Любители на котки - тема 29

• 39 088
  • 445
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Ха,втори пинко.Добре дошли на Бастиан и divna78.

# 106
  • Costa Rica
Добре дошли на Бастиан и гордостта на Анка  welcome

Айсис, дребната е приета Туризъм. Ако не ни мине котка път, обаче, защото се оказа, че от ТУ се опитват да ни създават проблеми с изтеглянето на документите Twisted Evil Аз спешно пътувам за Варна тази нощ, за да се карам с бюрократи #Cussing out

# 107
  • София
Добре дошли на Бастиан и гордостта на Анка  welcome

И от нас!  welcome  Бастиан е разкошен! От "нашата" порода е  Mr. Green!

Делфина, за трети път честито студентка! Дано детето има винаги късмет и с лекота да си взима изпитите! Смятам, че ще се справиш с бюрокрацията - най-много да прежалиш таксата, която си платила. Ще стискаме палци!

Миг незабравим, пак ме разсмя с твоите бодилчета! Не пораснаха ли, че още търсят? Сладури! А кучето-пазач излекувахте ли го? Бях сигурна, че няма лесно да се отървете от него  Grinning.

Да ви покажа колко е приятно августовското слънце(Макс може и да не гледа, че да не му стане топло  Mr. Green):

А ето го и Мацо - с какъв странен поглед гледа  hahaha:

Последна редакция: ср, 19 авг 2009, 22:25 от tania67

# 108
Момичета,мога ли да дам нещо против разтройство на котето?На всяко ходене до тоалетна се омазва буквално до ушите,докато се опитва усилено да си зарови произведението.Мия го по 3 пъти на ден,а съм с две деца едното с увреждания и ми е трудничко.Иначе много се радваме на малката посерка.Цял ден спи върху голямата ми дъщеря,буди се играе малко и пак заспива.Утре ако ми остане време ще пусна снимки.

# 109
  • София
GERCHE, КАТО НАЧАЛО АКО Е МАЛКО КОТЕТО МУ СПРИ МЛЯКОТО ЗАЩОТО ТОВА ОТ МАГАЗИНИТЕ НЕ ИМ ПОНАСЯ, АКО НЯМАШ ФИНАНСИ ЗА СПЕЦИАЛНОТО МЛЯКО ЗА МАЛКИ КОТЕТА МУ ВАРИ НЕЩО ПИЛЕШКО, ЗА ВАС МЕСЦЕТО А ЗА НЕГО ВОДАТА С МАЛКО ХЛЕБЧЕ, Е МОЖЕ И МАЛКО МЕСЦЕ  Wink, ДАВАЙ МУ САМО СУХА ХРАНА АКО Е ПО ГОЛЕМИЧКО И МОЖЕ ДА Я ЯДЕ  Peace, А ЗА ЛЕКАРСТВА НАЙ ДОБРЕ ПРИ ВЕТЕРИНАР  Rolling Eyes

# 110
Котето изобщо не иска мляко,на консерва за малки котета е.Ветеринаря каза,че може да се подриска от лекарството за вътрешно обезпаразитяване,ако продължавало така да го оставя гладно един ден.

# 111
  • Варна
Момичета, нахълтвам във вашата темичка, за да кажа, че подарявам мъжко коте...на годинка...порода персийска...майка персийска екстремална, а баща персиец само...много добро, гальовно, адаптивно...ако някой има интерес, моля, пишете ми лс. Аз ще се постарая да го покажа и тук, но все още търся къде да му кача снимките  Crazy
...държа собственика да е от Варна
...бих си го оставила, но вече имам една, а две персийски котета на този етап биха ми дошли повечко...  bouquet
...до сега котето е имало освен мен двама собственици, но все се случва така, че си идва пак при мен...дълга и широка  Crazy

# 112
  • София
И на моя приятелка котето е точно така, не иска мляко но пие водата на нещо пилешко, тя много му угажда и му вари пилешки шийки, вчера прояде сирене и то овче, страшно му хареса иначе и то яде консерва за малки котета но по малко, не мисля че е от обезпаразитяващото,просто някои котета са с по чувствителни стомахчета, това го е прибрала в къщата вътре и все още не може да се оправи, а в същото време пред къщата навън живеят още седем котки, две от тях също мънички но нямат проблем Е това е глезанчото

http://margitaaa.snimka.bg/animals/meri.365462.14136229
http://margitaaa.snimka.bg/animals/meri.365462.14136228
А това другите
http://margitaaa.snimka.bg/animals/meri.365462.14136234
http://margitaaa.snimka.bg/animals/meri.365462.14136236
http://margitaaa.snimka.bg/animals/meri.365462.14136235

Последна редакция: ср, 19 авг 2009, 19:22 от margita

# 113
  • Costa Rica
Котето изобщо не иска мляко,на консерва за малки котета е.Ветеринаря каза,че може да се подриска от лекарството за вътрешно обезпаразитяване,ако продължавало така да го оставя гладно един ден.
Ами остави го гладно, нищо няма да му стане за един ден, стига да пие вода. Ако и утре е така - няма да ви се размине чичо доктор.

# 114
  • Варна
Ето и снимки, ако някой се интересува от котето:
като бебе
като по-голямо бебе
като голям котарак
и тука се е опънал

за жалост нямам нормална негова снимка, защото постоянно мърда и се движи  Crazy

# 115
ау много го искам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Cry дано навия нашите ама и с Алф как ли ще се разбере...  Rolling Eyes

# 116
  • Варна
Той е невероятен котарак...гушкал се при новата собственичка още на първата вечер...не знам твоята котка с какъв характер е...  Crazy ...много е добър, не прави  бели, любвеобилен ... душица  Heart Eyes

# 117
ох много се навих, като малките деца, ама няма как да стане че в двора си имаме две овчарки и едва опазваме Алфито щот той все иска да се разхожда `на въздух`... а и като знам баща ми, няма да даде още 1 животно (и хамстери, и папагал, и кучета, и коте имаме във вилата)...
охх дано си намери хубави стопани  Heart Eyes много е красив и пухкав  Hug Hug Hug

Бастиан, Мацо и Мъро   са страхотни сладури  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 118
  • Варна
Охо...то във вас само тази котка я няма... Crazy
дано,iguanka, дано   bouquet

# 119
Добре дошли на Анка и Бастиан и от мен, със закъснение, разбира се!  welcome
Теди, Макс не гледа, обаче аз всичко виждам, само дето не забелязах идиотски поглед, може би точната дума е съсредоточен.  Hug
Миг незабравим, май никак не е скучно у вас, развесели ме по вечеря!  Joy
Това е специално за Таня67 /писмено, т.е. снимково доказателство за правотата й/   bouquet

Жоржета, много е миличък мъника, дано да си намери къщата и стопаните!
Делфина, успех в "битката" с бюрократите!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт