здравейте и от мен!   bouquet
Вчера не погледнах темата, но се осведомих за новостите в Скайп  Laughing
Ей, че сте сладурки всичките, много ми е приятно като се съберем на раздумка там  Hug

На Марги и мама13 снимките са страхотни   bouquet
Мама, успех с интервюто (за работа ли е?)
Дънди, приятна почивка и от мен, ще чакам да разкажеш как е минало като се върнеш  Wink
Марги, каква дилема?  newsm78

Ще извинявате, че не ви чета много напоследък, но започнаха лекциите и не остава много време да следя.
Ще наваксвам с новините в Скайп Wink

# 54
Здравейте момичета,

Тук е слънчево, но не и лятно  Simple Smile

Марги, това е страхотно, че имаш 2 хубави предложения  Hug . Въпреки че сигурно ти е трудно да избереш, аз съм убедена, че ще се спреш на най-доброто  Hug

Мама, забравих да ти кажа, че имаш много сладка дъщеря  Hug

Отивам да се вихря в кухнята сега  Wink

# 55
 А аз си купих касис и пак правя сок.. Laughing

# 56
Марги а сега аз пък изпуснах твойте снимки май newsm78  Praynig Дай да видя, че и аз като теб любопитна Hug

# 57
Добро Утро сънливкиии  Hug !!!!

Хайде ставайте, днес времето обещава един слънчев и топъл ден (може би последния за тази година).

Кафе за разсъняване и един весел и слънчев ден.

# 58
Мерси Мамче Hug.Днес наистина май ще ни е за последно топло.. ooooh!
Затова сме се организирали цял ден навън...Използвайте и вие последните топли дни тук..
На всички поздрав family

# 59
Сериозно ли днес е последният слънчев ден? И аз го прекарах в чистене  newsm45

Какво ми остава, освен да се напия на купона довечера  smile3514

Общи условия

Активация на акаунт